Köpek korkum

Ay ne güzel anlatmşsın ya :) hele sonuna bayıldım :)

Acaba benide sevdijleri için mi yannıma grlmeye çalışıyolar ys. Ya ben böyle sarılmak istiyorum bazen ama çok korkuyorum

Pitbullara olan önyargınız nedir? Benim de pitbulum var gayet akıllı, sakin,sözümü dinler ...Yani aslında köpeklerinde hatta bütün hayvanlarında ,insanlar gibi huylari var ,yetiştirmeye bağlı yani siz nasıl yetistirirseniz öyle olur .

bende de var çok fazla

yürüyüş yaparken parklarda ya da pokemon go oynuyorum parklara gitmek gerekiyor orda bana havladıkça bi ara artmıştı.

ama ben pes etmedim korkumun üstüne gittim. burada köpek çeteleri var. bikaç köpeği olan arkadaşımdan tüyo aldım.

şu an yaptığım cebimde biber gazı taşıyorum en en en son çare olarak o da bana güven veriyor. bu yüzden korkum azaldı korkum azalınca köpekler hissetti bunu. mesela üstüme 2 3 köpek havlayarak geliyor bazen titreye titreye onlarla konuşuyorum efendim canım noldu neye kızdın diyorum sakinliyorlar. etrafımdaki mahallemdeki köpekleri gündüz uyurken yakalarsam dürtüp konuşuyorum napıyosun oh keyif sende ne güzel diye bakıp yatıyolar sonra. böyle böyle kendimi tanıttım bir çoğuna.

hatta öyle ki artık gece 12de dolanabiliyorum etrafta. çok korktuğum bi park vardı orda çete var gece vakti o parkın içinden geçtim sallamadılar bile beni artık tanıdılar sanırım.

biraz köpekleri gözlemledim köpekler havlayınca diğer insanların tepkilerine baktım. biraz otoriter ve şeker ses tonuyla konuşunca köpek sizi seviyor bile.

hatta ilerde bahçeli bir evim olursa köpek beslemek istiyorum. korkum sıfırlanmadı ama en azından beni engellemiyor hayattan.

bir de aklımda hep şey var. köpekler kolay kolay ısırmıyor. yani onlar da kavgaya çok meraklı değiller. havladıklarında kendinizi dost kategorisine çekebilirseniz susuyorlar yok çekemezseniz de yavaş yavaş uzaklaşın bir şey olmayacaktır.

tabi bu dediğim köpekler mahalle köpekleri ve benim muhitim iyi bir yer köpeklere zarar veren yok aksine her yerde su kapları mamalar dolu akşam boyozcu amca boyozlarla besliyor bi de üstüne. tenha yerlerde aç köpeklerin olduğu yerde bu dediklerim işe yaramayabilir.

sevgileeer...

Tşk ederm paylaşımların için hayatım. Çok güzel.

Tşk ederm paylaşımların için hayatım. Çok güzel.

mesela bir gün doberman dolaştırıyordu sahibi köpek çetesi 10 tane köpeğin etrafını çemberlediler birbirlerine hırladılar ortam çok gerildi aralarından biz geçiyoruz mesela sallamadılar köpeğe odaklanmışlar ama o gün bile kavga olmadı. havlayıp uzaklaştılar. onu görünce benim korkum geçti açıkçası baya.

Cnm korksan bile belli etmiceksin ve yürürken arkana bakmicaksin ,kacmicaksin ve bi köpeğin gözlerine bakmicaksin .Anlıyorlar korktuğunu ve en ummadigin köpek bile böyle davranırsan ısırmasa bile artistlik yapar, havlar ,üstüne yürür. Sen önce bunlara dikkat et gerisi gelir ve yakınlarından birinin köpeği varsa veya ne bilim sokaktakı bi köpeğe bile bi ekmek parçası vermekle başını oksamakla başlayabilirsin .Ben çocukluğumdan beri çok severim hayvanları, her gördüğüm kedi köpeği oksaman gecmem,küçükken bahçeli evimiz vardı her buldugum kedi köpeği eve getirirdim. şuanda bi pitbulum var kendimi bildim bileli hep oldu köpeğim ve olucak :))

