- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- Konu Sahibi zorunlualann
Arkadaşlar nolur yardimcı olur musunuzGeçen ay yeni antidepresan kullanmaya baslamistim oyuzden 10 gun gecikti ama adet oldum. Ama bu ay 15 gün gecikti hâlâ bisey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nolur yardimcı olur musunuzGeçen ay yeni antidepresan kullanmaya baslamistim oyuzden 10 gun gecikti ama adet oldum. Ama bu ay 15 gün gecikti hâlâ bisey yok
Eczaneden bir test alip yapmak cok zor olmasa gerek?Arkadaşlar nolur yardimcı olur musunuz
Eczanedeki testlere de guvenilmiyo malesef yaniltabiliyo yasadim daha once. Gittim tahlil verdim umarim kotu bi sonucla karsilasmam dedigim gibi bi suphem yok belirti yok gebelige dair ama neyden kaynaklaniyo bilemiyorumEczaneden bir test alip yapmak cok zor olmasa gerek?
15 gun ciddi bir gecikme. Muhtemelen ilactandir ama bu sekilde acaba mi stresiyle zaten sökülmez.
Evdeki testler 15 gün gecikme ile yaniltmaz aslinda.Eczanedeki testlere de guvenilmiyo malesef yaniltabiliyo yasadim daha once. Gittim tahlil verdim umarim kotu bi sonucla karsilasmam dedigim gibi bi suphem yok belirti yok gebelige dair ama neyden kaynaklaniyo bilemiyorum
valla arkadasim bilemiyorum suan nasil davranicami da saşirdim dedigim gibi bi şuphem yok normal de tahlil yaptirmaya bile cesaretim yoktu aslinda gerginim huzursuzum sökülsem brlki biseyim kalmicakEvdeki testler 15 gün gecikme ile yaniltmaz aslinda.
Sen yine ne anlatıyorsun ya? Hamile kalabiliyo muyum diye görmek için hamile kalıp sonra aldırdım diyen de sensin.Gerçekten öyle.ben kaç defa muayeneye gittim.bütün değerlerim en ideal seviyede.hem fiziksel hem hormonel açıdan en ideal seviyedeyim.ama yıllardır olmuyor.bazıları da ilk ayın ilk ilişkisinde boşalma bile olmadan hamile kalıyor.boşuna dövüşüyoruz.kısmetinde olanın oluyor, olmayanın ne yapsan boş.ne kıskanıyorum ya.hani bir tane bile neden bulabilseler tamam o yüzden olmuyor deyip susp oturacağım aşağı ama neden neden yaaa.allahın yakasına yapışmak istiyorum.ben kadın değil miyim yaa.
Test sonucunuzu merak ettim, 3 yöntemi birden doğru şekilde kullanıp hamile kalmak bereket tanrıçası falan olmak gerek diye düşünüyorum. Bir de sadece kan mı aldılar? Ultrasonla bakıp gebelikle ve gecikmeyle ilgili bilgi toplanır genelde. Bana ilaçtan dolayı ya da kistten dolayı olabilir gibi geldi. Benzer bir durumu yumurtam çatlamayıp kistleşince yaşadım, jinekoloğa gittim, ertesi ay düzeldi ama sizinle benzer korunmama rağmen gebelikten korkmuştum. Gebeyseniz daha da korkacağım.valla arkadasim bilemiyorum suan nasil davranicami da saşirdim dedigim gibi bi şuphem yok normal de tahlil yaptirmaya bile cesaretim yoktu aslinda gerginim huzursuzum sökülsem brlki biseyim kalmicak
Bilmem hıyarda çıka bülüüüü tebrik ederim bu aradaArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Mesajinizi yeni gordum kusura bakmayin telefonum arizaliydi bugun aldim elime. Saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve negatif çiktı kolesterolum vs yuksekmis ama iki ay oldu halen adet olamadim simdi bide kadin doguma gidicem yarin sabah hani gebelik yoksa neden adet goremiyorum. Hem spiral kontrolu yaptiricam hem yaparsa tahlil yaptiricam. Tahlili yapar heralde onceki tahlilin uzerinden 15 gun gecti sanirim. Insallah yine bi gebelik falan cikmaz yarin ogrenicem bakalimTest sonucunuzu merak ettim, 3 yöntemi birden doğru şekilde kullanıp hamile kalmak bereket tanrıçası falan olmak gerek diye düşünüyorum. Bir de sadece kan mı aldılar? Ultrasonla bakıp gebelikle ve gecikmeyle ilgili bilgi toplanır genelde. Bana ilaçtan dolayı ya da kistten dolayı olabilir gibi geldi. Benzer bir durumu yumurtam çatlamayıp kistleşince yaşadım, jinekoloğa gittim, ertesi ay düzeldi ama sizinle benzer korunmama rağmen gebelikten korkmuştum. Gebeyseniz daha da korkacağım.
