Eşiniz nasıl korundu, geri çekilmeyi korunma olarak görenlerde oluyor çünkü
Ayrıca ben prezervatif artı spiral ile hamile kalmış kadınım, bazen en iyi şekilde korunduğunuzu sansaniz da olacağı varsa oluyor.
Korkunun da ecele faydası yok, test alıp hamile misiniz değil misiniz öğrenin.
Burada size kimse hamilesiniz diyebilir mi? Adet tarihi geçtiyse test alın eczaneden önce bir yapın zaten varsa çıkar. Acilde gebelik bakmıyorlar kolay kolay.Prezervatif ile..
Açıkçası ikimizin yaşında sıkıntı yok ama bi atansam dert etmezdim herhalde.
Bir de normal olarak hastayım şu an her ihtimale karşı ilaç da içmedim. Akşam acile gidip bi kan vereyim
konunuz hakkında hicbir fikrim yok ama lutfen acil biseyiniz yoksa, ki yok gorunuyor, aksam acile gider rahat rahat kan veririm diye dusunmeyin. acil adı ustunde acil vakalar icin ve doktorlar 36 saat mesai yapıyor acil icin. kimsenin hakkına girmeyin.
Evet ona rağmen hamile kalınabiliyormuş, aldırma gibi bir seçeneği olanlar için neyse de olmayanlar için zor gerçekten, istemediğin bir zamanda hamile kalmak.Ben tüplerini bağlattigi halde hamile kalan bir kadını tanıyorum. Bazen korunduğunuz halde olabilir. Hicbir korunma yöntemi 100/100 değildir
Onun tuplerini baglayamamislar demekki..Ben tüplerini bağlattigi halde hamile kalan bir kadını tanıyorum. Bazen korunduğunuz halde olabilir. Hicbir korunma yöntemi 100/100 değildir
Evet ona rağmen hamile kalınabiliyormuş, aldırma gibi bir seçeneği olanlar için neyse de olmayanlar için zor gerçekten, istemediğin bir zamanda hamile kalmak.
Merhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum
Onun tuplerini baglayamamislar demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?