Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende suan 4 aydir geri cekilmeyle neden korundugumuzu yazmak istiyorum.
Dogum kontrol hapini biraktim , baska telaselerimiz oldu ailecek. O arada stesli bi donem oldugu icin hapa falan basvurmadim kisa ve gecici bi sure oldugu icin. Ha prezervatifde kullanmadik çünkü sevmiyoruz. Yani %100 korunmadigimiz biliyoduk her an tetikdeydim belki hamileyimdir falan diye,hamile kalsaydim sknti degil ama o donemi atlatmayi tercih ettik.
Hatta disciye gittigimde bile 6gun oncesi test yapip gittim belki hamileyimdir dis icin radio cekmek zorunda kaliriz diye...

Bu sekilde hamile kaldim
Suan ellerinden oper 2,5 yadinda :)
Katibin Ruhu yanlis anlasilma olmasin :) geri cekilme bi korunma degildir bunu biliyorum

hani otobus beklerken arkadasinizla sohbet edersiniz ya, otobus normalde 20 dk sonra gelecektir ama olurda 10dkda gelirsede sknti olmaz yani ama o sohbetten ayrilmamak icin 20dk beklemeyi tercih edersiniz bizimki o hesapti yani

Biz 10 yıldır bu yöntemi kullanıyoruz, çocuk istediğimiz zamanlar bıraktık sadece.

Ay sanırsın İstanbul hanımefendisi. peki hanımcığım.

Zevk suyundan hamile kalma ihtimali düşük ama 0 değil mesela bizde ilişki sonunda takıyoruz ki ben kendimi bildim bileli sorunluydum bu konuda daha birşey olmadı ama olmiyacağı anlaminada gelmiyor

Evet, bir önceki cevabınızda 16 yıllık cinselliğinizden bahsetmişsiniz bi dönüp bakın isterseniz. Yani şu ilk cümle sonrasını okuma gereği bile duymadım ne kadar düz mantık olduğunuz belli. Vakit harcamaya bile değmez. Bu da size son ithafım olsun.

Yok öyle kaçak dövüşmek, bana yaşadığım cinselliğin boş olduğunu neye dayanarak benimle yada kocamla yaşadığınız hangi tecrübeye dayanarak söylediğinizi açıklayacaksınız
16 yıldır şöyle sevişiyorum mu dedim lafın başını sonunu anlamayı beceremediniz bir tek burasını mı anladınız
Mantık denen şey dümdüz oluyor zaten lafları eğip bükmeyle filan olmuyor

Bana bak şimdi sanada kocanada başlarım ha. Ne biçim konuşuyorsun sen kocamla yaşadığın tecrübe diye sen hangi cüretle benle böyle konuşursun hadsiz! Kocanı maşa etmeye pek meraklısın bakıyorum ama bu senin terbiyesizliğin beni sakın bulaştırma. Yedik kuşak istanbulluymuş! Senin her tarafın istanbul olsa kaç yazar çingenelikte master yapmışsın maşallah. Senin gibi ucubeye hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim. Kendin konuşup kendin onaylıyorsun, kafanla zorun var galiba git tedavi ol bakırköyde.

Kaç gündür anca mı cevap buldun
Hala kaçak oynuyorsun, açık net soruyorum, yaşadığım cinselliğin boş olduğunu neye dayanarak hangi hakla söylüyorsun? Yaşadığım cinsellik hakkında bilgin olması için ya benimle yada cinsellik yaşadığım insanla senin de tecrüben olması gerekiyor değil mi? En basit haliyle şahit olman lazım böyle birşey söyleyebilmen için, aramızda mıydın?
Bana ve kocama başladığın için bunu soruyorum zaten. Yaşadığın cinsellik boş diyebilecek tiynete sahipsin ben nereden biliyorsun deyince mi dank etti? Sen nasıl konuştuysan bende o şekilde cevap verdim neden zoruna gitti? Kocana söyle bakalım ben bir kadına yaşadığın cinsellik boş dedim o da bana neye dayanarak bunu diyebildin diye sordu, yaptığım hakkında ne düşünüyorsun de bakalım
Terbiyesiz olan sensin milletin yaşadığı cinselliği değerlendirmek sana mı kaldı? Kim verdi bu hakkı sana? Seksolog musun? Ben senin danışmanın mıyım?
Çingenelerle ne derdin var? Onları senden aşağılık yapan ne? Yaradan seni de beni de onları da eşit yarattı, bir ırkı aşağılayarak bana hakaret edemezsin anca kendi kaliteni açık edersin
Açıklamasını yapamayacağın şeyler söylemezsen insanlara haddini aşmazsan edepsizlik yapmazsan böyle çırpınmak aklınca hakaret edip üste çıkmaya çalışmak zorunda kalmazsın

Gerçekten öyle.ben kaç defa muayeneye gittim.bütün değerlerim en ideal seviyede.hem fiziksel hem hormonel açıdan en ideal seviyedeyim.ama yıllardır olmuyor.bazıları da ilk ayın ilk ilişkisinde boşalma bile olmadan hamile kalıyor.boşuna dövüşüyoruz.kısmetinde olanın oluyor, olmayanın ne yapsan boş.ne kıskanıyorum ya.hani bir tane bile neden bulabilseler tamam o yüzden olmuyor deyip susp oturacağım aşağı ama neden neden yaaa.allahın yakasına yapışmak istiyorum.ben kadın değil miyim yaa.

Cevap vereyim neden bu kadar uğraşıyorlar.çünkü bazı kadınların doğurganlık oranları 100 üzerinden 1 hatta 0 ise bazı kadınlarınki 100 üzerinden 100 oluyor.doğurganlik seviyesi aynı parmak izi gibi her insanda farklidır.yıllarca, hatta ömür boyu sorunsuz bir şekilde hamile kalamayan kadınlar olduğu gibi, neredeyse tam birleşme bile yaşamadan hamile kalabilen aşırı doğurgan kadınlar da vardır.kimse konu açan kişilerin doğurganlık seviyesini bilemediği için önümüzdeki örneklere bakarak yorum yapmak zorunda kalıyoruz canım.buradakiler zevk suyuyla, prezervatifle hamile kalır, tüp bebek konusuna git onlar ömür boyu hamile kalamaz.

Kim diyor yahu en güçlü korunma yöntemi spiral diye? Gerci yöntem olmayan yöntemden iyidir de yine

Arkadaslar konuyla alakali degil belki ama uzun suredir spiral prezervatif + geri çekilme yontemiyle korunuyoruz bende esimde bi bosalma olmadigina eminiz ama bu ay adetim 15 gün gecikti sizce hamile olma ihtali var midir hani istemiyoruz kaç gundur de aklimdan cikmiyo

Geçen ay yeni antidepresan kullanmaya baslamistim oyuzden 10 gun gecikti ama adet oldum. Ama bu ay 15 gün gecikti hâlâ bisey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…