- 23 Ağustos 2019
- 374
- 1.571
- 33
- 35
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Amin inşallah canım sağol yok ahmet başaranın görüşünü almaya tekrar muayene olmaya gidicem canım mecburen. Medovayla biraz sorun yaşadık maddi çıkarları daha ön planda sanki oranın bize öyle geldi tekrar dönmek zorunda kalmam inşallahAynen bende öyle canım hayırlısı olsun güzel haberler alırsın insAllah Aysel kamer e mi gideceksin sen şimdi pazartesi bana da haber verirsen sevinirim pazartesiye randevu almıştım ama iptal edicem sanırım bende
Hikmet karabacak mıydı soyadı teşekkür ederim tavsiyen için ayrıcaAysel kamer nil olur ve güler altıntepe üçlüsüyle çalıştım aralarında en iyisi nil okur
Ama ben gidecek olsam hikmet beye giderdim normal doğumda da çok çok iyi
Tamam canım hadi hayırlısıAmin inşallah canım sağol yok ahmet başaranın görüşünü almaya tekrar muayene olmaya gidicem canım mecburen. Medovayla biraz sorun yaşadık maddi çıkarları daha ön planda sanki oranın bize öyle geldi tekrar dönmek zorunda kalmam inşallahhaber veririm tabi
Kuzum klomende yine iyiydimama femara mahvetti beni.Ustune catlatma iğnesi vurulduğum günün ertesi o kadar aşırı ağrım sancim oluyorki yerlere atıyordum kendimi inan.2 gün sürüyor ağrılarım.Devamli ağlayarak geçiyor 2 gün.Ekstra hormona gerek yok diye düşünüyorum.Yas geçiyor olmasa tüp de denemem ama kızım kardeş istediği için insallah deneyeceğim.Hiç bi sorun yok diyorlarsa gereksiz yere hormon almanın vücuda faydasi yok canım nasibimizde henüz yok demek ki ben de sadece bu ay kullandım ama çok ağır cidden şiştim falan baya haplar öyle iğne desen felaket Rabbim eksik etmesin ama düşürmesin de cidden ben bu ay ara verecek gibiyim aynen senin gibi 20 kg verdim toplamda yeniden almak istemiyorum üstüne biraz daha eksilirim insAllah diye çabalıycm Rabbim kızlarımızin acısını gostermesin sağlık versin ne diyelim çok şükür varlar hayırlısıyla bi de kardeşleri olur insAllah Rabbim den istiyoruz inanıyorum olacak ama zamanını bilmiyoruz
Haklısın canım Rabbim isteyen herkesle beraber nasip eder insAllahKuzum klomende yine iyiydimama femara mahvetti beni.Ustune catlatma iğnesi vurulduğum günün ertesi o kadar aşırı ağrım sancim oluyorki yerlere atıyordum kendimi inan.2 gün sürüyor ağrılarım.Devamli ağlayarak geçiyor 2 gün.Ekstra hormona gerek yok diye düşünüyorum.Yas geçiyor olmasa tüp de denemem ama kızım kardeş istediği için insallah deneyeceğim.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin kuzum inşallah
Yaaa test yaptın mı kahverengi lekelenme yerleşme de olabilir ay insAllah öyledir bence içme ya ilaç her ihtimale karşıMerhaba ptesi doktordan sonra haber ver demiştin aklımdan çıkmış canım adet oldum gidemedim doktora. Ama normal adet kanamasına dönmedi bi türlü hala kahverengi lekelenme gibi anlayamadım tarlusal içsem kesilir mi diye konu açtım hatta bi fikrin var mı
Yok canım malesef değil yaYaaa test yaptın mı kahverengi lekelenme yerleşme de olabilir ay insAllah öyledir bence içme ya ilaç her ihtimale karşı
Yaa işte ilaçlar bi yeri yapayım derken bir yeri bozuyorYok canım malesef değil ya20 günden fazla gecikmişti kan testi yapıldı muayene de oldum hamile değilim klomenden sonra böyle oldu. Yumurtalığımın birinde yapışıklık varmış o yüzden mi bilmiyorum bu yüzden tekrar başka doktora muayeneye gitcektim olmadı ama ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum.bi de tiroid ilacı kullanıyodum dozu fazla gelmiş tsh sıfıra inmiş bu ay o da adet düzenini etkilermiş.çok bilinmezli denklem
Yaa işte ilaçlar bi yeri yapayım derken bir yeri bozuyor
Yok adet bitiminden sonra başlanıyor o kür canımSevmiyorum ilaçları bu ay da soğan kürü yapıyım dedim adetliyken başlanıyo mu canım biliyo musun
Canım merhaba az önce doktordan geldim ahmet başarandan. Adam çok iyi çok ilgili içimizi rahatlattı erkek doktor istemiyodum eşim de istemiyodu ama bu doktora devam edelim bundan sonra diye konuştuk. Kasmayın kendinizi dedi eşimde de bende de bi sıkıntı yokmuş. Benim yumurta rezervim yaşıma göre biraz azalmış sadece. Adet olamamı da tsh a bağladı. Hala doktor arayışındaysan gözünü karart bi kere git bence pişman olmayacağına eminim.Yok adet bitiminden sonra başlanıyor o kür canım
Hangi hastanede cnm özel muayenehane mi yoksa su anlik dr isine ara vermıs gibiyim cnm bu ay kür deneidm ovu testindd yumurtlama catlamayi gördüm bile baya erken oldu ama yum..Canım merhaba az önce doktordan geldim ahmet başarandan. Adam çok iyi çok ilgili içimizi rahatlattı erkek doktor istemiyodum eşim de istemiyodu ama bu doktora devam edelim bundan sonra diye konuştuk. Kasmayın kendinizi dedi eşimde de bende de bi sıkıntı yokmuş. Benim yumurta rezervim yaşıma göre biraz azalmış sadece. Adet olamamı da tsh a bağladı. Hala doktor arayışındaysan gözünü karart bi kere git bence pişman olmayacağına eminim.
