- 1 Kasım 2012
- 11.097
- 25.664
- 34
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Bu sekilde hamile kaldimArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Bende suan 4 aydir geri cekilmeyle neden korundugumuzu yazmak istiyorum.Evet hanımefendi zevk suyu bilmen ne suyu hepsinden haberim var merak etmeyin ama hiçbir korunma yöntemi tam korumuyor ki zaten ve bu nasip işi olan bir şey. Ama aklınız o kadar ustaca çalışıyor ki sizde aynı yöntemle korunmuşsunuz ve bu yöntem korumuyor diye iddia ettiğiniz yöntem. Madem biliyordunuz niye o yöntemi uyguladınız? madem bilmiyordunuz niye bilmiş gibi uzman kesiliyorsunuz? bende öptüm.
Bu sekilde hamile kaldim
Suan ellerinden oper 2,5 yadinda :)
Biz 10 yıldır bu yöntemi kullanıyoruz, çocuk istediğimiz zamanlar bıraktık sadece.Katibin Ruhu yanlis anlasilma olmasin :) geri cekilme bi korunma degildir bunu biliyorum
hani otobus beklerken arkadasinizla sohbet edersiniz ya, otobus normalde 20 dk sonra gelecektir ama olurda 10dkda gelirsede sknti olmaz yani ama o sohbetten ayrilmamak icin 20dk beklemeyi tercih edersiniz bizimki o hesapti yani
Ironimi ? Gercekmi anlayamadimBiz 10 yıldır bu yöntemi kullanıyoruz, çocuk istediğimiz zamanlar bıraktık sadece.
Gerçek.Ironimi ? Gercekmi anlayamadim
Agam benimle maytap geciyirGerçek.
Ay sanırsın İstanbul hanımefendisi. peki hanımcığım.Anlayışım kıt olsaydı evet bu benim sorunum olurdu Allah a şükür sorunsuzum
Ne emmeye ne gömmeye diye sokak ağzıyla konuşmaya başladığınıza göre artık insanca iletişim kurma kotanız dolmuş
Evet, bir önceki cevabınızda 16 yıllık cinselliğinizden bahsetmişsiniz bi dönüp bakın isterseniz. Yani şu ilk cümle sonrasını okuma gereği bile duymadım ne kadar düz mantık olduğunuz belli. Vakit harcamaya bile değmez. Bu da size son ithafım olsun.Ben size şukadar yıl cinsellik yaşadım huuuuu duydun mu mu dedim
Cahillik kanıma işlemiş olsaydı bilimi değil sizin fikirlerinizi savunurdum, hangi akla hizmet bilimin doktorların kabul etmediği bir şeyi doğum kontrol yöntemi olarak savunuyorsunuz? Neye dayanarak?
Zevk suyundan hamile kalmak geri çekilme yönteminin sonucu değildir, o muhteşem tecrübelerinizde dolu dolu yaşadığınız tecrübelerinizle bunu anlayamadınız mı benim yaşımın üç katı süre boyunca ne araştırdınız da bunu öğrenemediniz acaba
Zevk suyu birleşmenin sonunda gelmez, erkek boşaldığında gelen sıvı değildir zevk suyu
Bir erkek ve kadın birleşme yaşamaya başlar ve sonuca ulaşmadan yani erkek boşalmadan hatta boşalmaya yaklaşmadan birleşmeyi sonlandırırlar, yani erkek dışarı boşalmak için geri çekilmiyor, birleşmeye başlıyorlar hop bebek ağlıyor çat kapı çalıyor eyvah deprem oluyor ve birleşme henüz daha başındayken sonlanıyor anlatabiliyor muyum? Ve kadın gebe kalıyor. Ne ile gebe kalmış oluyor geri çekilmeyle mi hayır zevk suyuyla. Ergene anlatır gibi anlatayım da belki anlarsınız son ümit.
Hani sevişmeye başladığında kadınlar ıslanırya daha birleşme bile başlamamıştır ön sevişme sürecinde hah işte tek ıslanan kadınlar değil erkeklerde de aynı şey söz konusu ve gelen sıvıda az da olsa her zaman olmasa da sperm var ve sperm barındırabilen bu sıvı gebe kalmak için yeterli. Bunun neresi kesin değil? Bilim bunu söylüyor, doktorlar bunu söylüyor, mantık bunu söylüyor, tecrübe ile de ispatlanmış, bunun neresi kesin değil sizce? Gerçi bu kadar dayanak varken sizce sinin de hiç önemi kalmıyor
Yalnız ben şunu merak ettim yaşadığım cinsellik boş muşya, ben kocamla cinsellik yaşarken siz de aramızda mıydınız da bunu dile getirebiliyorsunuz. Hayır yani düşündüm kocam sizinle sevişmedi bildiğim kadarıyla e ben de sizinle sevişmedim öyleyse nasıl bir çiftin cinselliğini boş olarak nitelendirebiliyorsunuz? Yaptığınızın edepsizlik olduğunu bir kenara bırakırsak benimle yada kocamla sevişmiş olmanız yada biz sevişirken aramızda olmanız dışında bir seçenek kalmıyor, hangisi?
Yok öyle kaçak dövüşmek, bana yaşadığım cinselliğin boş olduğunu neye dayanarak benimle yada kocamla yaşadığınız hangi tecrübeye dayanarak söylediğinizi açıklayacaksınızEvet, bir önceki cevabınızda 16 yıllık cinselliğinizden bahsetmişsiniz bi dönüp bakın isterseniz. Yani şu ilk cümle sonrasını okuma gereği bile duymadım ne kadar düz mantık olduğunuz belli. Vakit harcamaya bile değmez. Bu da size son ithafım olsun.
