- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
- Konu Sahibi Pelusyastik
Ben sırf kitap okuyup dizi izleyebilmek için eğitim vermeyi düşünüyorum
Kızlar eve bomba gibi düşünce sorcam ben sana kore dizilerinin hangilerini izlediğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sırf kitap okuyup dizi izleyebilmek için eğitim vermeyi düşünüyorum
Onlara da izletcem ilk kelimeleri omma olsunKızlar eve bomba gibi düşünce sorcam ben sana kore dizilerinin hangilerini izlediğini
Cocuklarr illa ki annelerini örnek alıyor. Benim kızım Kore dizilerinden pek bir şey anlayamadı ama K-pop'cu oldu şimdiden:)Onlara da izletcem ilk kelimeleri omma olsun
Tarihi kore dizisi önerisi isteyene kimsenin Queen Seon Deok'u önermemiş olması İnsanlık adına üzücü bir durum....
Korelilerin göz yaşları pıt pıt akıyor şuan nasıl olurda en mükemmel yapıtları önerilmedi diye
Her yapımı orjinal dilinde seyretmeyi seven biri olarak söyleyebilirim ki dublajı o kadar kötü değil hatta iyi...TRT1'de Türkçe dublaj yapılınca bir gülme geldiğinden olabilir Bizimkilerin şu kore dizi dublajları birgün beni öldürecek
Şimdiki çocuklar çok seviyorlar aman küfürlü küfürlî rap dinleyeceklerine kpopçu olsunlarCocuklarr illa ki annelerini örnek alıyor. Benim kızım Kore dizilerinden pek bir şey anlayamadı ama K-pop'cu oldu şimdiden:)
Şimdiki çocuklar çok seviyorlar aman küfürlü küfürlî rap dinleyeceklerine kpopçu olsunlar
Sen dinle çocuk küfürlü dinlemesinDeme öyle Şanışer hayranıyım hatta okul arkadaşım Antalyadan
Aa ne tatlııı Allah sağlıkla kavuştursun kolaylıklar versinBizim ikiz sanırım bir kaç yıl tamamen unuturuz biz. 3 ayda kavuşacak olsam ne güzel olurdu
Sizi de mi ikiz yoksaBen sırf kitap okuyup dizi izleyebilmek için eğitim vermeyi düşünüyorum
Aa ne tatlııı Allah sağlıkla kavuştursun kolaylıklar versin
Romantik komedi Kore dizisi önerisi istiyorum var mıdır? Ama içinde hastalık olmasın iç karartıcı bişi istemiyorum
Evet benim de ikizSizi de mi ikiz yoksa
Hele doğumdan sonraki ilk hafta tam curcuna oluyo havada bezler biberon sağma makinesi filan uçuşuyor bebek ağlıyor ve sen neden ağladığını asla anlayamıyosun 3 ayda işler biraz rahatlıyor ama cidden,dilinden anlar hale geliyoruz en azından
Ben de bi tane öneriyim, my first first love. Izledigim ilk kore dizisiydi bende yeri başka o yüzdenRomantik komedi Kore dizisi önerisi istiyorum var mıdır? Ama içinde hastalık olmasın iç karartıcı bişi istemiyorum
My first first love çooooook güzelllll keşke izlememiş olsaydımBen de bi tane öneriyim, my first first love. Izledigim ilk kore dizisiydi bende yeri başka o yüzden
Romance is a bonus book da guzel
Uyumak yerine biraz dizi izliyim dediğim olmuştu izlrken uyuyakalıuodumkendine vakit ayırmayı o kadar özlüyosun ki,ama yinede herşeye değerler,bi gülüyorlar dünya duruyoEvet benim de ikiz
Korkmuyor değilim valla ama ağlamalar bezlerin havada uçuşmasından değil de dizilerden kitaplardan uzak kalıcam diye korkuyorum