Onceki tahlil de gebelik yoktu umarim yine negatif cikarMesajinizi yeni gordum kusura bakmayin telefonum arizaliydi bugun aldim elime. Saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve negatif çiktı kolesterolum vs yuksekmis ama iki ay oldu halen adet olamadim simdi bide kadin doguma gidicem yarin sabah hani gebelik yoksa neden adet goremiyorum. Hem spiral kontrolu yaptiricam hem yaparsa tahlil yaptiricam. Tahlili yapar heralde onceki tahlilin uzerinden 15 gun gecti sanirim. Insallah yine bi gebelik falan cikmaz yarin ogrenicem bakalim
Siz nasil korunuyosunuz bu aradaTest sonucunuzu merak ettim, 3 yöntemi birden doğru şekilde kullanıp hamile kalmak bereket tanrıçası falan olmak gerek diye düşünüyorum. Bir de sadece kan mı aldılar? Ultrasonla bakıp gebelikle ve gecikmeyle ilgili bilgi toplanır genelde. Bana ilaçtan dolayı ya da kistten dolayı olabilir gibi geldi. Benzer bir durumu yumurtam çatlamayıp kistleşince yaşadım, jinekoloğa gittim, ertesi ay düzeldi ama sizinle benzer korunmama rağmen gebelikten korkmuştum. Gebeyseniz daha da korkacağım.
Sizde nasil olmustu bu durum benzer durum dediniz kistlesme oldugu nasil belli oldu doktorunuz tahlil falan yapti mi, neyden kaynaklaniyomus peki. Cunku bende tahlilden sonra tarlusal kullandim gene bi etkisi olmadiTest sonucunuzu merak ettim, 3 yöntemi birden doğru şekilde kullanıp hamile kalmak bereket tanrıçası falan olmak gerek diye düşünüyorum. Bir de sadece kan mı aldılar? Ultrasonla bakıp gebelikle ve gecikmeyle ilgili bilgi toplanır genelde. Bana ilaçtan dolayı ya da kistten dolayı olabilir gibi geldi. Benzer bir durumu yumurtam çatlamayıp kistleşince yaşadım, jinekoloğa gittim, ertesi ay düzeldi ama sizinle benzer korunmama rağmen gebelikten korkmuştum. Gebeyseniz daha da korkacağım.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Prezervatif olsa bile vajina içinde boşalınca prezervatifin yırtılma çıkma gibi nedenlerden dolayı hamile kalanlar olabiliyor maalesef. Ama boşalacağı zaman prezervatifle vajinadan çıkıp dışarda boşalırsa bu risk ortadan kalkıyor. En güvenli yöntem bu. Birde çok ince prezervatiflerin yırtılma ihtimali daha kolay olabiliyor.Siz nasil korunuyosunuz bu arada
Benim yontemim ikimci dediginiz yani prezervatifle artik vajinada bosalmadan geri cekilme yontemiyle de bende spiral var zatenGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Prezervatif olsa bile vajina içinde boşalınca prezervatifin yırtılma çıkma gibi nedenlerden dolayı hamile kalanlar olabiliyor maalesef. Ama boşalacağı zaman prezervatifle vajinadan çıkıp dışarda boşalırsa bu risk ortadan kalkıyor. En güvenli yöntem bu. Birde çok ince prezervatiflerin yırtılma ihtimali daha kolay olabiliyor.
Prezervatifler genel olarak cok ince oluyolar zaten ama tabi dikkatli olmak onemliBenim yontemim ikimci dediginiz yani prezervatifle artik vajinada bosalmadan geri cekilme yontemiyle de bende spiral var zaten
Anladım.Benim yontemim ikimci dediginiz yani prezervatifle artik vajinada bosalmadan geri cekilme yontemiyle de bende spiral var zaten
Arkadaşım eşinizin otokontrollü yüksekse çok düşük bir ihtimal ama yinede prezervatif kullanın işinizi şansa bırakmayın derimArkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
4 yıldır geri çekme metoduyla ilişki yaşıyoruz hamile falan kalmadımHayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.
20 senedir o yöntemle korunan yengem 18 yaşında kızı varken hamile kaldı. Siz de aynen bu kafayla devam.4 yıldır geri çekme metoduyla ilişki yaşıyoruz hamile falan kalmadım
20 sene iyi dayanmış, o da bişey.20 senedir o yöntemle korunan yengem 18 yaşında kızı varken hamile kaldı. Siz de aynen bu kafayla devam.