- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- Konu Sahibi Aylakkadin
Evet ve okul açılmıyor maaşımız yatıyor kudurabilirsiniz.Hocam okul açılınca ise gideceksiniz çok kötü degilmi bedava maaş olmayacak
IQ 10-15 arası sanırım cevap vermeye değmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ve okul açılmıyor maaşımız yatıyor kudurabilirsiniz.Hocam okul açılınca ise gideceksiniz çok kötü degilmi bedava maaş olmayacak
Banka işlerimiz online. Alışverişi de maske takip giriyoruz artık. Yapılmasi mecbur şeyleri yapıyoruz tabii ki. Ben burda bahsedilen zorunlu olmadığı halde gezenler sanmistim.Alışveriş banka ödeme işlerini nasıl.yapoyorsunuz küçük bir azınlık izole olabilir
Sizce kreşler açıkken okullar niye açılmadı peki?Bugün bir arkadaşımla onun yaşadığı sitenin açık alandaki kafeteryasında buluştuk.
Site İstanbul'um sosyo-ekonomik düzeyi yüksek ailelerin oturduğu kalburüstü bir site.
Onlarca anne kafeteryada gruplar halinde oturup sohbet ederken 50'den fazla çocuk da yan taraftaki oyun alanında oyun oynayıp bisiklet-scoter sürüyordu.
Kolkola, yakın temas halinde gezen ergenler de ortamda ara sıra gözüme çarptı.
Ve sıkı durun bu ortamda benden başka maskeli tek bir yetişkin yoktu,
sadece 11-12 yaşında bir kız çocuğu da çenesine inmiş maskeyle dolaşıyordu.
Bugün okullar açılmadığı için üzüldüm.
Yani bir şekilde çıkılıyor biri vardı sadece online alışveriş yapan hiç disariya cikmyana korona olduBanka işlerimiz online. Alışverişi de maske takip giriyoruz artık. Yapılmasi mecbur şeyleri yapıyoruz tabii ki. Ben burda bahsedilen zorunlu olmadığı halde gezenler sanmistim.
İşte böyle bir hadsizlik neyine kudurayim.srnin aldığının 4 katını aliyorum okul açılacak şimdi git ağlaEvet ve okul açılmıyor maaşımız yatıyor kudurabilirsiniz.
Offff ülkede o kadar vergi kaçıran milyonerler, zimmetine para geçiren insanlar falan varken öğretmenlerin aldığı maaş gözlerine batıyor Siz de iyi bir bölüp okuyup öğretmen olsaydınız, atansaydınız da bu kadar canınızı sıkmasaydıEvet ve okul açılmıyor maaşımız yatıyor kudurabilirsiniz.
Evet de 19 sayfadır gelen giden avmler plajlar açık okul niye açık değil diye yazmış. Keyfi gezmeyenler de var işte. Ben de okulların açılmasından yanaydım ama acmadiklarina göre bir bildikleri var diyorum.Yani bir şekilde çıkılıyor biri vardı sadece online alışveriş yapan hiç disariya cikmyana korona oldu
Kesin öyledir. Ağlayan ben değilim ki sensin durduk yere gelip yorumuma salça olduğun gibi mesleğime de genelleme yaparak dil uzattın. Kimin hadsiz olduğunu tartışmayalım istersen.İşte böyle bir hadsizlik neyine kudurayim.srnin aldığının 4 katını aliyorum okul açılacak şimdi git ağla
Maaştan ziyade bir insanın kendini ne kadar geliştirdiği önemli :) Hiçbir öğretmenin bir başkasının maaşını kafasına taktığını görmedimİşte böyle bir hadsizlik neyine kudurayim.srnin aldığının 4 katını aliyorum okul açılacak şimdi git ağla
Durduk yere salça olduysa var bi kuyruk acısı.Offff ülkede o kadar vergi kaçıran milyonerler, zimmetine para geçiren insanlar falan varken öğretmenlerin aldığı maaş gözlerine batıyor Siz de iyi bir bölüp okuyup öğretmen olsaydınız, atansaydınız da bu kadar canınızı sıkmasaydı
Öğretmenin 4 katı maaş alıyormuş onu diyen gormediniz mi:))Offff ülkede o kadar vergi kaçıran milyonerler, zimmetine para geçiren insanlar falan varken öğretmenlerin aldığı maaş gözlerine batıyor Siz de iyi bir bölüp okuyup öğretmen olsaydınız, atansaydınız da bu kadar canınızı sıkmasaydı
Hiç inandırıcı gelmediÖğretmenin 4 katı maaş alıyormuş onu diyen gormediniz mi:))
Ne takacam ama bu okul karşıtlığı hep öğretmenlerde var para yok deseler herkes okul açılsın derMaaştan ziyade bir insanın kendini ne kadar geliştirdiği önemli :) Hiçbir öğretmenin bir başkasının maaşını kafasına taktığını görmedim
Öyle olsa idi öğretmenlerin maaşına yönelik boş yorumlar yapmazdı. Aşağılık kompleksi tamamenÖğretmenin 4 katı maaş alıyormuş onu diyen gormediniz mi:))
Yok genelleme yapanlara sinir oluyorum diyen sensin .ha şunu bil özel kolej yani bizim haftada 3 gün grup halinde açık ayrıca grup halinde online eğitim var günde 7 saat yani idealist öğretmenlerde varKesin öyledir. Ağlayan ben değilim ki sensin durduk yere gelip yorumuma salça olduğun gibi mesleğime de genelleme yaparak dil uzattın. Kimin hadsiz olduğunu tartışmayalım istersen.
Tanıdığım tüm öğretmenler EBA üzerinden canlı ders verdi. Bir kez olsun ağızlarından okulların açılmasını istemediklerine dair bir şey duymadım. İstememek için tek bir sebepleri olabilir o da mevcut global pandemi!Ne takacam ama bu okul karşıtlığı hep öğretmenlerde var para yok deseler herkes okul açılsın der
Siz düşünemiyorsunuz sanırım dışarda ölümcül bir virüs var ve öğrencilerimizin kimi kronik kimisinin ailesinde kronik hasta var okullara yayılırsa bunun nasıl ciddi bir boyuta ulaşacağını kestiremiyorsaniz sesinizi kesip oturun aşağı.Ne takacam ama bu okul karşıtlığı hep öğretmenlerde var para yok deseler herkes okul açılsın der
Napiyim senimi inandiriyimHiç inandırıcı gelmedi
Kronik hastalar için çözüm uygulansın okuldan sogumasin çocuklarSiz düşünemiyorsunuz sanırım dışarda ölümcül bir virüs var ve öğrencilerimizin kimi kronik kimisinin ailesinde kronik hasta var okullara yayılırsa bunun nasıl ciddi bir boyuta ulaşacağını kestiremiyorsaniz sesinizi kesip oturun aşağı.