Korona ve okul

Burda ben tek öğretmen görmedim ve hepsinin endişesi maaşı sen benim zekami kucumsersen ki benni tanımıyorsun bende öyle yazarim
Hepsinin derken yine hadsizce genelliyorsunuz. Sizde beni tanımıyorsunuz bunu unutmayın genellemek her zaman çok yanlıştır. Neyse bu saçma tartışmaya devam etmiyorum iyi günler size.

Hepsinin derken yine hadsizce genelliyorsunuz. Sizde beni tanımıyorsunuz bunu unutmayın genellemek her zaman çok yanlıştır. Neyse bu saçma tartışmaya devam etmiyorum iyi günler size.
Hepsi derken burdakileri kaastediyorum geçen dedim zaten maaş olmasa herks açılsın der diye burayı yazdim ordaki ogretmende açılmasını isterdim dedi eminim idealist görevini aşkla yapan öğretmenlerde var ki benim kızımın öğretmeni öyle ona minnettarım

Kin dolu değilim hiçbiri okul açılsın istemiyor

nerden biliyorsunuz hepsinden göruş mu aldınız bu bir,

ikincisi sizin çocuğunuz özel okula gidiyormuş max sınıfında 15 kişi olacaktır, devlet okullarında 50 kişilik sınıflar var, sizin çocuğunuz rahatça full dezenfekte, sosyal mesafeli okulunda minimum riskle eğitimine devam ederken devlet okulunda 50 kişi sınıflarda çocukların birbirine covid bulaştırmasını mı tercih ederdiniz? bir çocuk bile bu yuzden ölse değer mi sizce?

uçuncusu gidip gelip maaştan bahsediyorsunuz, şu durumda çalışmak çalışmamak öğretmenlerin kararında değil, biz okula gitmiyoruz diyip yan yatmıyorlar yani, devlet diyor ki okullarımız kapalı öğrenci yok, öğretmenler de gitmiyor. gitmemek için direnmiyorlar, ama devlet okulundaki şartları bildiklerinden haliyle korkuyorlar.

avm açık plajlar açık halı sahalar açık da, onları öğretmenler mi açtı? öğretmenlerin bu sureçle hiç bir ilgisi yok, bunu anlayın. sizin kurumunuz geçici kapansa 4 ay gelmeyeceksiniz dense, o zaman maaş da istemiyorum mu derdiniz?

inanın kin dolusunuz, inşallah karşınıza iyi öğretmenler çıkar da fikriniz değişir.

Öğretmenin 4 katı maaş alıyormuş onu diyen gormediniz mi:))
ya eskiden işine ekmeğine bakan, şükreden , ögrencilerinin gozündeki ışıkla onur duyup azla yetinen biriydim ben ama bunları gördükçe üzülüyorum artık, bu bilinçte bu üslüpta biri gerçekten bir öğretmenden 4 kat fazla maaş alıyorsa yazıklar olsun emeklerime

İşte bend onu kapatmiyorlarsa niye okulları kapatıyorlar okullar sosyalleşme yeri değil orda sosyallesip virüs bulastieiyorlar çocuklar anneleri dinlemiyor ogretmenleri dinliyor
Ara sayfaları okumadığınızı anlıyorum bunu sormanızdan.
Yakınım aile boyu covid. Ancak okul çağındaki çocuğuna belirti göstermediği için test yapılmadı.
Açılsaydı bu çocuk başlayacaktı.
Bununla birlikte elle tutulur hangi önlem alındı da çocuklarımızı gönül rahatlığıyla gönderelim?
6 aydır evdeyiz. Dışarıda oyun oynamaya devam eden çocukla neden aynı sınıfa yollayayım çocuğumu?
Önlemler alınır, azami düzeyde titizlik gösterilir o zaman eğitim yüz yüze yapılır.
Otellerin güvenli hale gelmesi için gösterilen çabanın çok azı bile gösterilmedi okullar için.
Bunun dışında her şey lafügüzaf.

Hepsi derken burdakileri kaastediyorum geçen dedim zaten maaş olmasa herks açılsın der diye burayı yazdim ordaki ogretmende açılmasını isterdim dedi
Kimisi parası için yapar ama hakkını da verir. Her meslek grubu için böyledir. Bana bütün mühendisler bütün avukatlar vs. işini severek yapıyor diyebilir misiniz? Ama hakkını veriyorsa nasıl yaptığından, duygularından banane,sanane . Bu ne sizi ne başkalarını ilgilendirmez.

Nevar üslubunda ne dedim ki biri çatla vs yazarsa bende bunu derim Türkiye'de birini eleştirirken direk kıskanç oluyorsun

Aynı şeyi düşünüyorum. Ama aldığını sanmıyorum. Her yüksek maaş da okuyarak alınmıyor tabii ki.

