Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zevk suyundan hamile kaldım hanımefendi
Korunulmadığı açık net ortada anacım, zevk suyunda da sperm var, gebe kalmak için gereken şey varya hani hah ondan, o yumurtayla öpüşünce ne oluyo, bebek.peki boşalmadan önce geri çekilen erkeğin zevk suyu nerde, yumurtanın yanında. Ne olmuş oluyo, geri çekilme yöntemi korumamış oluyo. Korumayan şeye koruma yöntemi denir mi, I ıh denmez.
Öptüm anacım

Prezervatifle nasıl hamile kalınıyor? Yırtık mıydı? Son anda mı takıyorlar?

Evet hanımefendi zevk suyu bilmen ne suyu hepsinden haberim var merak etmeyin ama hiçbir korunma yöntemi tam korumuyor ki zaten ve bu nasip işi olan bir şey. Ama aklınız o kadar ustaca çalışıyor ki sizde aynı yöntemle korunmuşsunuz ve bu yöntem korumuyor diye iddia ettiğiniz yöntem. Madem biliyordunuz niye o yöntemi uyguladınız? madem bilmiyordunuz niye bilmiş gibi uzman kesiliyorsunuz? bende öptüm.

Hayır öyle değil erkekten gelen ön sıvının içinde az da olsa sperm var erkek iradesini kullanıp bosalmasa bile hamile kalma ihtimali var
Madem o zevk suyundaki azıcık sperm bile gebe bırakıyorsa, burada hamile kalmaya çalışan arkadaşlar neden ovülasyonu testle takip edip yumurtanın çatladığı gün tam boşalmayla bile gebe kalamıyor? Tam boşalmada milyonlarca sperm döl yolunda ilerliyor ama çok azı yumurtaya ulaşıyor çünkü döl yolunda çoğusu ölüyor. Yani naparsan yap çocuk nasip işi gerçekten. İstersen hem sen hem eşin duble korunun yine olcağı varsa illa olur. Yani kesin hamile kalmamak için tüp bağlıcan.

Ben korunuyorken hamile kaldım demedim, zevk suyundan hamile kaldım dedim, kocam boşalmadan hamile kaldım yani, cahilmisiniz anlamadım ki söylemediğim birşeyi nasıl uydurabiliyorsunuz? Ben nerede geri çekilme yöntemini kullanıyoruz dedim? Nerede geri çekilme yöntemiyle gebe kaldım dedim?
36 yaşındayım 18 yaşından beri geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum, hangi doktora sorarsanız sorun cevap bu doğrusu bu
İki kez korunmadım bilerek isteyerek ikisinde de gebe kaldım, korunduğum hiçbir birliktelikte gebe kalmadım,16 yıldır cinsellik yaşıyorum sizce biliyormuyum bilmiyormuyum?
Gerçek bir korunma yöntemi kullanıp hamile kalırsanız bu nasiptir, korunma yöntemi kullanmazsanız ( partneriniz içinize değil de dışarı boşalırsa yani) hamile kalırsınız bu en doğal sonuçtur. Partneriniz ha dışarı boşalmış ha içinize boşalmış farketmez korunmuyorsunuz

Çok gülüyorum size ya, insanların neden gebe kalamadığını ama bir diğer kesimin nasıl kaldığını mı sorguluyorsunuz şimdide
Tüplerini bağlatıp hamile kalanlar var haberiniz yok mu?

Valla hemen hamile kalan da var kontrollü bir şekilde korunursan hamilelik ihtimali olmaz ama zevk suyundan bise olmaz demeye devam edersen gebelik ihtimalin olur.

Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Çok tehlikeli uzak dur! Eğer illaki geri çekilme yöntemi uygulanacaksa da prezervatif mutlaka olmalı böylelikle çift korunma yöntemi olmuş olacaktır.

Aynen öyle içeriye gidenler çoktan gitti bile

Ben de korunmadan ilişkiye girdim.bir buçuk senedir sevgilimle bu şekilde korunmadan ilişkiye girdik
Hamile kalmadım ama tabi rahat da değildim.
Burada yazılanlar beni de korkuttu ya hamile kalırsam,

Ben de korunmadan ilişkiye girdim.bir buçuk senedir sevgilimle bu şekilde korunmadan ilişkiye girdik
Hamile kalmadım ama tabi rahat da değildim.
Burada yazılanlar beni de korkuttu ya hamile kalırsam,
Madem hamile kalmak korkutuyor neden korunmuyorsunuz? Hamile kalmamaniz sans olmus su ana kadar yani bu sansinizi daha fazla zorlamayin bence.

Madem hamile kalmak korkutuyor neden korunmuyorsunuz? Hamile kalmamaniz sans olmus su ana kadar yani bu sansinizi daha fazla zorlamayin bence.
Nasıl bu hale geldim bilmiyorum evlenmeden önce birlikte olmam derken ,29 yaşına kadar kendimi korumusken bir senede değiştim.
Allah korumuş gerçekten..kendim rezil duruma düşeceğim gibi aileme ve karnimdakine yazık olacaktı..
Bundan sonra hayır! Ben bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum

29 yasindasiniz ne kadar riskli saniyordunuz ki kucukte degilmissiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…