Tupleri baglamanin mantigi nedirki o zaman ihtimal bu kadarsa?.. hapta yuzde 99 koruma sagliyor cunku..benim bildigim dogru sekilde tup baglanirsa hamilelik yasanmazDoktorların dediklerine göre aslında hamile kalma ihtimali 1% altında. Ama bebeğin olduğu iyi oldu. Cünkü o kadın bir süre önce tek çocuğunu kaybetmişti. Allahin hediyesi gibi birşey oldu o bebek bu aileye.
konunuz hakkında hicbir fikrim yok ama lutfen acil biseyiniz yoksa, ki yok gorunuyor, aksam acile gider rahat rahat kan veririm diye dusunmeyin. acil adı ustunde acil vakalar icin ve doktorlar 36 saat mesai yapıyor acil icin. kimsenin hakkına girmeyin.
Tupleri baglamanin mantigi nedirki o zaman ihtimal bu kadarsa?.. hapta yuzde 99 koruma sagliyor cunku..benim bildigim dogru sekilde tup baglanirsa hamilelik yasanmaz
Ben doktorlarda bi sorun oldugunu dusunmek istiyorum:)Bende anlamadım. Bende 100/100 "kesin" çözüm olarak bilirdim. Ama istatistiklere göre en az 1000 kadından 2-3 tane yinede hamile kalıyormuş. Büyük ihtimalle sayısı daha büyük çünkü her vaka bildirilmiyor.
Ben doktorlarda bi sorun oldugunu dusunmek istiyorum:)
eşin korunduguna gore hamile degilsindir ama gönlünün rahatlıgı için hastaneye gidip kan ver için rahat etsinMerhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum
14 aydır doğum kontrol hapıyla korunuyorum çok şükür bir sorun yaşamadım
6 yıl 3 aydır prezervatifle korunuyoruz. Bir defa sorun yaşamadık
Değişiyor 7.5 tl olmuş hele erken gebelik testleri biri 30 tl biri 50 tlYalnız farkettim ki enflasyonun uğramadığı tek şey evde gebelik testiymiş.. 5 yıldır 5₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?