- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifinŞansına.
Sizin umrunuzda olsun o zaman .Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Tebrikler.Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum.
Merhabalar.Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadiArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Eğer yanlış anlamaz iseniz bu durum erkeğin korunmasından daha fazla mı zevk veriyor?Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Bana kalırsa sevgilisi Zorunlu'yu kaçırmamak için korunmasız ilişkiye giriyor. Zorunlu çalışacak, beyefendi yan gelip yatacak. Çocuğa da anası bakar artık. Kimden kötü?Sevgilin seni terk etmesin diye korunmasız ilişki yaşar, hamile kalırsan kürtaj olursun zorunlu, ne olacak yani! Yeter ki erkeksiz kalma
Bu şekilde korunan kuzenim 3.ye gebe şuan. Doktor nasıl korunuyorsn diye sormuş. geri çekilme yöntemiyle demiş bizimki. Doktorun verdiği cevap sen daha çok çocuk getirirsinBiz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
En fazla hamile kalırsın. Benimki 3 aylık oldu bile.Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Kucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmamBu şekilde korunan kuzenim 3.ye gebe şuan. Doktor nasıl korunuyorsn diye sormuş. geri çekilme yöntemiyle demiş bizimki. Doktorun verdiği cevap sen daha çok çocuk getirirsin
Bi anlık zamanını kaçırsa olanlar oluyor malesf
İnşallahKucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmam
Sizde mi geri cekilme ile korunuyo dunuzEn fazla hamile kalırsın. Benimki 3 aylık oldu bile.