Mutfak Dekorasyonu Korkmaz yemek takımı

fthdry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
410
196
34
Korkmaz'dan paket olarak yemek takımı aldım yorum yaparsanız sevinirim bayiden almadığım için ürünlerin istediğimde değişiklik yapabilme Hakkı'm var iyi kötü her türlü yorumu bekliyorum karasız kaldım kötüyse kötü diyin lütfen alınacak bişey yok hepinize çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
ben çok beğendim hepsini. korkmazın kaltile olacağına eminim kullanmadm ama. özelikle o pembelerde benimde gözüm vardı elektronikleri ondan alacaktım ama hediye fln gelince kaldı artık

Bir tek yemek takımlarımız ve granit sesimiz farklı ben cık beğenerek almıştım. Seninkileri de cok begendim içine sindiyse tamamdır bence :)

Merhabalar, herşeyin çok güzel olmuş bence, gayet güzeller.
Sadece ufak bir tavsiye, ben de korkmazın aşağıdaki ürününü aldım ama çok memnun kalmadım.
Homend in ürünlerini tavsiye ederim bu anlamda.
Karar tabii ki senin fakat eğer değiştirme imkanın varsa başka bir ürün ile değiştir.
Bu tarz elektronikleri de farklı bir marka alırsın.

Yoksa renkleri şahane ve herşeyin ile uyumlu.
Diğer herşeyin çok güzel, inşallah sağlıkla huzurla kullanırsınız.

Hepsi çok güzeller. Tencere setini bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Sadece elektronikleri farklı bi marka düşünebilirsin. Pek iyi yorumlar yok onlar hakkında. Bende korkmazdan aldım elektronik hariç her şeyimi. Güle güle kullan :)

Bir tek yemek takımlarımız ve granit sesimiz farklı ben cık beğenerek almıştım. Seninkileri de cok begendim içine sindiyse tamamdır bence :)

Kararsız kalmıştım ama güzel yorumlar duyunca çok sevindim içime sinmeye başladı çok anlamıyorum ben çünkü ondan güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama paket halinde aldım bunalrın hepsini değiştirme imkanım şöyle var mesela porselenleri beğenmezsem yerine farklı model porselen takımı seçebilirim çalışan olacagım başka çaycım var çok kullanacağımı da sanmıyorum bunları açıkcası nişanlım tost makinasıyla çok uğraşıyor ben pek uğraşmıyorum açıkcası çok teşekkür ederim beni bilgilerndirdigin için

Çok teşekkür ederim bunları dikkate almalıyım taksit ödemeye gittiğimde olmazsa sorayım sonuçta o kadar para veriyoruz baya pembeler bakalım Nasıl olacak sizde iyi günlerde kullanın

Yemek takimi ve kahvalti takimini begenemedim daha guzel ve sik modelller var ... cok buuk ciceklerin modasi cabuk geciyor ... kahvalti setinin de oyle ... bence onlari degistirsen cok iyi digerleri

Mutlu günlerde sağlıkla kullan canım çok güzeller :) Çelik ürünlerde Korkmazın kalitesi tartışılmaz diye düşünüyorum porselenlerin modellerinde kararsızdım ama mağazada gerçekten çok güzel modeller vardı bu yüzden benim de tercihim korkmazdan yana oldu Bu arada fiyatlar 2500-3000 aralığındaydı ama ben galiba en yeni ürünlerden seçtim o yüzden 3300 tuttu.

Çeyiz paketimi iki hafta önce aldım henüz elime ulaşmadı fakat internetten bulduğun resimleri yükleyeyim değiştirmek istediğin birşey olursa fikir olması açısından :)

Eklentiler

• yemektakımı.png
    328,1 KB · Görüntüleme: 108
  • çkb.png
    155,6 KB · Görüntüleme: 114
  • granit2.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 160
  • çelikset.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 144
  • tost.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 124
misafir yemek takımını pek beğenmedim ben şahsen ama herkesin kendi zevki. ve benimde uzun araştrmalar sonucu çeyiz paketimi alacağım marka korkmaz. sadece porseleninde endişeliyim. :l

elektronik aletleri hakkında pek olumlu yorumlar yok .elektronik aleti daha bilindik markaladan almanızı tavisye edeirm.
hayrlı olsun güle güle kullanın

korkmaz ürünlerini beğenirim en son kampanya yapm1slard1 iks alisveris merkezi Gültepe subesinde liste fiyat1ndan daha ucuza ald1m ,k1zlar valla bitmediyse sizde al1n derim

arkadaşlar hem granit hem celik tencere mi almak gerekiyor?

hepcocuk canım çelik tencereler sulu yemeklerde çorbalarda özellikle kalabalık misafirlerin geldiğinde büyük oldukları için işine yarayacak. Ancak çelik her yemek için uygun olmayabiliyo özellikle günlük yemeklerde soteler olsun pilavlar soslu makarna tarzı yemekler içinse yapışmaz özellikli seramik,granik,teflon gibi tava ve tencere setine ihtiyacımız oluyor.

korkmazda takım olarak gördüm hem celikler hem ranitler hem yemek takımı var onu alayım diyorum karaca biraz daha pahalı.peki sence klasik mi almalıyım renkli mi mesela pembe mor mavi gibi renkler var?ev bakmadık henüz mutfakta renkli olması sıkıntı doğurur mu ki (çok sordum ama affınıa sığınarak :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…