Herkese merhaba~!
Umarim Korede yasayan baska arkadaslarda vardir.turkbayragi
Ben Korede yasiyorum,buraya bi universitenin yaz kampinda Koreceyi ogrenmeye geldim ama sonra birine asik olup evlendim ,esim Koreli.
Turkiyeyi ve Turkleri cok ozluyorum gercekten.
Eger sizinde Koreyle ilgili aniniz, planiniz , merak ettikleriniz varsa veya sizde burda yasiyorsaniz beraber bi iki muhabbet edelim olmaz mi?:dance:
merhaba..sizi tebrik ederim seul da yasamak nasil bir duygu ? gezilmeye degerdir eminim ben cok istiyorum oralara gelmeyi ama esim bu konuda benimle hemfikir degil siz nasil karar verdiniz orada yasamaya cok cesur olmalisiniz ama ben de isterdim eger özgür bir kiz olabilseydim cok güzel olan hayallerimi yasamak icin ugrasirdim ..beni bilgilendirir misiniz bu konularda sohbet etmeyi cok isterim
tskkr ederım gidenlere falan bu araar sık soru soruyrum cok kokuyodu diyolar kimchiden heralde sehirde gercekten agr bı koku varmı kore dizilerını falan hayranlıkla izlıyorum koreye gidenler eer gıdersen hayal kırıkllıgına ugrıccaksın dıyoolar bense orda yasamayı faan dusunuyrum yasanıacak bı yermı gercekten insanar bıde estetık meraklısıymıs dorumu