- Konu Sahibi Pelusyastik
begenmeyen de var ama ben begendim sahsen.Diger ikisini de sevmistim.Benim izledigim diziler herhalde 200 u gecmistir.Bazi seyrettiklerimi unuttum bile.pinokyoyu herkes tavsiye ediyo bakıcam ben de teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
begenmeyen de var ama ben begendim sahsen.Diger ikisini de sevmistim.Benim izledigim diziler herhalde 200 u gecmistir.Bazi seyrettiklerimi unuttum bile.pinokyoyu herkes tavsiye ediyo bakıcam ben de teşekkürler
Burada daha fazla k-drama izleyicisi beklerdim ama yorumlar az gibi.
Ben, crash landing on you dizisini izliyorum.
Kuzey Koreli bir askerle, Güney Koreli bir kadını anlatıyor.
Ben izliyorum akşamdan akşamaNosking hahahahaha Bebelerle uğraşmaktan vakit mi kalıyor artık Aaahhh Aaahh Kilosu, tahlili, detaylısı, alışverişi unuttuk caaanım kore dizilerini
Ben izliyorum akşamdan akşama
Hiç boş vaktim yok Mi. Gerçekten daha fazla kore dizisi izlemek istiyorum bulaşıklar müsade etmiyorKitap oku kore dizisi izle gel burda takıl Sonra duvarına höykür Bulaşıklar kaldı diye
Doğunca daha beter unutuluyor kızım 3 aylık yeni izleyebildim dahaNosking hahahahaha Bebelerle uğraşmaktan vakit mi kalıyor artık Aaahhh Aaahh Kilosu, tahlili, detaylısı, alışverişi unuttuk caaanım kore dizilerini
Doğunca daha beter unutuluyor kızım 3 aylık yeni izleyebildim daha
Doğunca daha beter unutuluyor kızım 3 aylık yeni izleyebildim daha
Ben sırf kitap okuyup dizi izleyebilmek için eğitim vermeyi düşünüyorumBizim ikiz sanırım bir kaç yıl tamamen unuturuz biz. 3 ayda kavuşacak olsam ne güzel olurdu