- 3 Nisan 2014
- 35.976
- 146.412
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Ben bu dönem daha profesyonel planlamalar yapılacağını düşünüyorum.
Geçen yıl sınıfımdaki öğrencilerin her gün en az 3 saat canlı dersi vardı.
Ortaokul için bu. Oğlum ilkokuldaydı onun da haftada 4 saat şeklindeydi ama günlük ödevlendirmeleri vardı.
Acemilik geçen yıl atlatıldı.
ayni sey olmadigini bende biliyorum fakat okulllar acilmasin deyip coxugunu parktan toplayamayanlara lafim parklarda oynarken 20 gunde bi fark olacagini dusunmuyorumBir eğitimci olarak şunu diyebilirim ki bu ikisi aynı kefede değilç bahsedilen alanlardaki hava ile 5 6 yaşındaki 20 çocuğun aynı ortamda kalması aynı şey değil. İkisi çok farklı durumlar sadece şu bağlantı var insanlar sokakta olmasa sırf canı sıkıldığı için vakalar artmaz ve okullar açılırdı o da var
Sana ve eşine de çok geçmiş olsun.. dilerim en kısa zamanda ikinizde sağlığınıza kavuşursunuzçok geçmiş olsun sağlık versin allah annenize biz de aynı durumdayız eşim ameliyatlı tekrar olması gerekiyor ben beyin tümörü ameliyatı oldum ama bazı hasarlar sorunlar var hala gidiyorum hastaneye bize bile gün veremedi medi......na gibi bir hastane virüsdaha da artarsa sağlık sistemi çökecek ama burda bazı üyeler hala bana abartıyorsun diye konuşuyor benden uyarması insanlık vazifemi yapıp uyardım gerisini kendileri bilirler
Çok mutlu oldum teşekkür ederimbilgisayarlarımız yazıcılarımızı hazırladık büyük bir özlemle online da öğretmenlerimize kavuşmayı bekliyoruz.iyi ki varsınız öğretmenlerimiz ve sağlık çalışanlarımız
Ebada canlı ders var ama öğrenci dönüt veremiyor soru soramıyor . Sadece izliyor . Ebayı geliştirirlerse daha iyi olur zoom üzerinden yapılan dersler gibi O programda öğrenciler de bağlanıp beraber ders işliyorlar zoomda kendi öğretmeni ders veriyor ama ebada meb in seçtiği bir öğretmen . Ben de izindeydim geçen sene ders vermedim bu sene öğreneceğim ne olacağını .mrb ebadan nasıl oluyor ben bugün bir okulla görüştüm de geçen sene eba üzerinden verdik dedi. kendi öğretmeni mi veriyor yoksa ebadan şu konuyu dinleyin mi deniliyor anlayamadım
Peki kronik bir rahatsızlığı var mıydı? Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.allah rahmet eylesin üzüldüm.1.5 ay önce komşum arkadaşım öldü 36 yaşında 2 çocuk kaldı en büyüğü 7 yaşında yok onu atlatamadım ben halaa.bu insanların hakları helal mi acaba amannn virüse alışalım nolacak diyenlere
Neden ? eba canli ders üzerinden rehberlik dersi bile yaptık..kendi ogretmenini okul idaresi iki-uc günlük periyotlarda ebaya tanimliyordu..zoom programı kullanılıyor eba canlı derstedeEbada canlı ders var ama öğrenci dönüt veremiyor soru soramıyor . Sadece izliyor . Ebayı geliştirirlerse daha iyi olur zoom üzerinden yapılan dersler gibi O programda öğrenciler de bağlanıp beraber ders işliyorlar zoomda kendi öğretmeni ders veriyor ama ebada meb in seçtiği bir öğretmen . Ben de izindeydim geçen sene ders vermedim bu sene öğreneceğim ne olacağını .
yoktu gayet sağlıklıydı ailesine de sordum yoktu dediler gencecik bir mimardı işyerinden bulaştı çocukları negatif çıktı ama ailesi de negatif yoğun bakımda vefat etti 1.5 ay öncePeki kronik bir rahatsızlığı var mıydı? Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
Yanlış biliyorsunuz sevgili hocam. Eba canlı dersin Zoom'dan farkı yok. Öğrenci katılabiliyor, soru da soruyor. Öğrenciye kendi öğretmeni ders veriyor.Ebada canlı ders var ama öğrenci dönüt veremiyor soru soramıyor . Sadece izliyor . Ebayı geliştirirlerse daha iyi olur zoom üzerinden yapılan dersler gibi O programda öğrenciler de bağlanıp beraber ders işliyorlar zoomda kendi öğretmeni ders veriyor ama ebada meb in seçtiği bir öğretmen . Ben de izindeydim geçen sene ders vermedim bu sene öğreneceğim ne olacağını .
