Köpek korkum

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.790
2.034
29
Kızlar merhaba.
Bnm sıkıntım köpek korkum.
Evet evet baya baya korkuyorum. Tek başıma dışarıya çıkmak istemiyorum.
Korkumum üzerine gitmek için süs köpeği alacaktım. Boo cinsi ısırmıyomuş falan. Oda dünya para. Nasıl baş edicem ya

Korkunuzu çok kolay yenebilirsiniz aslında. Yanınızda biriyle çıktığınızda sokak köpeklerini sevmekle başlayın önce uzaktan konuşun sonra yavaş yavaş yaklaşın başını okşayın.

Korkunuzu çok kolay yenebilirsiniz aslında. Yanınızda biriyle çıktığınızda sokak köpeklerini sevmekle başlayın önce uzaktan konuşun sonra yavaş yavaş yaklaşın başını okşayın.
İşte ona hiç cesaret edemiyorum ya

hayvan barınaklarına yardıma gidin, köpeği olan bir yakınınızla vakit geçirin, hiçbirini yapamıyrsanız terapi görün
ve asla bir canlıyı parayla satın almayın
Çok haklısın. İşte ne biliyim dedim belki yenerim korkumu alıesam bide çok şekerdi. Ama çok pahalı o da.

Bende korkarım aslında ama bir şekilde belirli bir mesafede onlara korkumu göstermeden yaşarım ben . Ama sokakta öncelik her zaman onlara aittir .

Ben bütün hayvanlardan korkuyorum, ufak bir böcek görsem vücuduma engel olamıyorum, kaşıntı, titreme gibi tuhaf tepkiler veriyor...

Köpek de dahil tabii. Sokakta görsem yolumu değiştiriyorum malesef. Çok zor bir durum, sevmeyi çok isterdim.
Her canlıyı severim de, dokunarak sevmek de isterdim.

Ben de korkuyorum ve çok saçma belki ama çocuklatimdan sonra daha da arttı korkularim. Bekarken evde kedi besliyorum annemlere de köpeğimiz vardı. Çocukken hamam böceği yumurtalarını toplar yavruların çıkış anını beklerdim. Her zaman kuş olurdu evimizde.

Şu an böcek görsem çığlık atıyorum olduremem bile
Kediye dokunamiyorum
Köpek görünce yolumu değiştiriyorum
Neden böyle oldu bilemiyorum

Korkuyu yenmenin en iyi yolu korkularin uzerine gitmektir mesela ilk olarak sokaktaki köpekleri besleyin bir sure sonra sizi gordukleri icin sevinecekler en basiti baslarini oksayin sevgiyle yaklaştığıniz hiç bir hayvan size zarar vermez ve lutfen satin almayin sahiplenin barinaklarda ve sokaklarda sevginize muhtac o kadar cok dostumuz var ki.

Korkmayan köpekleri seven bir arkadaşınızla dışarı çıkarak başlayabilirsiniz. Onun nasıl davrandığını izleyip zarar görmeyeceğinizi gözlerinizle görmeniizin faydası olabilir. Belki ilerde beraber de seversiniz köpekleri.

Kızlarr sanırım size zarar verebilecek en son hayvandır köpek

O kadar duygu yüklü bir hayvandır ki..
Zarara uğramayacağını bildiği zaman asla size birşey yapmaz.
Çok samimi söylüyorum insandan daha zararsız.
Sokak köpeklerini sevmeye başlayarak bu korkunu yenebilirsin..
özellikle sokak köpekleri ilgiye o kdar muhtaç ki..
yanımdan geçerken bana bakıyor, hemen konuşmaya başlıyorum anında surat ifadesi değişiyor. Hemen kuyruk sallamaya başlıyor. Köpek insana zarar vermez. Tek istediği sevgi.
Deneyin çok mutlu olacaksınız.

Eşimin yeğeni de köpekten korkuyor köpek için yarım saat 1saat yolunu uzattığı oluhor ama ne yaptıysa geçmiyor çığlık çığlığa kaçıyor

Korkunuzun üzerine gitme isteğiniz mantıklı, ancak hemen bir köpek sahiplenmeniz ters tepebilir. Bunun yerine köpeği olan bir tanıdığınız varsa onunla vakit geçirerek başlayabilirsiniz, barınaklara gidip yardım edebilirsiniz. Yavaş yavaş alışmak daha mantıklı, Köpekleri sevseniz bile sorumluluğu ağır, çocuk bakmak gibi bir şey. Köpeklerle ilgili bir kitap alın mesela öncelikle, hangi davranış ne anlama geliyor, nasıl yaklaşmalı?

Bilişsel-davranışçı terapi alın kurtulun en temizi. Öyle pat diye köpeğin yanına gitmek bazen etkili olabilir ama bazen de ters tepebilir.

Trt belgesel de yakin zamanda iki kere denk geldim.
Hangi ülkeydi hatirlamiorum avrupa ydi ama.
Bayan erkek farkli yaslarda Bir grup insanin hayvan korkusunu bertaraf etmek uzere bir deneydi bu.
Korktuklari hayvan ise kuşlar :)))
Oyle korkiyorlar ki anlatamam ben Aslan gorsem o kadar korkmam heralde.
Cok klask gelecek belki ama arkadasim
Korkularinin uzerine gideceksin bunu yavas yavas yap.
Anne misin bilmiyorum ama cocugun kopekten korksa mesela
Ona yardimci olman icin once senin yenmen lazim.bu korkunu.
Seni en iyi sen tanirsin guzel fikirler ureterek icindeki.cocugu cesaretlendir derim

Çok hakşısın bitanem. Henüz anne değilim. Dua ette olabiliyim :)
Valla çok korkuyorum ya. Bak mesela şuan dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum sokakta köpek hörürsem diye

İyi fikir.. Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…