- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
- Konu Sahibi zorunlualann
Mümkün mü değilmişBuyuk cesaretmis gerçekten
Hamile kalmazsın, mümkün değil gibi sözlere güvendim.
Salaklıkmis
Ben zevk suyundan hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkün mü değilmişBuyuk cesaretmis gerçekten
Salaklıkmis
Allah beni korumuş gerçektenMümkün mü değilmiş
Ben zevk suyundan hamile kaldım
Neden mumkun degilmis kim dedi size bunu? Cok fena kandirmislar sizi ama yani sizinde hic mi bilginiz yok burdan ogreniyorsunuz bu isin riskini.Buyuk cesaretmis gerçekten
Salaklıkmis
Daha önce de sevgililerim oldu ama cinsellik yasamak istemedim yani evlenmedsn önce yakın olmak istemedim.o insanlarda buna saygı duydu. Dolayısıyla cinsel ilişki nasıl olur ,korunmak nasıl olur evet ,bu yasa kdar bilmiyordum ama pisman değilim.cunku evlenmeden yaşamak istemiyordum.sonra hayatıma başka biri girdi.o bu kinuda israrciydi ve yaşadım bunu .o da çok bilgili tecrübeli değil, çok fazla kisyle cinsellik yasamamis. Risk var ama düşük bir ihtimal diyordu.kandirilmis hissetmiyorum.tabj sukrediyorum hamile kalabilir misim valla mahvolurdum.Neden mumkun degilmis kim dedi size bunu? Cok fena kandirmislar sizi ama yani sizinde hic mi bilginiz yok burdan ogreniyorsunuz bu isin riskini.
Benimde esimden once hic iliskim olmadi ama her halti biliyordum bilmek icin yapmak gerekmiyor ki. Elimizde telefon telefonda internet var en basitinden bir arastirabiliriz. Risk var dusuk ihtimal cunku cocuk yapmak icin amuda kalkmak mi gerekiyormus. Cocuk nasil yapilir biliyoruz korunmuyorsak nasil dusuk ihtimal olabilir mantik yuruterek bile bulabilirsiniz. Neyse artik ogrendiniz korunma yollarini biliyorsunuzdur umarim.Daha önce de sevgililerim oldu ama cinsellik yasamak istemedim yani evlenmedsn önce yakın olmak istemedim.o insanlarda buna saygı duydu. Dolayısıyla cinsel ilişki nasıl olur ,korunmak nasıl olur evet ,bu yasa kdar bilmiyordum ama pisman değilim.cunku evlenmeden yaşamak istemiyordum.sonra hayatıma başka biri girdi.o bu kinuda israrciydi ve yaşadım bunu .o da çok bilgili tecrübeli değil, çok fazla kisyle cinsellik yasamamis. Risk var ama düşük bir ihtimal diyordu.kandirilmis hissetmiyorum.tabj sukrediyorum hamile kalabilir misim valla mahvolurdum.
Imı çık kırındım ını rığmin ıldııı ööö. Sıkıldım artık. Milleti paranoyak ettiler ya, savsakladım diyemeyen, korunmasız ilişkiye girdim diyemeyen, bi ikna olur gibi oldum değiştiğine diyemeyen korunmama rağmen oldu diyor.Buraya yüzdelikleri bırakıyorum biz değil bilim konuşsun. Bu arada %99 yazanların genel sebebi de %1 yanlış kullanım ya da hatalı ürün payı sebepli. Geri çekilme sadece %60 koruyor. Bu neredeyse yarı yarıya hamile kalma riski demek
- Doğum kontrol hapları %99
- Aylık ve 3 aylık iğneler %99
- İmplantlar (cilt altı) %99
- Ertesi gün hapı %80-85
- Prezervatif (kondom) %98
- Rahim içi araç (spiral) %98
- Geri çekilme %60
- Takvim yöntemi %75
- Tubal sterilizasyon (cerrahi) %99.8
Benimde esimden once hic iliskim olmadi ama her halti biliyordum bilmek icin yapmak gerekmiyor ki. Elimizde telefon telefonda internet var en basitinden bir arastirabiliriz. Risk var dusuk ihtimal cunku cocuk yapmak icin amuda kalkmak mi gerekiyormus. Cocuk nasil yapilir biliyoruz korunmuyorsak nasil dusuk ihtimal olabilir mantik yuruterek bile bulabilirsiniz. Neyse artik ogrendiniz korunma yollarini biliyorsunuzdur umarim.
İnternetten cinsellikle ilgili syler araştırmadım hiç ilgimi de çekmedi acikcasi.ugrasacak bir yığın şey vardı çünkü.cinsellik olmazsa olmazim değil.valla cjnsellik olmadan da yaşabiliyorumama bundan sonra bir şey yasarsam korunmadan olmaz.o kesin
Yiginla seyin icinde cinsellik yasiyorsaniz ya da birgun yasamayi dusunuyorsaniz arastiracaksiniz bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir degilseniz. 29 yasinda gelip burda takilmaya vaktiniz var cinsellik yasamaya vaktiniz var ama mantik yurutemeyip cinsellik yasaninca hamile riski dusuk diyen birine inanacak kadar safsaniz arastirmalisiniz. Gercekten nasil buna inanabildiniz saskinim. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum hayat sizin nasil istiyorsaniz oyle yasayin.İngern
Sorun degil anladim. Iyi ki kadinlar kulubu var diyelim o zaman sizi bir hatadan kurtardi.Alintilamayi yanlış yapmışım sanırım sizin mesaj içinde benimkide görünüyor kusura bakmayın klavye hatası
Artık korunmadan olmaz
O zaman kendinizede gülün hanımefendi yani ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye, bi öyle bi böyle. E tüp bağlatanda hamile kalabiliyorsa o zaman korunma yöntemi yokmuş adam akıllı diyebiliriz değil mi? Ben kimsenin hiçbir şeyini sorgulamıyorum sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum sizin anlayışınız kıtsa o sizin sorununuz.Çok gülüyorum size ya, insanların neden gebe kalamadığını ama bir diğer kesimin nasıl kaldığını mı sorguluyorsunuz şimdide
Tüplerini bağlatıp hamile kalanlar var haberiniz yok mu?
