ben çok beğendim hepsini. korkmazın kaltile olacağına eminim kullanmadm ama. özelikle o pembelerde benimde gözüm vardı elektronikleri ondan alacaktım ama hediye fln gelince kaldı artık
Bir tek yemek takımlarımız ve granit sesimiz farklı ben cık beğenerek almıştım. Seninkileri de cok begendim içine sindiyse tamamdır bence :)
Merhabalar, herşeyin çok güzel olmuş bence, gayet güzeller.
Sadece ufak bir tavsiye, ben de korkmazın aşağıdaki ürününü aldım ama çok memnun kalmadım.
Homend in ürünlerini tavsiye ederim bu anlamda.
Karar tabii ki senin fakat eğer değiştirme imkanın varsa başka bir ürün ile değiştir.
Bu tarz elektronikleri de farklı bir marka alırsın.
Yoksa renkleri şahane ve herşeyin ile uyumlu.
Diğer herşeyin çok güzel, inşallah sağlıkla huzurla kullanırsınız.
Hepsi çok güzeller. Tencere setini bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Sadece elektronikleri farklı bi marka düşünebilirsin. Pek iyi yorumlar yok onlar hakkında. Bende korkmazdan aldım elektronik hariç her şeyimi. Güle güle kullan :)
korkmazda takım olarak gördüm hem celikler hem ranitler hem yemek takımı var onu alayım diyorum karaca biraz daha pahalı.peki sence klasik mi almalıyım renkli mi mesela pembe mor mavi gibi renkler var?ev bakmadık henüz mutfakta renkli olması sıkıntı doğurur mu ki (çok sordum ama affınıa sığınarak :) )hepcocuk canım çelik tencereler sulu yemeklerde çorbalarda özellikle kalabalık misafirlerin geldiğinde büyük oldukları için işine yarayacak. Ancak çelik her yemek için uygun olmayabiliyo özellikle günlük yemeklerde soteler olsun pilavlar soslu makarna tarzı yemekler içinse yapışmaz özellikli seramik,granik,teflon gibi tava ve tencere setine ihtiyacımız oluyor.