- 26 Mayıs 2018
- 8.184
- 38.682
- 51
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Kreşler özel girişim dolayısıyla sorumluluk kurucuda ve kuruluş müdüründe.Sizce kreşler açıkken okullar niye açılmadı peki?
Evet neden üzerine alındın eğer açılması uygun görülseydi açarlardı. Merak etme enine boyuna düşünülüp verilen bir karar. Kimse boş boş oturduğu yerden sallamıyor sizin gibi.Yok genelleme yapanlara sinir oluyorum diyen sensin .ha şunu bil özel kolej yani bizim haftada 3 gün grup halinde açık ayrıca grup halinde online eğitim var günde 7 saat yani idealist öğretmenlerde var
Soru ekini bile ayıramayan birinin min.16 bin maaş alacak kadar prestijli bir işte çalışma ihtimali sıfırNapiyim senimi inandiriyim
Okul açılacak Kasım Aralık'ta tam eğitim olacak açılınca görürsün benim yazılarımı beğenmeyip cevap verdinEvet neden üzerine alındın eğer açılması uygun görülseydi açarlardı. Merak etme enine boyuna düşünülüp verilen bir karar. Kimse boş boş oturduğu yerden sallamıyor sizin gibi.
Birde hesaplamış gecede uyuyamazsin simdi soru ekini ayirmayacagim varmi sananeSoru ekini bile ayıramayan birinin min.16 bin maaş alacak kadar prestijli bir işte çalışma ihtimali sıfır
Hayal dünyana bayıldım tatlımBirde hesaplamış gecede uyuyamazsin simdi soru ekini ayirmayacagim varmi
Eba verimli değil birebir eğitimin yerini tutmuyorTanıdığım tüm öğretmenler EBA üzerinden canlı ders verdi. Bir kez olsun ağızlarından okulların açılmasını istemediklerine dair bir şey duymadım. İstememek için tek bir sebepleri olabilir o da mevcut global pandemi!
Ama tam olarak sizi ima etmedim öyle olsa idi alıntı yapardım. Bir çok kişi tatile gidenleri örnek gösteriyor ve bu hiç mantıklı değil. Genellenmemesi lazım ayrıca sizde düzgün bir yorum yazabilirdiniz. Meslegimi kucumseyici alaycı bir tutum sergilemek yerine saygılı bir sekilde yorum yapabilirdiniz. Bu mu vizyonunuz?Okul açılacak Kasım Aralık'ta tam eğitim olacak açılınca görürsün benim yazılarımı beğenmeyip cevap verdin
Senin gibiler hayal olarak bakar buyuksehirde güzel yerde büfesi olan biri bile 20 bin kazanıyor sen herkesi fakir sanıyorsun sanirimHayal dünyana bayıldım tatlım
hepsi onlıne işler, yıllardır vezne görmedim, siz de burda yorum yapmak yerine bi araştırın herşey onlıne artıkAlışveriş banka ödeme işlerini nasıl.yapoyorsunuz küçük bir azınlık izole olabilir
Hastaneler şu an bile zor durumdayken okullar açıldıktan bir hafta sonra sistemin iyice tıkanıp çökme noktasına gelmemesi için bir çözüm öneriniz var mı?Sanki herkes çok izole kimse dışarı çıkmıyor kimse çıkmasa o evde yine ise giden biri var Avm plaj kafeler dolu ama okullar açılırsa virüs yayılacak sanki çocuklar hep evde bırakın alla sen
Artık açılsın ama. Halı sahalar bile açıldı... Dün birisi ile konuştum, ailesi marttan beri kendini koruyormuş, memleketlerine gidince düğüne gitmişler, 4 kişi birden korona olmuş ailesinde. Düğün salonları açık ama...Kreşler özel girişim dolayısıyla sorumluluk kurucuda ve kuruluş müdüründe.
Okulların bir kısmı özel olsa da büyük çoğunluğu devletin yönetiminde.