Ben zevk suyundan bişiy olmaz diye ifade etmedim zaten. Yani lütfen dikkatle okuyun. Naparsan yap nasipse olur diyorum. Zira, bazı kadınlar haptır, spiraldır, implanttır yani hormonsal korunma yöntemine uygun olmayabiliyor vücudu tepki gösteriyor. Bu durumda erkek korunmalı yani her şey kadına dayanmamalı.Valla hemen hamile kalan da var kontrollü bir şekilde korunursan hamilelik ihtimali olmaz ama zevk suyundan bise olmaz demeye devam edersen gebelik ihtimalin olur.
Hanımefendi isterseni 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu kesin olmayın.Ben korunuyorken hamile kaldım demedim, zevk suyundan hamile kaldım dedim, kocam boşalmadan hamile kaldım yani, cahilmisiniz anlamadım ki söylemediğim birşeyi nasıl uydurabiliyorsunuz? Ben nerede geri çekilme yöntemini kullanıyoruz dedim? Nerede geri çekilme yöntemiyle gebe kaldım dedim?
36 yaşındayım 18 yaşından beri geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum, hangi doktora sorarsanız sorun cevap bu doğrusu bu
İki kez korunmadım bilerek isteyerek ikisinde de gebe kaldım, korunduğum hiçbir birliktelikte gebe kalmadım,16 yıldır cinsellik yaşıyorum sizce biliyormuyum bilmiyormuyum?
Gerçek bir korunma yöntemi kullanıp hamile kalırsanız bu nasiptir, korunma yöntemi kullanmazsanız ( partneriniz içinize değil de dışarı boşalırsa yani) hamile kalırsınız bu en doğal sonuçtur. Partneriniz ha dışarı boşalmış ha içinize boşalmış farketmez korunmuyorsunuz
Hanımefendi isterseniz 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu, kesin olmayın.Ben korunuyorken hamile kaldım demedim, zevk suyundan hamile kaldım dedim, kocam boşalmadan hamile kaldım yani, cahilmisiniz anlamadım ki söylemediğim birşeyi nasıl uydurabiliyorsunuz? Ben nerede geri çekilme yöntemini kullanıyoruz dedim? Nerede geri çekilme yöntemiyle gebe kaldım dedim?
36 yaşındayım 18 yaşından beri geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum, hangi doktora sorarsanız sorun cevap bu doğrusu bu
İki kez korunmadım bilerek isteyerek ikisinde de gebe kaldım, korunduğum hiçbir birliktelikte gebe kalmadım,16 yıldır cinsellik yaşıyorum sizce biliyormuyum bilmiyormuyum?
Gerçek bir korunma yöntemi kullanıp hamile kalırsanız bu nasiptir, korunma yöntemi kullanmazsanız ( partneriniz içinize değil de dışarı boşalırsa yani) hamile kalırsınız bu en doğal sonuçtur. Partneriniz ha dışarı boşalmış ha içinize boşalmış farketmez korunmuyorsunuz
Nasip de Allah bi akıl vermiş onu kullanırsak bisey olmaz insallahBen zevk suyundan bişiy olmaz diye ifade etmedim zaten. Yani lütfen dikkatle okuyun. Naparsan yap nasipse olur diyorum. Zira, bazı kadınlar haptır, spiraldır, implanttır yani hormonsal korunma yöntemine uygun olmayabiliyor vücudu tepki gösteriyor. Bu durumda erkek korunmalı yani her şey kadına dayanmamalı.
Anlayışım kıt olsaydı evet bu benim sorunum olurdu Allah a şükür sorunsuzumO zaman kendinizede gülün hanımefendi yani ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye, bi öyle bi böyle. E tüp bağlatanda hamile kalabiliyorsa o zaman korunma yöntemi yokmuş adam akıllı diyebiliriz değil mi? Ben kimsenin hiçbir şeyini sorgulamıyorum sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum sizin anlayışınız kıtsa o sizin sorununuz.
Ben size şukadar yıl cinsellik yaşadım huuuuu duydun mu mu dedimHanımefendi isterseni 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu kesin olmayın.
sakin olunYiginla seyin icinde cinsellik yasiyorsaniz ya da birgun yasamayi dusunuyorsaniz arastiracaksiniz bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir degilseniz. 29 yasinda gelip burda takilmaya vaktiniz var cinsellik yasamaya vaktiniz var ama mantik yurutemeyip cinsellik yasaninca hamile riski dusuk diyen birine inanacak kadar safsaniz arastirmalisiniz. Gercekten nasil buna inanabildiniz saskinim. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum hayat sizin nasil istiyorsaniz oyle yasayin.