• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada uzak mesafeli ilişki

Yaşın daha 21 büyük değilsin . Ailenden habersiz erkek arkadasinin evinde kalmak çok yanlış . Zaten ailen bilsede o çocuk sizin evde ne diye kalsın .
Bunun muhafazakârlikla alakası yok. Öncelikle sana birsey olsa o evde ailenin haberi yok Müge Anlı izleyin biraz. Neler neler oluyor Allah korusun . Velevki iyi insanlar evlenseniz de bir kayınvalide evinde hicbirsey yokken kalmış oluyorsun ne gerek var yüz göz olmaya. Daha evlilik olmadan çok ta merhametli söyle böyle dememelisin.
Benim kızım benden habersiz elin evinde kalsa kafayı yerdim heralde ne alaka.
Koronadan insanlar evlerine gidemedi çocuklarını göremedi. Sizde gormeseniz catlamassiniz . Bu süreçte artik gelebilir nerde kalacağını kendi ayarlar herseye ortak olmak zorunda değilsin . Ayrıca çok seviyorsunuz madem, yolculuk şu süreçte tehlikeli azıcık daha ayrı kalın .

Taciz edildim ayni sehirde oldugum eli ayagi duzgun sandigimiz arkadasim tarafindan pesimi birakmiyordu vs benim bir sucum yoktu aileme anlattim fakat tedirginliklerini anliyorum tabiki ben de tedirgindim basta fakat ikimiz de iyi insanlariz sadece gorusmek istiyoruz ben aileme yalan soylemek istemiyorum kiz arkadasima gidiyorum diye sadece duzenli iliskim oldugunu soylemek istiyorum onu tanistirmak istiyorum nasil seviyeli bir sekilde bulusuruz bilmiyorum bu sevgili islerini gercekten bilmiyorum bilsem burda sormazdim lutfen yargilamayin
Ne talihsizlik yaşadınız belki aileniz tedirgin olmakta haklıdır dedim yani onları da anlamak gerek demek istedim yargılamadım ki sizi ayrıca haddim değil kimseyi yargılamak 🙂 okul bitene kadar uzaktan uzağa sabretmek durumundasınız ama aileler tanışsın nişanlanalım 2 yıl nişanlı kalalım rahat görüşelim sonra evleniriz düşüncesinde iseniz aailenize açın bu konuyu

Ne talihsizlik yaşadınız belki aileniz tedirgin olmakta haklıdır dedim yani onları da anlamak gerek demek istedim yargılamadım ki sizi ayrıca haddim değil kimseyi yargılamak 🙂 okul bitene kadar uzaktan uzağa sabretmek durumundasınız ama aileler tanışsın nişanlanalım 2 yıl nişanlı kalalım rahat görüşelim sonra evleniriz düşüncesinde iseniz aailenize açın bu konuyu
Ben diğerlerine topluca söylemek istemiştim aslında alıntılayınca size yansıdı kusura bakmayın, ciddiyiz zaten devam ederse durumumuz öyle düşüneceğiz tesekkurler anneme anlatmaya karar verdim 😊

Ortak arkadasımız vardı universiteden o benim okudugum yere geldiğinde tanıstık sonra gelmeye basladı cok kez görüştük ama korona yüzünden imkansız oldu artık :KK43: yasım buyuk fakat önceden talihsiz olaylar yaşadım ailem cok tedirgin ve beni sucluyorlar sevgililik suc gibi
Sevgililik kavramı onlara ters demek ki.Ama evlilik için konuştuğunuzda bir şey diyeceklerini sanmıyorum.

Benim kafam arahana dolu galiba...bana bu kalmalar ters

çok iyi anlıyorum :/ benim yasım senden buyuk, aynı sehirde yasıyoruz biz aramızda 10 km var ama corona yuzunden o yogun gecen donemlerde nisanda falan hic gorusemedik biz de, hadi 5-6 yıllk iliskiler atlatıyor da boyle surecleri, daha kısa sureli iliskiler icin kolay olmuyor... surekli sen gel kal diyordu, git gel yapmamdan daha az riskli kalmam sonucta en azından 2-3 gun evden cıkmıyorsun cok daha az temas oluyor. annem kafayı yiyordu, sen bizi öldürmek istiyorsun virus getiriceksin falan diyordu. kalmama izin vermiyorlardı ben de zorla evden cıkıyordum kavga dövuş sacma sapan yalanlar uydurarak. bana da cok agır konusmustu ayrı kalamıyor musun diye demedigini bırakmamıstı bana sanki erkeksiz ölüyorum da ahlaksızmısım da ailemi silmişim iki gun tanıdıgım kisi icin de falan cok sacmalamıstı. ki ailem muhafazakar demissin benim ailem cok acık modern olmasına ragmen onların da görusleri aynı boyle asagı yukarı. türkiyede yasıyoruz maalesef açık da olsan kapalı da olsan aynı. annem da hala sucmus gibi muamele eder bana yani cok iyi anlıyorum. acıkcası belki kötu yonlendirme olacak ama ben olsam söylemezdim kız arkadasınla bulustugunu flan söylesen ya da bir kütüphaneye gidecegini proje hazırlamam lazım calısmam lazım diye birkac gun evden cıkabilirsin surekli bu sekilde. ona bir sey demezler bence. yani uzgunum ama bu ulkede normal bir iliski yasamak icin bile yalan soylememiz gerekiyor, ben de onceden acık acık soylemek istedim hep ama sacma tepkilerle ve annemn duygu sömürüleriyle karsılasınca yalan soylemeye basladım, pişman da degilim umrumda degil acıkcası. basta vicdan azabı cekiyordum ama bence suclu hissetmesi gerekenler onlar, ben adam gibi erkek arkadasımla bulusmak icin bile bahane bulmak zornda kalıyorsam yalan soylemek artık bir zorunluluk oluyor yani. sadece kalma konusu sorun bence, ben sizin daha bu asamada birbirinizin ailesinin evinde kalmasını dogru bulmuyorum, otelde kalması daha uygun olur.
Yaşadıklarına üzüldüm ama yalnız olmadığım için sevindim. Umarım atlatırız bu süreci. Yalan söylemeyi hiç istemezdim inan ben de... Uzlaşamayınca oraya gidiyor iş mecbur

Çözüm sunanlara çok teşekkür ederim kafam netleşti. Ben fikir istemiştim, geçmişte yaptıklarım size uyar mı doğru mu demedim. Ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum bundan sonra da seviyeli bir şekilde ailemin izniyle buluşmak istiyorum teşekkürler yorumlarınız için

On aylık sevgilinizin ailesinin evinde nasıl kaldınız hayret ettim.
Muhafazakar değilim, hatta Türkiyeye göre aşırı geniş de kabul edilirim. Bir oğlum var, sevgilim bende kalacak dese ne münasebet derim, bir otel ayarlayın der oğluma para veririm. Daha okurken bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var?
Biz eşimle sevgiliyken eşim bizim eve gelirdi kahve içmeye, ailemle gittiğimiz fasıllara da katılırdı ama kalmasını düşünmezdik bile.
Çok şaşırdım.
Siz bir daha kalmayın yine de. Ailesi de ileride bunun lafını edebilir. Ne gerek var malzeme veriyorsunuz.

Niye kalsın tatlım senin evinde. Bu seçeneği nasıl düşünüyorsun. Sen de bir daha onların evinde kalma. Gideceğin vakit Güvenilir otel ya da devlete ait misafirhane ayarlamaya çalış.

Back