- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Oyle cnm hayrlisi insAllahHayırlısı canım inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda
insAllah cnm ya bklm alakasi yok mu yani amh yle anlamadm...
Canım alakası varmış 2.6nın altı düşük diyolar normal değerlere göre. Benim 1 dedim o kadar da düşük değil dedi 0.01lerde bile normal yolla gebe kalınıyo amhye odaklanmayın dedi. Allah nasip ederse herşey oluyo Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Evet Rabbim ol dedi mi neler oluyor ama insAllah düşük vs deyince bi üzülüyor insAllah aratmasın Rabbim sağlıkla nasip etsinMsjım değişik çıkmış alıntının içinde yukarı bakınız
Merhaba, kötü bi doktor diyemem Aysel hanım için. Ama içime sinmeyen bişeyler olmuştu. Çok bilgi vermiyo pek konuşmuyo. İlgisine 10 üzerinden 6 diyebilirim. Yeni mi başlıcaksınız siz?Merhaba Aysel Kamer e gidenler memnun kaldınız mı?
Evet yeni başlayacağım. Bir çok yorumda da çok ilgili olduğu açıklayıcı olduğu yazılmış. Umarım öyledir. Sizin tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?Merhaba, kötü bi doktor diyemem Aysel hanım için. Ama içime sinmeyen bişeyler olmuştu. Çok bilgi vermiyo pek konuşmuyo. İlgisine 10 üzerinden 6 diyebilirim. Yeni mi başlıcaksınız siz?
İnşallah siz uyuşursunuz belki bana öyle gelmiştir. Ahmet başaran a gittim en son onu tavsiye edebilirim. Bi araştırın isterseniz.Evet yeni başlayacağım. Bir çok yorumda da çok ilgili olduğu açıklayıcı olduğu yazılmış. Umarım öyledir. Sizin tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
Ben medovada seçil hanımda tüp bebek ile hamile kaldım. Evim medovaya çok yakın ve medovanın yeni doğan yoğun bakımı filan var o yüzden medovayı tercih etmek istiyorum. Aysel hanımı da bir arkadaşımın zor bir doğumunu yapmıştı 2014 te ordan aklımda iyi bir doktor diye kaldı. Kendisine haftaya ilk defa gidicem umarım elektriğimiz tutar. Ahmet başaran hangi hastanede?İnşallah siz uyuşursunuz belki bana öyle gelmiştir. Ahmet başaran a gittim en son onu tavsiye edebilirim. Bi araştırın isterseniz.
Anladım mevki olarak öedova size uygun gibi. Ahmet beyin özel polikliniği var yeniyolda. Kızılay ve medicanayla anlaşması var diye biliyorum.Ben medovada seçil hanımda tüp bebek ile hamile kaldım. Evim medovaya çok yakın ve medovanın yeni doğan yoğun bakımı filan var o yüzden medovayı tercih etmek istiyorum. Aysel hanımı da bir arkadaşımın zor bir doğumunu yapmıştı 2014 te ordan aklımda iyi bir doktor diye kaldı. Kendisine haftaya ilk defa gidicem umarım elektriğimiz tutar. Ahmet başaran hangi hastanede?
Evet hastanenin yakın olması, tüp doktorumun orda olması, yeni doğan bölümünün de iyi olması sebebiyle medovayı tercih ettim. İyi olur inşallah.Anladım mevki olarak öedova size uygun gibi. Ahmet beyin özel polikliniği var yeniyolda. Kızılay ve medicanayla anlaşması var diye biliyorum.
Ahmet başaran muane ücreti nekadar acabaİnşallah siz uyuşursunuz belki bana öyle gelmiştir. Ahmet başaran a gittim en son onu tavsiye edebilirim. Bi araştırın isterseniz.
250 tl idi geçen ay değişmemiştir heraldeAhmet başaran muane ücreti nekadar acaba
Ali Acar meram tıp da profesör. Meram da da özel muayenehanesi var. Ben de seçil hanım ile tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür.Ali acar hangi il ve hastanede acaba ben konya medova tüp bebek te tedavi oluyorum sevil kahveci ye ve umarım sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlariniz olur
Aminn inşallah sende hayırlı güzel bir sonuç alırsın..Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah bende inşallah 2.denemeyi yapcam 2tane donmuş embriyom var
Hayırlı olsun tedaviniz Rabb'im sağlıkla Güzel sonuçlar almayı nasip etsin insAllahRabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah bende inşallah 2.denemeyi yapcam 2tane donmuş embriyom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?