• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco ve kadın doğum doktorunun tavrı

Parfüm meselesi cok kötü olmus, ayıp yahu. Onca insanın içerisinde böyle seyleri kabul etmek. Şikayet mekanizmaları yeterince dogru calıssa böyle seylere cesaret edemezler bence .
İşte tek başına olmuyor ki oradakilerde rahatsızlığını dile getirse yada şikayet edilse belki bir nebze aşılabilir ama bu sistemle, bu insanlıkla zor

Aminn.. Mümkünse böyleleri doktor olmasın ya insanlıktan nasiplerini zerre alamamışlar

Ben size gözümle şahit olduğum başka bişeyi daha anlatayım mı, bu adamın yaptığından sonra başka bir bayan doktora gitmeye başladım ama nihayeti devlet hastanesi ilgi alaka sıfır, kistin var diyor kaç cm diyorum cevap yok, myom var diyor ameliyat önerir misiniz diyorum histereskopi falan ses seda yok, içerisi yığılı insan et et üstüne içeriye 7şer 7şer alıyorlar, herkes hastalığını anlatıyor diğer hastalar kulak kesiliyor mahremiyet sıfır yani, eni sonu muayeneyi olabildim ve reçete bekliyorum o arada bir kız girdi içeriye hastasıymış hocaaam diyerek çantasından bir şişe parfüm çıkardı verdi doktora amann bir görseniz bizim doktor oldu sevgi pıtırcığı hemen bizim reçeteleri bıraktı kızın tahlil sonuçlarına baktı ayy tatlım balım beta hcg hızlı yükselmiş yoksa ikizlerin mi oluyor falan gülüşmeler saçma sapan hareketler bir parfüme içeride ki 7 kişiyi sattı resmen kaç dakika hanımın gönlü olupta reçete yazmasını bekledik, ne diye okuyorlar ki devlete gidelimde parasızın başını ezelim diye mi ben anlamadım her hasta iyi muayene olmak için rüşvet mi vermek zorunda acaba
Ne ilginç insanlar var ya bence tıp derslerine psikolojik dayanıklılık dersi koymalılar geçemeyen kalsın :KK70:

Parfüm meselesi cok kötü olmus, ayıp yahu. Onca insanın içerisinde böyle seyleri kabul etmek. Şikayet mekanizmaları yeterince dogru calıssa böyle seylere cesaret edemezler bence .
Şikayet sistemine puanlama girseler puan düşerse daha zorlayıcı görevlere gitseler ı zaman mecbur korkudan iyi ilginirler de işteee nerde

Şikayet sistemine puanlama girseler puan düşerse daha zorlayıcı görevlere gitseler ı zaman mecbur korkudan iyi ilginirler de işteee nerde
Yok zaten bizde halk olarak ezilmişlik altında korkarak gidiyoruz hastaneye alıştırılmışız azarlanmaya resmen normalize edilmiş amann devlet hastanesi böyle şwyler yaşamak normal denilerek, halbuki devlette de olsa güzel bir muayene hizmeti almak jer vatandaşın hakkı diye düşünüyorum gerçekten yazık yani

Doktorlari bu hale getiren sistem.sizce bir doktor ayni anda 2 yada daha fazla (ki bazi yerlerde 5 oluyo) hasta bakip bundan hem mesleki olarak tatmin olup hemde hastasiyla yeterli ilgilenebiliyo mudur????!!!!!ama siz o kadar sig düsünüyorsunuz ki

Doktorlari bu hale getiren sistem.sizce bir doktor ayni anda 2 yada daha fazla (ki bazi yerlerde 5 oluyo) hasta bakip bundan hem mesleki olarak tatmin olup hemde hastasiyla yeterli ilgilenebiliyo mudur????!!!!!ama siz o kadar sig düsünüyorsunuz ki
Neden sığ düşüneyim ki beni tanımadan yargılıyorsunuz, ben zaten içeriye 7şer kişi alındığımıza değindim, şartlara, devlete, yada her doktora yafta yapıştırmadım ki okumadınız galiba, sadece 2 doktorun yapmış olduğu, benim yaşamış olduğum kötü 2 tecrübemi yazdım bu her doktor için geçerli değil tenzih ederim 1 ay önce gittiğim bir doktorda teselli ve destek amaçlı kendisi sarıldı beni dinledi oda devletteydi oda mı şartlarım kötü diye azarlamalıydı beni o zaman bir kaç mesaj önce bu sayfaya bana yapılanı aşağılamayı üzülerek yazdım, okuyun sonra konuşalım, ayrıca polemiğe girmeyi hiç sevmiyorum böylece kalsın lütfen konuyu tartışma boyutuna getirmeyin