Ders vermediğim için sizin kadar ayrıntılı bilmiyorum izindeydim bildiklerimi yazdım .Neden ? eba canli ders üzerinden rehberlik dersi bile yaptık..kendi ogretmenini okul idaresi iki-uc günlük periyotlarda ebaya tanimliyordu..zoom programı kullanılıyor eba canlı derstede
Teşekkürler bilgilendirmeniz için bilmiyordum öğrenmiş oldumYanlış biliyorsunuz sevgili hocam. Eba canlı dersin Zoom'dan farkı yok. Öğrenci katılabiliyor, soru da soruyor. Öğrenciye kendi öğretmeni ders veriyor.
Allah ım o kadar kötü bir hastalık ki. Astım bronşit olup ayakta atlatanı gördüm mesela ama bazıları da çok genç olduğu halde hiçbir hastalık yokken vefat ediyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.yoktu gayet sağlıklıydı ailesine de sordum yoktu dediler gencecik bir mimardı işyerinden bulaştı çocukları negatif çıktı ama ailesi de negatif yoğun bakımda vefat etti 1.5 ay önce
bizim öğretmen görevlendirme idi kurban bayramında aniden sınıf whatsabından ayrıldı bugün öğrendim ki artık gelmeyecekmiş insan çocuklara bir veda eder değil mi bir kaç kelime yazar üzüldü kırıldı kızım 1 yıla yakın öğretmeniydi şimdi diyor ki eski öğretmenim ne iyiydi beni çok severdi bu sevmemiş giderse gitsinYanlış biliyorsunuz sevgili hocam. Eba canlı dersin Zoom'dan farkı yok. Öğrenci katılabiliyor, soru da soruyor. Öğrenciye kendi öğretmeni ders veriyor.
Ah ne kötü olmuş.bizim öğretmen görevlendirme idi kurban bayramında aniden sınıf whatsabından ayrıldı bugün öğrendim ki artık gelmeyecekmiş insan çocuklara bir veda eder değil mi bir kaç kelime yazar üzüldü kırıldı kızım 1 yıla yakın öğretmeniydi şimdi diyor ki eski öğretmenim ne iyiydi beni çok severdi bu sevmemiş giderse gitsin
Allah rahmet eylesin . öyle bir hastalık ki 1 hafta icin de gidiyor giden... bugün kendime gelemedim ben deallah rahmet eylesin üzüldüm.1.5 ay önce komşum arkadaşım öldü 36 yaşında 2 çocuk kaldı en büyüğü 7 yaşında yok onu atlatamadım ben halaa.bu insanların hakları helal mi acaba amannn virüse alışalım nolacak diyenlere
Geçmiş olsun. Kaza mi gecirdinizhoşbuldum çok teşekkürler ameliyat oldum kafa kırık alın çökük ama çok şükür gene de mutluyum .yaşamak çok güzel çünkü
yok m.eğitim vermemiş .eski öğretmeni geçen yıl emekli oldu yerine öğretmen verilmedi ankara gibi yer de 2 hafta boşta olan her öğretmen girdi okulda derslerine sonra akıllı eğitimli velilerimizden biri sosyal medyaya afişe etti öğretmenlerin bir sitesi varmış oraya yazdı 2019 yılında 1 sınıf ankaranın göbeğinde öğretmensiz eğitime başladı diye bunu gören giden öğretmenimiz başvurdu geldi onu gene göndermişler gene yok öğretmen virüsten sonra bir de bu sorun var pessAh ne kötü olmuş.
Ama çocuklar çok güçlüdür, biz büyüdükçe daha çok etkileniyoruz bu tip durumlardan.
Eski öğretmeni tayin mi istedi?