Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyuk cesaretmis gerçekten😄
Hamile kalmazsın, mümkün değil gibi sözlere güvendim.
Salaklıkmis
Neden mumkun degilmis kim dedi size bunu? Cok fena kandirmislar sizi ama yani sizinde hic mi bilginiz yok burdan ogreniyorsunuz bu isin riskini.

Neden mumkun degilmis kim dedi size bunu? Cok fena kandirmislar sizi ama yani sizinde hic mi bilginiz yok burdan ogreniyorsunuz bu isin riskini.
Daha önce de sevgililerim oldu ama cinsellik yasamak istemedim yani evlenmedsn önce yakın olmak istemedim.o insanlarda buna saygı duydu. Dolayısıyla cinsel ilişki nasıl olur ,korunmak nasıl olur evet ,bu yasa kdar bilmiyordum ama pisman değilim.cunku evlenmeden yaşamak istemiyordum.sonra hayatıma başka biri girdi.o bu kinuda israrciydi ve yaşadım bunu .o da çok bilgili tecrübeli değil, çok fazla kisyle cinsellik yasamamis. Risk var ama düşük bir ihtimal diyordu.kandirilmis hissetmiyorum.tabj sukrediyorum hamile kalabilir misim valla mahvolurdum.

Daha önce de sevgililerim oldu ama cinsellik yasamak istemedim yani evlenmedsn önce yakın olmak istemedim.o insanlarda buna saygı duydu. Dolayısıyla cinsel ilişki nasıl olur ,korunmak nasıl olur evet ,bu yasa kdar bilmiyordum ama pisman değilim.cunku evlenmeden yaşamak istemiyordum.sonra hayatıma başka biri girdi.o bu kinuda israrciydi ve yaşadım bunu .o da çok bilgili tecrübeli değil, çok fazla kisyle cinsellik yasamamis. Risk var ama düşük bir ihtimal diyordu.kandirilmis hissetmiyorum.tabj sukrediyorum hamile kalabilir misim valla mahvolurdum.
Benimde esimden once hic iliskim olmadi ama her halti biliyordum bilmek icin yapmak gerekmiyor ki. Elimizde telefon telefonda internet var en basitinden bir arastirabiliriz. Risk var dusuk ihtimal cunku cocuk yapmak icin amuda kalkmak mi gerekiyormus. Cocuk nasil yapilir biliyoruz korunmuyorsak nasil dusuk ihtimal olabilir mantik yuruterek bile bulabilirsiniz. Neyse artik ogrendiniz korunma yollarini biliyorsunuzdur umarim.

Buraya yüzdelikleri bırakıyorum biz değil bilim konuşsun. Bu arada %99 yazanların genel sebebi de %1 yanlış kullanım ya da hatalı ürün payı sebepli. Geri çekilme sadece %60 koruyor. Bu neredeyse yarı yarıya hamile kalma riski demek

• Doğum kontrol hapları %99
  • Aylık ve 3 aylık iğneler %99
  • İmplantlar (cilt altı) %99
  • Ertesi gün hapı %80-85
  • Prezervatif (kondom) %98
  • Rahim içi araç (spiral) %98
  • Geri çekilme %60
  • Takvim yöntemi %75
  • Tubal sterilizasyon (cerrahi) %99.8

Buraya yüzdelikleri bırakıyorum biz değil bilim konuşsun. Bu arada %99 yazanların genel sebebi de %1 yanlış kullanım ya da hatalı ürün payı sebepli. Geri çekilme sadece %60 koruyor. Bu neredeyse yarı yarıya hamile kalma riski demek

• Doğum kontrol hapları %99
  • Aylık ve 3 aylık iğneler %99
  • İmplantlar (cilt altı) %99
  • Ertesi gün hapı %80-85
  • Prezervatif (kondom) %98
  • Rahim içi araç (spiral) %98
  • Geri çekilme %60
  • Takvim yöntemi %75
  • Tubal sterilizasyon (cerrahi) %99.8
Imı çık kırındım ını rığmin ıldııı ööö. Sıkıldım artık. Milleti paranoyak ettiler ya, savsakladım diyemeyen, korunmasız ilişkiye girdim diyemeyen, bi ikna olur gibi oldum değiştiğine diyemeyen korunmama rağmen oldu diyor.

