- 19 Mayıs 2020
- 46.580
- 208.721
- 548
- Konu Sahibi womaninlove
-
Yok takmış o doğurganlığa, olayı o.Ne alaka, daha geçen aylarda kürtaj yaptirmadiniz mi? Demek ki oluyor.
Hem dogurmayacaksiniz niye hamile kalmaya çalışıyorsunuz?
Bari ikinci üyelik açın,böyle şeyleri orada soyleyin
Sen keyfen hamile kalıp kürtaj olacağın için olmuyordur belki Ferhans,hı? İyi de oluyor bence.Benim gibiler için içine boşalma bile korunma yöntemi.olmuyor olmuyor.eşit yaratılmamışız bacım.doktora gitsen bir halt yok diyorlar.ben de keşke normal kadınlar gibi stres içinde önlem almaya çalışsam diye özeniyorum.
Bence de iyi oluyor yaşam tarzıma göre ama yine de insan eksiklik hissediyor.benim üreme sistemim neden iyi çalışmıyor ki.Sen keyfen hamile kalıp kürtaj olacağın için olmuyordur belki Ferhans,hı? İyi de oluyor bence.
Yok takmış o doğurganlığa, olayı o.
Taktım valla çok kıskanıyorum.ne bu böyle ilk yapışta.Yok takmış o doğurganlığa, olayı o.
Bir yandan da insan merak ediyor ama isteyince de olmayacak demek ki.Ne alaka, daha geçen aylarda kürtaj yaptirmadiniz mi? Demek ki oluyor.
Hem dogurmayacaksiniz niye hamile kalmaya çalışıyorsunuz?
Bari ikinci üyelik açın,böyle şeyleri orada soyleyin
Aynen kısmet bu işler... Baya büyük Çikolata kistim var. Doktor senin normal yolla çocuğun olmaz, tüp bebeğe yönlendirebilirim dedikten sonra ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım mesela ben. Sürpriz yumurtaBurada da korunmayı bırakır bırakmaz ilk ay hamile kalandan geçilmiyor.ben herkese ağzım açık bakıyorum.ne yapalım takdiri ilahi. Tüp bebek başlıklarında da durum tam tersi.kısmet bu doğurganlık işleri.
Kazı kazan oynar gibi beğenmediğin ödülde rahmini kazıtirsan istediğinde de olmaz tabii kiBir yandan da insan merak ediyor ama isteyince de olmayacak demek ki.
Ne bu deneme tahtası mı?Bir yandan da insan merak ediyor ama isteyince de olmayacak demek ki.
2 kere korunduğum halde hamile kaldım. 1.de prezervatif ile korunuyorduk. yırtıldı. Anlayınca ertesi günü hapı içtim Bi sonraki gün. Sonuç hamileydim.
2. Yine pre ile korunuyorduk. Kullanılması gerektiği gibi. Hiç kaza olmadı bildiğim ya da ufak Bi sızıntı vardı biz farketmedik dışarıdan farkedilecek Bi sorun kesinlikle yoktu. Asla beklemediğim halde yine hamileyim. Sonuç olarak korunurken hamile kaldım diyenlerin hepsinin uydurmadığını bizzat yaşayarak teyit ettim. Daha da büyük sözüme tövbe. Doğumdan sonra eşimle kanka olmaya karar verdim. Tek garanti yol o sanırım.
Amin inşallah.Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Ben kocamı boşamaya karar verdim arkadaşlar hajsjskf
Şaka bir yana biz kaza oldu mu vs diye her seks sonrası kontrol ediyoruz. Umarım bir sorun yaşamayız..
İki hamileliğimde de reglden önce olan göğüs hassasiyetinden daha farklı Bi hassasiyet oluştu. Daha çok ağrı oldu. Hatta ben oradan hissettim. Olabilir yani. Ama kesin birşey demek mümkün değil tabi.Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var, bende geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyorum (geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını bilenlerdenim) adetime 2 hafta varken göğsümde çok kötü bir acı ağrı oluşmaya başladı, yavaş yavaş da şişiyor gibime geliyor ama sert değil yumuşak, yumurtlama dönemini takip edemiyorum bu yüzden ama bu ay 3-4 kez birlikteliğim oldun normalden daha az, adetlerim düzensiz 35-40 günü bulabiliyor, ama bu ay hiçbir adet öncesinde yaşamadığım bir göğüs ağrısı yaşıyorum, ama adet öncesi gibi sivilcelerim artmaya başladı, psikolojik mi bilmiyorum ama sık idrara çıkmaya başladım, yani sizce hamile miyimdir? İnsan stres yapıyor gerçekten var mı böyle bi durum yaşayan
Amin inşallah.
Yani alıp çok sıkı kontrolden geçirmedim ama öyle gözle görülür Bi yırtık sızma falan yoktu. Muhakkak Bi kaçak vardır sonuçta Meryem Ana değilim ama o kaçak farkedilecek gibi değildi. Allah bekleyen isteyenlere versin inşallah.
Bende evde prezervatif yoktu. Hani olmasa iyi olur diye korunuyorduk ama olursa başımız gözümüz üstüne diyorduk. Korunmasız tek ilişki ile 2. Çocuğumu kucağıma aldım mayıs ayında :) ya zaten tutmaz, ne kadar deniyor insanlar, hap alıp bünyemi bozmayayım dedim bide.Aynen kısmet bu işler... Baya büyük Çikolata kistim var. Doktor senin normal yolla çocuğun olmaz, tüp bebeğe yönlendirebilirim dedikten sonra ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım mesela ben. Sürpriz yumurta
Seninki de pusuda bekliyormuş bacım.yıllarca uğraşanlar dişlerini gıcırdatıyor.
Yedin gözünle kadınları ya ben senin gözünden çok korkmaya başladım.Ta
Taktım valla çok kıskanıyorum.ne bu böyle ilk yapışta.
Ben onu Bi İnternetten araştırayım nasıl oluyormuş diye. 3.yü yüreğim kaldırmaz.Su ile kontrol etmek sızıntı var mı vs konusunda en iyi yöntemen iyi bu şekilde anlaşılıyormuş..
Amin, Allah isteyenlere ve iyi bakabileceklere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?