• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya kadın doğum doktoru hikmet karabacak

Canım dediklerine dikkat edeceğim inşallah çok teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğin için şimdi baktım bende öyle bi değer yok glukoz 90 diyor doktor bu değer için sınırda dedi insülin de 6,5 yazıyor bu normal değerler arasında Çarşamba günü hormon tahlili için randevu aldım SSK ya gidicem inşallah nolur benim içinde dua et sen hamilesin duaların kabul olur :anneadayı::KK200:
Normal değerlere bakma.
İnsülin direncin var ama o kadar ciddi değil canım. Ama herkesin metabolizması farklı olduğu için; etkileri de farklı olur tabi. İlacını bi 3-6 ay düzenli kullanırsan; dikkat edersen; uzun vadede tamamen kurtulursun inşaallah. Hem hiç olmazsa bi 5-6 kilo bari vermiş olursun. Pkos' u ne kadar önlersen o kadar iyi. Aslında hormon tahlili için, adetinin 3.-4. gününü beklesen; daha iyi sonuçlar alırsın ama yine de şimdide ver. Doktor gerekli görürse uyarır zaten.
Bence sende benim gibisin; çok net belli bir sorun ya da rahatsızlık yok ortada. Tamamen stres. :) Ama senin baya bir sıkı çalışma ile kilo vermen lazım; emin ol o zaman ne pko ne de birşey kalacak.
En iyi laboratuvar ve cihazlar; SSK'da. Bu işin peşini bırakma, bütün değerlerine baktır. Dua edicem canım, inşaallah güzel sonuçlar alırsın. :)

Normal değerlere bakma.
İnsülin direncin var ama o kadar ciddi değil canım. Ama herkesin metabolizması farklı olduğu için; etkileri de farklı olur tabi. İlacını bi 3-6 ay düzenli kullanırsan; dikkat edersen; uzun vadede tamamen kurtulursun inşaallah. Hem hiç olmazsa bi 5-6 kilo bari vermiş olursun. Pkos' u ne kadar önlersen o kadar iyi. Aslında hormon tahlili için, adetinin 3.-4. gününü beklesen; daha iyi sonuçlar alırsın ama yine de şimdide ver. Doktor gerekli görürse uyarır zaten.
Bence sende benim gibisin; çok net belli bir sorun ya da rahatsızlık yok ortada. Tamamen stres. :) Ama senin baya bir sıkı çalışma ile kilo vermen lazım; emin ol o zaman ne pko ne de birşey kalacak.
En iyi laboratuvar ve cihazlar; SSK'da. Bu işin peşini bırakma, bütün değerlerine baktır. Dua edicem canım, inşaallah güzel sonuçlar alırsın. :)
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun canım evet bende adetin 3. Günü gideyim diye iptal ettim randevumu ovulasyon testi aldım onunla takip edicem bu ay önümüzdeki ay duruma göre bakalım artık ne olacak

Bende tam Ali acara gitmeyi düşünüyordum çevremde memnun kalan çok vardı ama. Siz kaç senesinde gitmiştiniz acaba
Bende Ali acarda tedavi gördüm. 4 ay ilac tedavisi ama sonuc alamadim. İşinde iyi bi doktor fakat sistemi berbat gece 1 kadar sıra beklediğimizi biliyorum. Psikolojik olarak bitiriyo insani bide cok sessiz motive etmiyo. Daha doğrusu cımbızla laf aliyorsunuz ağzından. Ben çok yıprandım şimdi hikmet karabacaga gitmeyi düşünüyorum. Benim için ilgi alaka cok önemli

Back