Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Eşinizin üçüncü çocuk istediğini hatırlıyorum sanki, eğer yeni bir bebeğe hazır değilseniz aman diyeyim korunun. Doktora gidin, danışın, ilacınızı alın

Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Niye umrunda olsun ki 'istersen doğur istersen aldır benden bir kuruş isteme yeter' der, sen de tabii ki doguramaz yeni bir kredi ceker onla da kürtaj olursun.
Adamın umru mu sanki,onu etkileyen bir durum olmaz ki

Yakında gebelik tablosunu görürüz. Geri çekilme yöntemi hele hele çocuk isteyen adamla kullanılmamalı .
Benim eşimde 3 çocuğu istiyordu spral le korunuyorum çıkartırsan mı felan ikinciden sonra asla diyorum çocuk için spralle hamile kaldığımı öğrendiydim şimdi okula gidiyor

Ablam 7 sene boyunca uğraştı,onlarca tedaviden sonra bebek sahibi oldu.
Doğumdan sonra prezervatif kullaniyorlarmis hep. Birkaç gün önce gebe olduğunu öğrendi.
Yani prezervatif bile korumazken bir korunma yöntemi olmayan geri çekilme mi koruyacak?

Ayrıca hamile kalırsan kürtaj parası da senden çıkar, doğuracaksan da yine tüm masraflar senden çıkar. Bonkörsün bi kere.

Kucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmam
İnsallahla masallahla bu iş olmuyor hanımefendi. KKdaki korunuyoruz hamile kaldım konularını birkaç sayfa ilerletin. Neredeyse hepsinde korunmadan kastın geri çekilme olduğunu, ne kadar riskli olduğunu görürsünüz
Ben soyluyorum esime ama korunmuyo iste
korunmak erkeklere özel değil ki. Kızınızı takip eden aile hekimine sorun,size emzirirken korunma yollarını anlatsın

Peki dikkat edecem

Suan emzirmiyorum ilac kullanmam gerekiyodu zarari varmis bebebe diye emzirmeyi 7 icinci ayinda biraktirdik

Çoğu kişi prezervatifi de yanlış kullanıyor sadece boşalma zamanı takanlar var geri çekilmeden bir farkı kalmıyor öyle olunca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…