- 15 Temmuz 2020
- 20
- 10
- 1
- 25
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var artık nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. 21 yaşındayım sevgilim 23, 10 aydır ciddi ilişkim var, çok seviyorum ama çok uzakta. 600 km var nerden baksan ve aileme arkadaş olduğumuzu söyledim henüz, ailem muhafazakar bir aile. Onun da beni sevdiğinden eminim birbirimiz için bir sürü fedakarlık yaptık fakat şimdi buluşamıyoruz korona yüzünden ne ben gidebiliyorum ne o gelebiliyor. O kadar yol gidince kalmak zorunda kalıyoruz. Onun ailesi izin veriyor falat benim ailem kalmasına izin vermeyebilir. Okulumun bitmesine 2 yıl var daha ve ayda bir buluşuyorduk yine oluyordu şimdi çok zor aylardır buluşamıyoruz ilişkimizin yarısı ayrı geçti korona yüzünden ve benim ilk sevgilim bu yaşıma kadar hayatımdaki tek güzel şey. Ayrılmayı denedik yapamadık. Ben ailemle nasıl konuşurum ne diyebilirim çok üzgünüm gerçekten saf bi sevgiydi bu böyle bitmesini istemiyorum lütfen bir fikir söyleyin ailelerle nasıl konuşulur bunu bilmiyorum annemle böyle şeyleri hiç konuşmadık hep kızdılar çıkmasam bile kimseyle