- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
Allah bağışlasın bizimkiler de sağ salim doğdu lat insallahUyumak yerine biraz dizi izliyim dediğim olmuştu izlrken uyuyakalıuodumkendine vakit ayırmayı o kadar özlüyosun ki,ama yinede herşeye değerler,bi gülüyorlar dünya duruyo
Her private life. Romantizm ve komedi bolca mevcuttu.Romantik komedi Kore dizisi önerisi istiyorum var mıdır? Ama içinde hastalık olmasın iç karartıcı bişi istemiyorum
CHA CHA hometown korkunç mu ya bende romantiktir diye izlicektimMy Name 8bolum olan harika bir dizi. Gerci daha 4 bolum izledim
Hometown da tavsiye ederim. Korkunc biraz ( veya fazla)
Birde The kings affection. Kraliyet ailesinin ikiz torunu oluyor. Ilk dogan erkek,ikinci kiz olunca gelecekdeki hukumdar nasil bir kiz ile ayni embryo dan dogdu deriz diye kralicenin babasi ,krali prensesi öldurmenin tek care olduguna ikna eder. Kralice ise kizini korumak icin öldü süsü verir ve saraydan uzaklastirir. Galiba bir 10sene sonra prenses bir sekilde sarayda calismaya basliyor.
Ikiz kardesi ile karsilasiyor ama ikiz olduklarini bilmiyorlar.
Gerisini yazmayim. Ilk bolumden bunlar. Oda sadece 4.bolumde henuz.
Cha cha cha hometown ile hometown iki farkli diziCHA CHA hometown korkunç mu ya bende romantiktir diye izlicektim
Lütfen ' my country, the New age ' izle.Tarihi kore dizisi önerecek olan var mı?
İzlediklerim sarayın incisi, saraydaki mücevher, sarayın doktoru, sarayın rüzgarı, rüzgarın krallığı, gu family book, chuno, iljimae, savaşcı.
Filmin ismi nedir acaba?Tarihi kore dizisi önerisi isteyene kimsenin Queen Seon Deok'u önermemiş olması İnsanlık adına üzücü bir durum....
Korelilerin göz yaşları pıt pıt akıyor şuan nasıl olurda en mükemmel yapıtları önerilmedi diye
Boys flowersDescendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
Vincenzo ya şans veriyorum haydi bakalımMoon lovers
Goblin
Kill me heal me
My name
Bunlar çok yazılmış, izlemeyen varsa benim de favorilerim arasındalar. Vaktiniz oldukça izleyin derim
Amma bir dizi var ki yorumların çoğuna bakmaya çalıştım hiç denk gelmedim bunu da izlenecekler listenize koymalısınız. İçinde dram, romantik, hukuk, komedi ne ararsanız var. —> Vincenzo
Daha önce bir kaç arkadaşıma söylemiştim beğenmişlerdi. Umarım siz de beğenirsinizVincenzo ya şans veriyorum haydi bakalım
Aynen kız hiçbiri o tadı vermiyor artık. 2018 sonrası çok beğendiğim bir dizi çıkmadıEski kore dizilerini ozledim be ne guzeldi
Ayy 2018 de biraktim zaten evlendim izleyemedim simdi arada bakiyorum konular iyi degilAynen kız hiçbiri o tadı vermiyor artık. 2018 sonrası çok beğendiğim bir dizi çıkmadı
Ayy 2018 de biraktim zaten evlendim izleyemedim simdi arada bakiyorum konular iyi degil
Hala leeminho dizisi bekliyorum
Ise baslamadan gelse keskeGelirse haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?