- 11 Ağustos 2021
- 281
- 470
- 23
- Konu Sahibi womaninlove
-
Ay özür dilerim eğer yanlış yere konu açtıysam,nasıl taşıyabilirim konumu ve hangi başlık uygun sizce?Ben aslında gerçekten endişe ettiğim için ve biraz içim rahatlasın diye bdv uygundur zannetmiştim ama çözemedim sanırım şu başlık işiniMune konu yanlış yerde sanırım.
Aboooo doktora git bacım bu ne. Çift koruma ne ya bir de kasko yaptırın gebelik durumunda tazminat ödesin sigorta şirketiMerhaba kızlar. Son zamanlar sürekli "korundum ama hamileymişim" konularından sanırım çok etkilendim. Anksiyetem de var bazen bir konuya takınca kafamdan atamıyorum. En büyük korkularımdan biri plansız gebelik. Bu yüzden normalde çift korunma yapıyorduk fakat sonra benim bir rahatsızlığımdan dolayı düzenli ilaç kullanmam gerekti ve dkhyı doktor kontrolunde kestik. Sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ama gerçekten her kurala uyarak, sonra kontrol ederek vs..
Yani bu sitede hiç yok mu biz korunuyoruz ve hamile de kalmadım diyen? Herkes mi korunmasına rağmen hamile kalıyor? Hayır bir de bir konuda hap kullanan hamile kalıyor bir konuda prezervatif kullanan, biri spiralle... Seçenek de kalmadı ki
Biraz içimi rahatlasın istiyorum.. Her seye uyarak kullandığımızda bütün korunma yöntemleri yüksek oranda korunma sağlar değil mi? Yani bu kadar da yaygın olamaz kaza vs diye dusunmek istiyorum...
Ya ama önlem almayanlara da kızıyoruzAboooo doktora git bacım bu ne. Çift koruma ne ya bir de kasko yaptırın gebelik durumunda tazminat ödesin sigorta şirketitedbir bizden takdir Allah'tan de geç
4 ay hapla 5 ay prezervatifle korunduk. Size benzer şekilde. Çocuk planladığımız ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Şans değilse kolay hamile kalıyorum anlaşıldığı üzere, demek ki korunmak işe yarıyor. Cinsel hayatımız da durağan değil son derece aktif.Merhaba kızlar. Son zamanlar sürekli "korundum ama hamileymişim" konularından sanırım çok etkilendim. Anksiyetem de var bazen bir konuya takınca kafamdan atamıyorum. En büyük korkularımdan biri plansız gebelik. Bu yüzden normalde çift korunma yapıyorduk fakat sonra benim bir rahatsızlığımdan dolayı düzenli ilaç kullanmam gerekti ve dkhyı doktor kontrolunde kestik. Sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ama gerçekten her kurala uyarak, sonra kontrol ederek vs..
Yani bu sitede hiç yok mu biz korunuyoruz ve hamile de kalmadım diyen? Herkes mi korunmasına rağmen hamile kalıyor? Hayır bir de bir konuda hap kullanan hamile kalıyor bir konuda prezervatif kullanan, biri spiralle... Seçenek de kalmadı ki
Biraz içimi rahatlasın istiyorum.. Her seye uyarak kullandığımızda bütün korunma yöntemleri yüksek oranda korunma sağlar değil mi? Yani bu kadar da yaygın olamaz kaza vs diye dusunmek istiyorum...
Merhaba kızlar. Son zamanlar sürekli "korundum ama hamileymişim" konularından sanırım çok etkilendim. Anksiyetem de var bazen bir konuya takınca kafamdan atamıyorum. En büyük korkularımdan biri plansız gebelik. Bu yüzden normalde çift korunma yapıyorduk fakat sonra benim bir rahatsızlığımdan dolayı düzenli ilaç kullanmam gerekti ve dkhyı doktor kontrolunde kestik. Sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ama gerçekten her kurala uyarak, sonra kontrol ederek vs..
Spiralli ablamın gorumcesiMerhaba kızlar. Son zamanlar sürekli "korundum ama hamileymişim" konularından sanırım çok etkilendim. Anksiyetem de var bazen bir konuya takınca kafamdan atamıyorum. En büyük korkularımdan biri plansız gebelik. Bu yüzden normalde çift korunma yapıyorduk fakat sonra benim bir rahatsızlığımdan dolayı düzenli ilaç kullanmam gerekti ve dkhyı doktor kontrolunde kestik. Sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ama gerçekten her kurala uyarak, sonra kontrol ederek vs..
Hapimi kullanırken hamile kaldim meselaKorunurken hamile kalınmaz..
Onların korunduk hamile kaldım dedikleri yöntem, geri çekilme yöntemi oda zaten korunma yöntemi değildir..
Siz içinizi ferah tutun, en azından bu konuda bilinçlisiniz:)
Bu yerinde bir yorum olmuş işteKorunuyorum diyenlerin büyük çoğunluğu dışa boşalıyor. Bir başka çoğunluk doğum kontrol hapı alıyor ama saatine ,her gün alinmasina çok dikkat etmiyor ve bazıları da ilişkinin başında ten tene temas yaşayıp devamında kondom kullanıyor.
Ben bile doğru kullanımını kaç yaşından sonra öğrendim , hala bazı insanlara uzaydan bir şey anlatıyorsun gibi geliyor et ete hic değmeden önce kondom takmak...
Yine de yerinde olsam çift koruma yöntemi kullanırdım (yerinde sayılırım,ben de bekarım) . Madem dkh kullanamiyorsun , o zaman uygulamadan yumurtlama günlerini takip et, birkaç gün önce ve sonra olan yakınlaşmalar da kondom+dışa bosalma şeklinde korunun.
Seni daha iyi hissettirir
Hapi saati saatine almanız lazım.Hapimi kullanırken hamile kaldim meselabence çok emin olmayın yaftalarken
Geri çekilmeyi korunma sanacak kadar da cehalet içinde olamaz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?