İngern
Benimde esimden once hic iliskim olmadi ama her halti biliyordum bilmek icin yapmak gerekmiyor ki. Elimizde telefon telefonda internet var en basitinden bir arastirabiliriz. Risk var dusuk ihtimal cunku cocuk yapmak icin amuda kalkmak mi gerekiyormus. Cocuk nasil yapilir biliyoruz korunmuyorsak nasil dusuk ihtimal olabilir mantik yuruterek bile bulabilirsiniz. Neyse artik ogrendiniz korunma yollarini biliyorsunuzdur umarim.
İnternetten cinsellikle ilgili syler araştırmadım hiç ilgimi de çekmedi acikcasi.ugrasacak bir yığın şey vardı çünkü.cinsellik olmazsa olmazim değil.valla cjnsellik olmadan da yaşabiliyorum😄ama bundan sonra bir şey yasarsam korunmadan olmaz.o kesin

Alintilamayi yanlış yapmışım sanırım sizin mesaj içinde benimkide görünüyor kusura bakmayın klavye hatası
Artık korunmadan olmaz

Yiginla seyin icinde cinsellik yasiyorsaniz ya da birgun yasamayi dusunuyorsaniz arastiracaksiniz bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir degilseniz. 29 yasinda gelip burda takilmaya vaktiniz var cinsellik yasamaya vaktiniz var ama mantik yurutemeyip cinsellik yasaninca hamile riski dusuk diyen birine inanacak kadar safsaniz arastirmalisiniz. Gercekten nasil buna inanabildiniz saskinim. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum hayat sizin nasil istiyorsaniz oyle yasayin.

Çok gülüyorum size ya, insanların neden gebe kalamadığını ama bir diğer kesimin nasıl kaldığını mı sorguluyorsunuz şimdide
Tüplerini bağlatıp hamile kalanlar var haberiniz yok mu?
O zaman kendinizede gülün hanımefendi yani ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye, bi öyle bi böyle. E tüp bağlatanda hamile kalabiliyorsa o zaman korunma yöntemi yokmuş adam akıllı diyebiliriz değil mi? Ben kimsenin hiçbir şeyini sorgulamıyorum sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum sizin anlayışınız kıtsa o sizin sorununuz.

Valla hemen hamile kalan da var kontrollü bir şekilde korunursan hamilelik ihtimali olmaz ama zevk suyundan bise olmaz demeye devam edersen gebelik ihtimalin olur.
Ben zevk suyundan bişiy olmaz diye ifade etmedim zaten. Yani lütfen dikkatle okuyun. Naparsan yap nasipse olur diyorum. Zira, bazı kadınlar haptır, spiraldır, implanttır yani hormonsal korunma yöntemine uygun olmayabiliyor vücudu tepki gösteriyor. Bu durumda erkek korunmalı yani her şey kadına dayanmamalı.

Ben korunuyorken hamile kaldım demedim, zevk suyundan hamile kaldım dedim, kocam boşalmadan hamile kaldım yani, cahilmisiniz anlamadım ki söylemediğim birşeyi nasıl uydurabiliyorsunuz? Ben nerede geri çekilme yöntemini kullanıyoruz dedim? Nerede geri çekilme yöntemiyle gebe kaldım dedim?
36 yaşındayım 18 yaşından beri geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum, hangi doktora sorarsanız sorun cevap bu doğrusu bu
İki kez korunmadım bilerek isteyerek ikisinde de gebe kaldım, korunduğum hiçbir birliktelikte gebe kalmadım,16 yıldır cinsellik yaşıyorum sizce biliyormuyum bilmiyormuyum?
Gerçek bir korunma yöntemi kullanıp hamile kalırsanız bu nasiptir, korunma yöntemi kullanmazsanız ( partneriniz içinize değil de dışarı boşalırsa yani) hamile kalırsınız bu en doğal sonuçtur. Partneriniz ha dışarı boşalmış ha içinize boşalmış farketmez korunmuyorsunuz
Hanımefendi isterseni 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu kesin olmayın.

Ben korunuyorken hamile kaldım demedim, zevk suyundan hamile kaldım dedim, kocam boşalmadan hamile kaldım yani, cahilmisiniz anlamadım ki söylemediğim birşeyi nasıl uydurabiliyorsunuz? Ben nerede geri çekilme yöntemini kullanıyoruz dedim? Nerede geri çekilme yöntemiyle gebe kaldım dedim?
36 yaşındayım 18 yaşından beri geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum, hangi doktora sorarsanız sorun cevap bu doğrusu bu
İki kez korunmadım bilerek isteyerek ikisinde de gebe kaldım, korunduğum hiçbir birliktelikte gebe kalmadım,16 yıldır cinsellik yaşıyorum sizce biliyormuyum bilmiyormuyum?
Gerçek bir korunma yöntemi kullanıp hamile kalırsanız bu nasiptir, korunma yöntemi kullanmazsanız ( partneriniz içinize değil de dışarı boşalırsa yani) hamile kalırsınız bu en doğal sonuçtur. Partneriniz ha dışarı boşalmış ha içinize boşalmış farketmez korunmuyorsunuz
Hanımefendi isterseniz 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu, kesin olmayın.

