benimde aklimdaydin baktim hep yeni mesaj goremedim neden oyle oldu anlamadim.
birkac gundurde giremedim. biz tasindik eski evden. sozlesmesi doldu ev sahibide uzatmayinca yeni ev
bulduk henuz duzeni oturtuyoruz. hala yapilacak is var ama ben artik cok yoruldum.
ustune bir de kiz hasta oldu.
duzeni oturtmaya calisiyorum. eski evime yakin bir yere tasindim.
bende sana ne zaman gelicek esin diye soracaktim, sizin gelmeniz icin 1 ay cok zaman 15 gunde hersey ayarlanir bence . biran once gel istiyorum da:)
haberlerini bekliyorum.
sanada gecmis olsun bu arada
birde kiyafet olarak Turkiye gibi mevsimleri, biraz nemi fazla ama nereyse ayni suan cok sicak hava.
bundan sonrada boyle gider artik, arada yagmur olsada.
aklina birsey gelirse sor hatta sana cep numarami yollayayim ozelden buraya gelincede ararsin
evlerimiz yakin olur umarim. gorusuruz canim.
Yeniden merhaba. Kore'ye geliyormussunuz. Hayirli olsun. Kore bugunlerde cok sicak. yagmurlar da baslayacakmis. Bebekleriniz ne kadar tatli masallah. Ben de gecen gun yolda kedi buldum. hem de siyam kedisi. Korede en pahali kedilerdenmis. Veteriner doktor oyle dedi ^^
Özel mesajlarınıza göz atarsanız sevinirim
canım koreyle ilgisi yok ama bişey soracagım?senin ufaklık diş çıkarırken ne gibi belirtiler olmuştu?bizimki sanırım diş çıkarıyor da..ağzı cok akıyor, huysuzluğu var,uykuları düzensizleşti,dün birazcık da atesi vardı..sanırım dişten sizde de olmuşmuydu?dün ateslenince endişelendik doktoruna gideceğiz bgn bakalım ne diyecek ama bana şikayetler diş gibi göründü..ne kadar sürer acaba bu sürec merak ediyorum gerci bebekten bebege fark edermiş ama..
merhaba canim. Gordum mesajlarini ancak 100 mesej ve uzeri foruma yazi yazmam gerekiyormus sana ozel mesaj yollaya bilmem icin. Ben bir kacgun once banlandim bu missha krem yuzunden. reklam ve satis amacli yazi yazmak yasakmis. benim bloga bir goz at istersen oradan mesejla konusuruz.
Türk'ün Gözüyle Güney Kore
Bloğunuzu gezdim çok eğlenceli fakat mail adresi vs. bulamadım :/
distir ah ben ne cektim. ama bazen ates var dis diyorum bogaz enfeksiyonu ciktigida oluyor. yani doktora
goturmen iyi olmus. calgel dis jeli var o biraz rahatlatiyor birde minik kemik kapi veriyordum ben, sende
kullaniyorsundr sanirim. Adini hatirlamiyoum.
birde parmaga gecirilen dis kasiyici var ben biraz dolaba koyup sogutup
kendi parmagima takip kasiyordum. oda hosuna gidiyordu. zor zamanlar oluyor dis cikarma donemi
ama atlatiyorsun. bol sabir diliyoru canim sana. bebek icinde cok sancili oluyor. ama bu sekilde birazda olsa
rahatliyor.
bu arada yarin benim okul bitiyor. bende biraz dinlenmis olucam. ev aldi basini gidiyor
biraz ceki duzen vericem haftasonu artik. gorusuruz
Yeniden merhaba. Kore'ye geliyormussunuz. Hayirli olsun. Kore bugunlerde cok sicak. yagmurlar da baslayacakmis. Bebekleriniz ne kadar tatli masallah. Ben de gecen gun yolda kedi buldum. hem de siyam kedisi. Korede en pahali kedilerdenmis. Veteriner doktor oyle dedi ^^