Gebeliğe Hazırlık Konya da kadın doğum doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba Aysel Kamer e gidenler memnun kaldınız mı?
Merhaba, kötü bi doktor diyemem Aysel hanım için. Ama içime sinmeyen bişeyler olmuştu. Çok bilgi vermiyo pek konuşmuyo. İlgisine 10 üzerinden 6 diyebilirim. Yeni mi başlıcaksınız siz?

Merhaba, kötü bi doktor diyemem Aysel hanım için. Ama içime sinmeyen bişeyler olmuştu. Çok bilgi vermiyo pek konuşmuyo. İlgisine 10 üzerinden 6 diyebilirim. Yeni mi başlıcaksınız siz?
Evet yeni başlayacağım. Bir çok yorumda da çok ilgili olduğu açıklayıcı olduğu yazılmış. Umarım öyledir. Sizin tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?

Evet yeni başlayacağım. Bir çok yorumda da çok ilgili olduğu açıklayıcı olduğu yazılmış. Umarım öyledir. Sizin tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
İnşallah siz uyuşursunuz belki bana öyle gelmiştir. Ahmet başaran a gittim en son onu tavsiye edebilirim. Bi araştırın isterseniz.

İnşallah siz uyuşursunuz belki bana öyle gelmiştir. Ahmet başaran a gittim en son onu tavsiye edebilirim. Bi araştırın isterseniz.
Ben medovada seçil hanımda tüp bebek ile hamile kaldım. Evim medovaya çok yakın ve medovanın yeni doğan yoğun bakımı filan var o yüzden medovayı tercih etmek istiyorum. Aysel hanımı da bir arkadaşımın zor bir doğumunu yapmıştı 2014 te ordan aklımda iyi bir doktor diye kaldı. Kendisine haftaya ilk defa gidicem umarım elektriğimiz tutar. Ahmet başaran hangi hastanede?

Anladım mevki olarak öedova size uygun gibi. Ahmet beyin özel polikliniği var yeniyolda. Kızılay ve medicanayla anlaşması var diye biliyorum.

Anladım mevki olarak öedova size uygun gibi. Ahmet beyin özel polikliniği var yeniyolda. Kızılay ve medicanayla anlaşması var diye biliyorum.
Evet hastanenin yakın olması, tüp doktorumun orda olması, yeni doğan bölümünün de iyi olması sebebiyle medovayı tercih ettim. İyi olur inşallah.

Ali acar hangi il ve hastanede acaba ben konya medova tüp bebek te tedavi oluyorum sevil kahveci ye ve umarım sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlariniz olur

Ali acar hangi il ve hastanede acaba ben konya medova tüp bebek te tedavi oluyorum sevil kahveci ye ve umarım sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlariniz olur
Ali Acar meram tıp da profesör. Meram da da özel muayenehanesi var. Ben de seçil hanım ile tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…