Özel muayenehanesi var yeniyolda. Ovü testini ben de denicem bu ay ve soğan kürüne başlıcam yarın. Amh 1 demişti medovadaki doktor, ahmet bey yenileyelim tekrar yanlış çıkma ihtimali çok yüksek oluyo dedi amhyı tekrarlıcaz. Yumurta rezervime de baktı ultrasondan azalmış biraz dedi sadece. Tıpta hüseyin diye bi doktor var özel muayenesine gitmiştim hemen tüp bebeğe başlayın dedi. Medovada azer de tüp bebeğe gidin demişti moralimizi bozmuşlardı. Kim ne koparabilirsem diye yaklaşıyo özelde. Medova tüp bebek merkeziymiş zaten. Tıptaki o doktor tıpın tüp bebeğinin başındaki doktormuş. Ahmet bey tüp bebeğe yönlendiremem ben sizi çünkü daha önce hamile kalmıştın dedi bikaç ay içinde yine zorlanırsan isterseniz aşılamayı deneriz dedi canım benim yaHangi hastanede cnm özel muayenehane mi yoksa su anlik dr isine ara vermıs gibiyim cnm bu ay kür deneidm ovu testindd yumurtlama catlamayi gördüm bile baya erken oldu ama yum..
Bi sorun olmamasina sevindiminşAllah sağlıkla gelir bebeginiz tedaviyr basladnz mi peki benimde düşükmus rezervim ya amh testi istedi mi yoksa vajinal ultrasonla bakıp mi söyledi rezerv mevzuusunu
Yaaaa cok sevindim cnm insAllah aşılamaya gerek kalmdan gelir bebisinÖzel muayenehanesi var yeniyolda. Ovü testini ben de denicem bu ay ve soğan kürüne başlıcam yarın. Amh 1 demişti medovadaki doktor, ahmet bey yenileyelim tekrar yanlış çıkma ihtimali çok yüksek oluyo dedi amhyı tekrarlıcaz. Yumurta rezervime de baktı ultrasondan azalmış biraz dedi sadece. Tıpta hüseyin diye bi doktor var özel muayenesine gitmiştim hemen tüp bebeğe başlayın dedi. Medovada azer de tüp bebeğe gidin demişti moralimizi bozmuşlardı. Kim ne koparabilirsem diye yaklaşıyo özelde. Medova tüp bebek merkeziymiş zaten. Tıptaki o doktor tıpın tüp bebeğinin başındaki doktormuş. Ahmet bey tüp bebeğe yönlendiremem ben sizi çünkü daha önce hamile kalmıştın dedi bikaç ay içinde yine zorlanırsan isterseniz aşılamayı deneriz dedi canım benim yaDaha bi sürü şeyde içimi rahatlattı da uzatmıyım şimdi
Amin inşallah canım inşallah senin bebiş de bu ay düşsün yolaYaaaa cok sevindim cnm insAllah aşılamaya gerek kalmdan gelir bebisinamh testi hic yaptrmadm ben ne zmn yapiolar onu adetli adetsiz fark ediyor mu benden niye istemedi ki doktor amh
Canım demek burdasın.ali acar var ben ona gittim kızımda çok iyiMerhabalar kızlar ben konya da ikamet ediyorum 5 yaşında bi kızımız var bi seneyi geçkin suredir kardeşi olsun istiyoruz ama olmadı bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandim ama malesef bugün adet oldum...
Bu ay ki tedavimde içime sinmeyen noktalar olduğundan doktorumu değiştirmeyi düşündüm tavsiye edebileceğiniz doktor var mi? (özel hastaneler tercihim devlette randevu olayı zor oluyor, ve bayan olması)
Medova hastanesinde Aysel kamer hanım var onu düşünüyorum ama emin değilim giden memnun kalan ya da kalmayan var mi aranızda tülin yamana gitmek istiyordum ama hastanesi uzak kalıyor bana ulaşım da sıkıntı olacakşimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
insAllah cnm ya bklm alakasi yok mu yani amh yle anlamadm...Amin inşallah canım inşallah senin bebiş de bu ay düşsün yolaamh herhangi bi gün yapılıyo diye biliyorum adetli değildim yaptırdığımda aç mısın tok musun diye de sormamıştı doktor. Ama amh testi de doğrudan belirleyici bi test değilmiş gebe kalmada. Bi araştır istersen
Ali acar i cok duyuyorum şimdilik tercihim bayan doktordan yana ama hep erkek doktor duyuyorum bklm hayrlisiCanım demek burdasın.ali acar var ben ona gittim kızımda çok iyi
Hayırlısı canım inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamandainsAllah cnm ya bklm alakasi yok mu yani amh yle anlamadm...
Ali acar i cok duyuyorum şimdilik tercihim bayan doktordan yana ama hep erkek doktor duyuyorum bklm hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?