Ben zevk suyundan bişiy olmaz diye ifade etmedim zaten. Yani lütfen dikkatle okuyun. Naparsan yap nasipse olur diyorum. Zira, bazı kadınlar haptır, spiraldır, implanttır yani hormonsal korunma yöntemine uygun olmayabiliyor vücudu tepki gösteriyor. Bu durumda erkek korunmalı yani her şey kadına dayanmamalı.
Nasip de Allah bi akıl vermiş onu kullanırsak bisey olmaz insallah

O zaman kendinizede gülün hanımefendi yani ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye, bi öyle bi böyle. E tüp bağlatanda hamile kalabiliyorsa o zaman korunma yöntemi yokmuş adam akıllı diyebiliriz değil mi? Ben kimsenin hiçbir şeyini sorgulamıyorum sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum sizin anlayışınız kıtsa o sizin sorununuz.
Anlayışım kıt olsaydı evet bu benim sorunum olurdu Allah a şükür sorunsuzum
Ne emmeye ne gömmeye diye sokak ağzıyla konuşmaya başladığınıza göre artık insanca iletişim kurma kotanız dolmuş

Hanımefendi isterseni 40 yıl cinsellik yaşamış olun inanın zerre umrumda değil. Cahillik asıl sizin kanınıza işlemiş ben nerdeyim siz nerdesiniz? Söylediklerim tezat açıklama yapmaya çalışıp aslında aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Zevk suyundan hamile kalmak, geri çekilme yönteminin sonucudur zaten bu topiğinde konusu bu ve bir önceki mesajınızdan buna ithafen benle atıştınız öyle değil mi? Ben sizin yaşınızın üç katı kadar araştırma yaptım o yüzden yaşadığınız cinsellik boş. Ben 9 ay boyunca gebe kalmak için uğraştımda olmadı 9 ay sonra oldu hiç korunmasız. Kısadan hisse gebelik ve cinsellik çok karmaşık bi konu kesin olmayın.
Ben size şukadar yıl cinsellik yaşadım huuuuu duydun mu mu dedim
Cahillik kanıma işlemiş olsaydı bilimi değil sizin fikirlerinizi savunurdum, hangi akla hizmet bilimin doktorların kabul etmediği bir şeyi doğum kontrol yöntemi olarak savunuyorsunuz? Neye dayanarak?
Zevk suyundan hamile kalmak geri çekilme yönteminin sonucu değildir, o muhteşem tecrübelerinizde dolu dolu yaşadığınız tecrübelerinizle bunu anlayamadınız mı benim yaşımın üç katı süre boyunca ne araştırdınız da bunu öğrenemediniz acaba
Zevk suyu birleşmenin sonunda gelmez, erkek boşaldığında gelen sıvı değildir zevk suyu
Bir erkek ve kadın birleşme yaşamaya başlar ve sonuca ulaşmadan yani erkek boşalmadan hatta boşalmaya yaklaşmadan birleşmeyi sonlandırırlar, yani erkek dışarı boşalmak için geri çekilmiyor, birleşmeye başlıyorlar hop bebek ağlıyor çat kapı çalıyor eyvah deprem oluyor ve birleşme henüz daha başındayken sonlanıyor anlatabiliyor muyum? Ve kadın gebe kalıyor. Ne ile gebe kalmış oluyor geri çekilmeyle mi hayır zevk suyuyla. Ergene anlatır gibi anlatayım da belki anlarsınız son ümit.
Hani sevişmeye başladığında kadınlar ıslanırya daha birleşme bile başlamamıştır ön sevişme sürecinde hah işte tek ıslanan kadınlar değil erkeklerde de aynı şey söz konusu ve gelen sıvıda az da olsa her zaman olmasa da sperm var ve sperm barındırabilen bu sıvı gebe kalmak için yeterli. Bunun neresi kesin değil? Bilim bunu söylüyor, doktorlar bunu söylüyor, mantık bunu söylüyor, tecrübe ile de ispatlanmış, bunun neresi kesin değil sizce? Gerçi bu kadar dayanak varken sizce sinin de hiç önemi kalmıyor
Yalnız ben şunu merak ettim yaşadığım cinsellik boş muşya, ben kocamla cinsellik yaşarken siz de aramızda mıydınız da bunu dile getirebiliyorsunuz. Hayır yani düşündüm kocam sizinle sevişmedi bildiğim kadarıyla e ben de sizinle sevişmedim öyleyse nasıl bir çiftin cinselliğini boş olarak nitelendirebiliyorsunuz? Yaptığınızın edepsizlik olduğunu bir kenara bırakırsak benimle yada kocamla sevişmiş olmanız yada biz sevişirken aramızda olmanız dışında bir seçenek kalmıyor, hangisi?

Yiginla seyin icinde cinsellik yasiyorsaniz ya da birgun yasamayi dusunuyorsaniz arastiracaksiniz bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir degilseniz. 29 yasinda gelip burda takilmaya vaktiniz var cinsellik yasamaya vaktiniz var ama mantik yurutemeyip cinsellik yasaninca hamile riski dusuk diyen birine inanacak kadar safsaniz arastirmalisiniz. Gercekten nasil buna inanabildiniz saskinim. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum hayat sizin nasil istiyorsaniz oyle yasayin.
😄😄sakin olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X