Nasıl anladınız? Yedi kuşak İstanbul luyum, keşke sizde de biraz hanımefendilik olsaydıAy sanırsın İstanbul hanımefendisi. peki hanımcığım.
Bana bak şimdi sanada kocanada başlarım ha. Ne biçim konuşuyorsun sen kocamla yaşadığın tecrübe diye sen hangi cüretle benle böyle konuşursun hadsiz! Kocanı maşa etmeye pek meraklısın bakıyorum ama bu senin terbiyesizliğin beni sakın bulaştırma. Yedik kuşak istanbulluymuş! Senin her tarafın istanbul olsa kaç yazar çingenelikte master yapmışsın maşallah. Senin gibi ucubeye hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim. Kendin konuşup kendin onaylıyorsun, kafanla zorun var galiba git tedavi ol bakırköyde.Yok öyle kaçak dövüşmek, bana yaşadığım cinselliğin boş olduğunu neye dayanarak benimle yada kocamla yaşadığınız hangi tecrübeye dayanarak söylediğinizi açıklayacaksınız
16 yıldır şöyle sevişiyorum mu dedim lafın başını sonunu anlamayı beceremediniz bir tek burasını mı anladınız
Mantık denen şey dümdüz oluyor zaten lafları eğip bükmeyle filan olmuyor
Kaç gündür anca mı cevap buldunBana bak şimdi sanada kocanada başlarım ha. Ne biçim konuşuyorsun sen kocamla yaşadığın tecrübe diye sen hangi cüretle benle böyle konuşursun hadsiz! Kocanı maşa etmeye pek meraklısın bakıyorum ama bu senin terbiyesizliğin beni sakın bulaştırma. Yedik kuşak istanbulluymuş! Senin her tarafın istanbul olsa kaç yazar çingenelikte master yapmışsın maşallah. Senin gibi ucubeye hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim. Kendin konuşup kendin onaylıyorsun, kafanla zorun var galiba git tedavi ol bakırköyde.
Gerçekten öyle.ben kaç defa muayeneye gittim.bütün değerlerim en ideal seviyede.hem fiziksel hem hormonel açıdan en ideal seviyedeyim.ama yıllardır olmuyor.bazıları da ilk ayın ilk ilişkisinde boşalma bile olmadan hamile kalıyor.boşuna dövüşüyoruz.kısmetinde olanın oluyor, olmayanın ne yapsan boş.ne kıskanıyorum ya.hani bir tane bile neden bulabilseler tamam o yüzden olmuyor deyip susp oturacağım aşağı ama neden neden yaaa.allahın yakasına yapışmak istiyorum.ben kadın değil miyim yaa.Hanımefendi isterseni 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu kesin olmayın.
Cevap vereyim neden bu kadar uğraşıyorlar.çünkü bazı kadınların doğurganlık oranları 100 üzerinden 1 hatta 0 ise bazı kadınlarınki 100 üzerinden 100 oluyor.doğurganlik seviyesi aynı parmak izi gibi her insanda farklidır.yıllarca, hatta ömür boyu sorunsuz bir şekilde hamile kalamayan kadınlar olduğu gibi, neredeyse tam birleşme bile yaşamadan hamile kalabilen aşırı doğurgan kadınlar da vardır.kimse konu açan kişilerin doğurganlık seviyesini bilemediği için önümüzdeki örneklere bakarak yorum yapmak zorunda kalıyoruz canım.buradakiler zevk suyuyla, prezervatifle hamile kalır, tüp bebek konusuna git onlar ömür boyu hamile kalamaz.Madem o zevk suyundaki azıcık sperm bile gebe bırakıyorsa, burada hamile kalmaya çalışan arkadaşlar neden ovülasyonu testle takip edip yumurtanın çatladığı gün tam boşalmayla bile gebe kalamıyor? Tam boşalmada milyonlarca sperm döl yolunda ilerliyor ama çok azı yumurtaya ulaşıyor çünkü döl yolunda çoğusu ölüyor. Yani naparsan yap çocuk nasip işi gerçekten. İstersen hem sen hem eşin duble korunun yine olcağı varsa illa olur. Yani kesin hamile kalmamak için tüp bağlıcan.
Kim diyor yahu en güçlü korunma yöntemi spiral diye? Gerci yöntem olmayan yöntemden iyidir de yineAy herkeste geri çekilme bir korunma yöntemi değil siz korunun diye ahkam kesmiş. ne biliyorsunuz anacım korunulmadığını? spiral, hap, implantlarda kesin korumuyor. bu sitede ve başka yerlerde en güçlü korunma yöntemi olan (güya) spiralle gebe kalanları da okudum ben. milleti illa bi ilaca tabi tutacaksınız yani. biz eşimle tam 2 sene geri çekilme yöntemiyle korunduk. adam işini biliyorsa korkulacak bişiydi yok. gebs kalmak cidden nasip işi şunu bi geçin artık. Maşallah herkes jinekoloji uzmanı olmuş.
Geçen ay yeni antidepresan kullanmaya baslamistim oyuzden 10 gun gecikti ama adet oldum. Ama bu ay 15 gün gecikti hâlâ bisey yokArkadaslar konuyla alakali degil belki ama uzun suredir spiral prezervatif + geri çekilme yontemiyle korunuyoruz bende esimde bi bosalma olmadigina eminiz ama bu ay adetim 15 gün gecikti sizce hamile olma ihtali var midir hani istemiyoruz kaç gundur de aklimdan cikmiyo