Devlet okullarının kalabalık mevcutları,
fiziki ve malzeme anlamında yetersizlikler, hizmetli azlığı,
çocukların virüsü taşıyıcı olması,
insanların çocukları hakkında kendilerine göre daha hassas olması dolayısıyla hükümetin çocukları riske atmak istememesi,
okullarda virüsün yayılması halinde doğacak toplumsal tepkiyi göze almak istemeyişi,
devlete bağlı tüm okullarda, tüm tedbirleri
tam olarak alamamış olmaları,
öğretmenlerin bağlı olduğu bazı sendikaların okulların açılmaması için yaptığı baskı
sebepler arasında sayılabilir.
Burda ben tek öğretmen görmedim ve hepsinin endişesi maaşı sen benim zekami kucumsersen ki benni tanımıyorsun bende öyle yazarimAma tam olarak sizi ima etmedim öyle olsa idi alıntı yapardım. Bir çok kişi tatile gidenleri örnek gösteriyor ve bu hiç mantıklı değil. Genellenmemesi lazım ayrıca sizde düzgün bir yorum yazabilirdiniz. Meslegimi kucumseyici alaycı bir tutum sergilemek yerine saygılı bir sekilde yorum yapabilirdiniz. Bu mu vizyonunuz?
Burda ben tek öğretmen görmedim ve hepsinin endişesi maaşı sen benim zekami kucumsersen ki benni tanımıyorsun bende öyle yazarim
O şekilde olmaz plajlar AVM açık otobüsler tıklım tıklım ozaman heryer kapansinHastaneler şu an bile zor durumdayken okullar açıldıktan bir hafta sonra sistemin iyice tıkanıp çökme noktasına gelmemesi için bir çözüm öneriniz var mı?
Kin dolu değilim hiçbiri okul açılsın istemiyoryakınında çok fazla öğretmen olan bir insan olarak, hayatında da bir çok şeyi öğretmenlere borçlu bir insan olarak sizin yorumlarınızı okuduğumda gerçekten uzucu buluyorum.
okulların açılmamasıyla öğretmenlerin ne ilgisi var?
bilim kurulu tavsiye etti meb uyguladı, eğer okullar açılacak denseydi öğretmenler tabi ki okula gideceklerdi, şu an öğrenci yokken öğretmenlerin okula gitmesini istemek sadece covid in bulaş riskini arttıracak bir iş olur.
siz hayatınızda iyi öğretmenlerle karşılaşmadınız mı? hiç hayatınıza dokunan öğretmeniniz olmadı mı?
herkes yer yerde evet, belki bazı öğretmenler de her yerde evet, insanlar gereksiz yere fazla rahatladı, okullar da bu yuzden açılmıyor, kimse öğretmenleri çağırıp da arkadaşlar ne diyorsunuz açalım mı demiyordur.
neden öğretmenlere karşı bu kadar kin dolusunuz?
kendinizce haklı sebepleriniz olduğunu iddia edersiniz belki ama öğretmenler de devlet personeli, şu an okulda öğrenci yok, ne yapsınlar görev tanımlarında eğitim var sadece, ne yapmalarını beklerdiniz? ki onları yapan köylerde çalışan öğretmenler de var.
Evet kapanmalı.O şekilde olmaz plajlar AVM açık otobüsler tıklım tıklım ozaman heryer kapansin
İşte bend onu kapatmiyorlarsa niye okulları kapatıyorlar okullar sosyalleşme yeri değil orda sosyallesip virüs bulastieiyorlar çocuklar anneleri dinlemiyor ogretmenleri dinliyorEvet kapanmalı.
Kontrol altına alınıncaya ve sağlık sistemi rahatlayıncaya kadar kapanmalı.
Onu diyorum ben de.
Bilmiyordum ne güzel hayat kolaylaştı demekkihepsi onlıne işler, yıllardır vezne görmedim, siz de burda yorum yapmak yerine bi araştırın herşey onlıne artık