Kedilerden o kadar korkuyordum ki, nişanlıyken nişanlımın bir akrabasının kır düğününde masaların üstüne çıktım taaaaa fizandan geçen bir kedi gördüğüm için. Rezil olma hissi bile birseyi değiştirmedi.
Eft diye bir bilinçaltı tekniği var. Kitabını alabilirsiniz. Şimdi kedilerle yerde yuvarlaniyorum ve tek sebebi eft :)

Önyargı değil severim ama dışarda her gördüğüm pitbulu sevemiyorsunuz hak verirsinizki. Yoksa huyunu bildiğim pitbuluda seviyorum. Yavruyken sevdim bir kere dişleri çok sivriydi diğer köpeklere göre. Huyunu bilemeyince korkuyorum doğal olarak. Yoksa hiç bir köpek cinsine ön yar gılı değilim. Terrier var küçük dersin ama saldırgandır. Güzel yetiştirmek sevgi dolu yetiştirmek güzel ama o köpeği dövüştürmek maksatlı özellikşe o ırkı alan çok insan var malesef. Ne insan ne hayvanda ırk ayırmam yanlış anlamayın. Irkçılıktan farkı yok çünkü ikisininde.

ay şimdi düşündüm de ne cok köpek bakmışım.. bir hesap yaptım uhuuuhuu...
2 beagle-1 öldü biri yaşıyor- neşe-bade-köpük-karaböcek-pamuk-
Acaba benide sevdijleri için mi yannıma grlmeye çalışıyolar ys. Ya ben böyle sarılmak istiyorum bazen ama çok korkuyorum
mumkun valla. mesela sana bir tanesi yaklaşıyorsa ve eminsen iyi niyetli olduguna kuyrugu tatlı tatlı salınıyor veya baya sallaıyorsa bilki seni seviyor. eger kuyruk vucuduna paralel ile endişe ediyor. dim dik ve sallamıyorsa sana fikri değişik selamlar hürmetler de git.
sana olan yaklaşamını kuyruktan anlarsın.

Böyle düşünmenize sevindim :))evet bende bunu diyorum işte bu tür köpekleri(pitbull-dogo)vs. tercih edip dovusturup ,saldirganlastirip adını kötüye çıkarıyorlar malesef nefret ediyorum böyle insanlardan. Dedigim gibi onlarda insanlar gibi nasıl yetistirirseniz öyle oluo lar.

Tabikide öyle. Keşke herkes çok sevsede korkmak için sebebimiz olmasa. Sokaktaki köpek bile saldırma sebebi onları döven insanlar
Kendilerini koruma iç güdüsü.Güzel köpek yetiştirmenize sevindim.ömrü uzun olsun köpeğinizin.

bende çok korkardım taaa ki minik bir kediciği sahiplenene kadar. şimdi görmeyince özlüyorum , kucaklıyorum ohh miss :)) korkunuzun üzerine gidin hele köpekler asla zarar vermiyor .

ne tuhaf bense ıkı ayaklı ları daha tehlıkeli buluyorum(insan)kuçucuk ,pisicik, cikcik şimdiye kadar hiç zarar görmedim ben onlardan.
köyde kedim vardı yavruyken dost olduk benimle uyurdu sabahları parmaklarımı emmeye çalışırdı çünkü daha çok küçüktü.
keçi beslerdik (istanbulda)baya 8 10 keçi çakıl diye bi kara keçimiz vardı hep beni toslamak isterdi bi onunla kavgalıydım ama svimli kavga

Hayvan ticaretine hayır diyoruz... korkunuzu yendiğinizde bambaşka bir duygu yaşayacağınıza emin olun :) ve umarım bir an önce yenersiniz bu korkuyu onları sevmek konuşmak öpmek koklamak bambaşka bi duyguu. Sokaklarda bir sürü köpek oluyor besleyin onları.sonra size alısacaktır. Korka korka yaklaşırsaniz onlar hissediyorlar ve havliyolar.bu da sizi daha çok korkutabilir. Yavru bi köpek edinin barınaktan yada internetten. Yada köpeği olan biri varsa etrafınızda onunla başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…