- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
ya sorma canım diş değilmiş meğer boğaz enfeksiyonuymus dediğin gibi iyi ki götürdük doktora.. antibiyotik kullandık gecti şimdi cok sükür :) senin resmi gördüm face de hocalarınla son gününün:)) koreceyi cözdün mü bakalım?gelince bana da biraz gösterirsin artık bişeyler:)) bu arada cevaplar çoğalmış ben unutmustum valla bu konuyu bizim acmadımızı tek biz yazısınca şaşırdım birden:)) sen neler yapıyosun bu arada gördüm resimlerinizi pek güzelmişsiniz efendim bebişiniz de siz de :))
Ya sorma uzuldum baya bitti diye. cok yogundu ama alismistim. simdi evde tek basima devam edicem.
artik yolunu ogrendim yapabilirim diye dusunuyorum kontrol icinde kizimin hocasindan yardim alicam.
Ilk gittigimle cok fark var gercekten. cok akici elbette konusamiyorum ama basit konusmalari cat pat
yapiyorum. sanada gosteririm banada tekrar olur . haftasonu diye calisamiyorum malum kucuk canavar evde.
h.ici baslicam.
benimde garibime gitti baskalari yazinca ama hosumada gidiyor baska Turklerinde oldugunu bilmek.
Tesekkur ederim o seninle bebisinin guzelligi :)
umarim en kisa surede gelebilirsin. esin alistimi? nasil durumu.
buranin yemeklerinin cogu kotu ama dencancige diye bir corbalari var ben cok begeniyorum. bulgogiyi , kalbi ve
sabusabu da cok lezzetli. kalbi biraz daha pahli tabi ama deger valla. Ayrica kalbitang da cok guzel.
benmi cok oburum yoksa:)) digerlerini yiyemiyorum ama sende denersin gelince.
kizimda pilavla kim dedikleri bir yosun var onu seviyor.
insan alisiyor gercekten herseye ya