- 29 Mayıs 2021
- 13.117
- 85.051
- 36
-
- Konu Sahibi zorunlualann
inşallah demenin ötesinde tedbir alıp korunmayın sakın tabi.Kucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmam
Sağlıklı bireylerde zevk suyu ile giden sperm bile hamile kalmanı sağlar bu bir korunma yöntemi değil şansa bırakma bu durumuArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Hayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.Sizde mi geri cekilme ile korunuyo dunuz
Ben soyluyorum esime ama korunmuyo isteinşallah demenin ötesinde tedbir alıp korunmanın sakın tabi.
Zorunlu yine şaşırtmıyosunArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Hiç sanmıyorum katıp, gercekten evlenmek istese zorunlu hayır mı diyeceksiniz sanki? Terkedilirim diye ödü kopuyor. Sevişmek için adamın olduğu şehre gidip, apart tutuyor malum. Hamilelik gibi bir seye ihtiyacı yok.Bana kalırsa sevgilisi Zorunlu'yu kaçırmamak için korunmasız ilişkiye giriyor. Zorunlu çalışacak, beyefendi yan gelip yatacak. Çocuğa da anası bakar artık. Kimden kötü?
Adamın niye umrunda olsun ki? Gebelik olursa kaçacak gidecek ne zannediyorsun bu adamı bilmiyorum ama başına çok gelecekler var senin zorunluEyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Eşim korunmasa ilişki yaşamam direkt, asker arkadaşı gibi yaşarız evde, ne demek korunmuyor. O korunmuyorsa siz korunun?Ben soyluyorum esime ama korunmuyo iste
O zaman geri cekilmemis sanirim cocuk istediginiz icin esiniz bilincli bosalmis olabilirHayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.
12 saat arayla kullandigim baska ilac var korunma ilaci alsam agir gelebilirEşim korunmasa ilişki yaşamam direkt, asker arkadaşı gibi yaşarız evde, ne demek korunmuyor. O korunmuyorsa siz korunun?
Eşi istemiyor diye korunmasız ilişkiyi kabul eden birine laf anlatabileceğimi sanmıyorum.Ben soyluyorum esime ama korunmuyo iste
Dışarı boşaldığını gördüm. Kasıtlı yapacak olsa kendisi hiç korunmak istemez. O prezervatif kullanıyor zaten üç senedir.O zaman geri cekilmemis sanirim cocuk istediginiz icin esiniz bilincli bosalmis olabilir
Geei çekilme bir korunma yöntemi değildir. Senin hamile kalamamış olman bunu geçerli bir yöntem kılmaz ama böyle bir cümlenin senden çıkmasına şaşırmadım. Böyle bilin dışı akılları gelip buraya yazma lütfen herkese açık yorumlar bunlar.Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Nereden biliyorsun? Doktora gittin mi bunun için?12 saat arayla kullandigim baska ilac var korunma ilaci alsam agir gelebilir
Gelmeyedebilir. Doktorunuza danışın.12 saat arayla kullandigim baska ilac var korunma ilaci alsam agir gelebilir
Ben korundugum yontemi soyledim siz oyle korunun diye bi öneri vermedimGeei çekilme bir korunma yöntemi değildir. Senin hamile kalamamış olman bunu geçerli bir yöntem kılmaz ama böyle bir cümlenin senden çıkmasına şaşırmadım. Böyle bilin dışı akılları gelip buraya yazma lütfen herkese açık yorumlar bunlar.
Korunmuyorsunuz ki????Ben korundugum yontemi soyledim siz oyle korunun diye bi öneri vermedim
Hayir gitmedim agir bi ilac kullandigim icin öyle düşundümNereden biliyorsun? Doktora gittin mi bunun için?
Siz böyle “korunmuş” olmuyorsunuz. Allah nasip etmemiş, hamile kalamamış oluyorsunuz.Ben korundugum yontemi soyledim siz oyle korunun diye bi öneri vermedim