Yüzyüze eğitim elbette mantıklı değil ama insanların bu kadar rahat hareket etmeleri de mantıklı değil. Yeniden iaderi işlemlerle bazı kısıtlamalar getirilmeli . çünkü belli ki toplumun büyük bir kesimi bencilce davranıyor devlet varlığını göstererek benim gibi ve qbaskalarini düşünen onların hayatlarına saygı duyan insanları korumalı. Ülkemizde zaten öyle ahım şahım bir eğitim yoktu korona da tüy dikti. Yazık bu çocuklara . Herkes evlerinde kalsın demiyorum ama tedbirli olsun diyorum. Küçük bi bebeğim var koronaya o ya da ben yakalanjrim ve ayrı kalırız diye ödüm kopuyo. Eşim 5 aydır korona yüzünden eve gelemiyo.
İnsanların haklarına bu kadar girilmez

Niye kin dolu oluyum maaşı buradaki kişiler.one çıkardı ben değil hiç okul açılsın diyen yok ee 10 yıl virüs sürse ne olacak peki

İşte bend onu kapatmiyorlarsa niye okulları kapatıyorlar okullar sosyalleşme yeri değil orda sosyallesip virüs bulastieiyorlar çocuklar anneleri dinlemiyor ogretmenleri dinliyor
Sınıflar 40 kişi, çoğu okul sabahçı, öğlenci. Bu sınıfları nasıl bölecekler. Hiç sınıf ortamı görmediniz mi, çocuklar arasında sürekli bir alışveriş, kulaktan kulağa, itişip kakışma olur. Bu ne kadar nasıl engellenebilinir...

Bazı sektörler açılmış olabilir, bu tüm dünya da böyle. En güçlü ülkeler bile çarklar dönsün diye tedbirleri gevşetti.

Son düzenleme:
Eba verimsiz çocuklar iyice onuldan uzaklasylti 50 kişi değilde 2 gün dönüşümlü eğitim olabilir ve online eğitimde yapılabilir okulları kapatmak virüsü engellemez

Artık birşey yazmayacağım laflarim carpitiliyir hakarete uğruyorum etki tepki oluyor benim görüşüm dönüşümlü eğitim her çocuk eğitim.almwli.toplimumuz bu sayede refah seviyesine ulaşır çocuklar okuldan sogumasin önlem alınarak okullar kademeli açılsın burda boşa tartışıyoruz ne desek diyelim karar mercii değiliz umarım su illete tedavi bulunur ve herşey duzelir

Niye kin dolu oluyum maaşı buradaki kişiler.one çıkardı ben değil hiç okul açılsın diyen yok ee 10 yıl virüs sürse ne olacak peki

ama öğretmenler açılsın diyince mi açılıyor sanıyorsunuz? okul açılsın diyince açılmıyor meb ve bilim kurulu karar veriyor, öğretmenlerin söz hakkı yok, öğrencilerin ve öğretmenlerin söz hakkı yok.
maaşı siz söylediniz hangi öğretmen burda maaştan bahseder ki?
virus 10 yıl surse de kimse öğretmenlere sormaz sizce açalım mı diye? yanlış kapıyı taşlıyorsunuz. öğretmenler duşmanınız değil.
sorduğum soruya cevap verin lutfen sizin çalıştığınız yer dese ki arkadaşlar koşullarımız bu durumda uygun değil 1 yıl kapatıyoruz,ama size maaşınızı vericez deseler, hayır ya açılsın ya da ben maaş istemiyorum mu dersiniz?
inanın çok yanlış duşunuyorsunuz.

Öğretmenim, okulların açılmasını istemiyorum. Açılana kadar da maaş vermesinler.
online eğitimde günde 6 saat ders veriyoruz, maaş almazsak kira ödeyemeyiz, yiyecek alamayız, aç ve evsizken onlıne ders veremem, seneye sınava girecek öğrencilerim var ,onları yarıyolda bırakamam, ek iş yaparsam da onlara faydam olmaz, iki ucu...

Ben kronik hastayım hakkım.olmasina ragmem ise basliyirum ben öğretmen dusmanimmi dedim carpitmayin

Online eğitimden bağımsız olarak yazdım. Yani hiç okulun olmadığı ütopik bir dünya...
Öğretmenler maaş almak için okul açılsın istiyor diyen vardı, ona binaen yazdım aslında.
online eğitim de herkesin ulaşamaması açısından sıkıntılı. Süreci yazlıkta veya erzincan’ın dağ köyünde geçiren öğrencilerimin çoğu online eğitime katılamadılar.

evet böyle bir durumda bizden tüm sorumluluğu çekseler, maaş da yok online ders de yok deseler bile en azından bu yıl vicdanen bırakamam çocuklarımı, maaş verilmezse bunların çenesi kapanır ama mecburen yaşamak için para kazanmak zorundayız biz de insanız, havayla yaşamıyoruz, başka bir işe girmek ve kendi çocuğuma bakmak zorundayım, öyle bir durumda öğrenciler ve veliler zarar görecek en çok ama farkında değil bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…