Neden tartisma boyutuna getireyim ki,dediginiz gibi sizi tanimiyorum.ben dogal hakkim olarak yorumumu yaptim ama yorumumu yaparken yapilan tüm yorumlari ve sizin önceki durumlarinizi okumak zorunda degilim.yazinizi sonuna kadar okudum bence sizde tekrar okuyun.söylediklerimin arkasindayim,kimse ayni anda 7 kisi ile ayni anda muayene olmak istemedigi gibi bir dr da kendisine sistem tarafindan 5 er dakikalik ararlarla verilen 7 kisiye bakmak istemez

Neden tartisma boyutuna getireyim ki,dediginiz gibi sizi tanimiyorum.ben dogal hakkim olarak yorumumu yaptim ama yorumumu yaparken yapilan tüm yorumlari ve sizin önceki durumlarinizi okumak zorunda degilim.yazinizi sonuna kadar okudum bence sizde tekrar okuyun.söylediklerimin arkasindayim,kimse ayni anda 7 kisi ile ayni anda muayene olmak istemedigi gibi bir dr da kendisine sistem tarafindan 5 er dakikalik ararlarla verilen 7 kisiye bakmak istemez
Yoğun çalışma şartlarından ve kalabalıktan bunalsa öğretmenler bunalır, 30 öğrenciyle uğraşıyorlar her gün karakter her meslekte geçerlidir bir doktorluk için değil ki o zaman öğretmende çocuklara psikolojik veya fiziki bir şiddet uyguladığında bem bunaldım bu kalabalıktan ondan yaptım dese af mı olunacak doktorlar şartlarından memnun değilse bu devletle olan mesele ellerinden gelen iyileştirmeyi devletin onlara sunması lazım, ama neden ceremesini 5 dakika ya 1 hasta sığdırmak zorunda diye halk çeksin herkes tedavi olmaya gider doktora azarlanmaya değil ki

Siz bide İstanbuldaki devlet hastanelerini görün sadece testlerime para vermeyeyim diye orda yaptırayım dedim iki alsa iyi 3-4 kişi alıyor bunlarn çoğu yabancı uyruklu büyük kısmıda direk doğuma o kadar kötü etkilenmiştim ki:110:sinirlerim bozulmuştu:kızgın:
By arada bende pco yum doktorlarım bana güzel güzel anlatıp çiZmişti mümkünse özel bi hastanede iyi bi doktora baş vurun güzel bi tedavi takvimi oluştursun size:KK66:sorduğunuz sorulara net yanıt veren bi doktor edinin yoksa bu süreç çok zor ilerliyor:KK42:

Al bendende o kadar. Tatil planlamaya korkarak yanaşıyorum baktım gelmedi var daha ama belli olmaz diye geciktirici kullandığım bile oldu süşğn artık hayatın her noktasında etkili :süslü:
Evet ya doğru dürüst bir plan yapamıyoruz. Zor valla Allah yardımcımız olsun

Regl'i gunu gunune gelen asla gecikmeyen 2 arkadasim var.Biri sebepsiz infertiliteyle 4 sene bebek icin ugrasti.Digerinin amh 'ı 0.1 .Kacinci tup bebegi deniyorlar.Yani her gunu gunune adet yasayan sorunsuz demek degil.Sukretmek lazim halimize.
Benim de iki arkaşım vardı. Biri 1.5 yıl sonra tedavi ile hamile kaldı. Diğeri 5 yılın sonunda tüpbebek yaptırdı. Tabi günü güne hasta olanlar ilk denemede bebek sahibi olacaklar diye birşey Yok. Herkesin imtihanı farklıdır. Ama pcos olduğunu bilmek çok kötü etkiliyor. Sürekli stres oluyorsun.

Bende öyleyim.adetim cok düzenlidir.sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum.yilda 2 3 kez adet olan ayni yasit arkadasimin 4 cocugu var su an :işsiz: yani düzenli olmasida cok önemli deil.demekki.

Ben liseden beri dogru duzgun duzenli olmam mesela.Aylarca gelmedigi oluyor.Amh 'im 14.Doktor 1.4 demek istediniz sanirim dedi.Hayir dedim.Ideal araligin 10 kati.Prolaktinim yuksek.Aylardir sokturucu kullanmadan gelmiyor...Hepimizde sorunlar farkli iste.
Allah insallah nasip eder bebek isteyen herkese.

Siz bide İstanbuldaki devlet hastanelerini görün sadece testlerime para vermeyeyim diye orda yaptırayım dedim iki alsa iyi 3-4 kişi alıyor bunlarn çoğu yabancı uyruklu büyük kısmıda direk doğuma o kadar kötü etkilenmiştim ki:110:sinirlerim bozulmuştu:kızgın:
By arada bende pco yum doktorlarım bana güzel güzel anlatıp çiZmişti mümkünse özel bi hastanede iyi bi doktora baş vurun güzel bi tedavi takvimi oluştursun size:KK66:sorduğunuz sorulara net yanıt veren bi doktor edinin yoksa bu süreç çok zor ilerliyor:KK42:
Öyle tabi neyle nasıl baş edeceğimizi anlatıp bizi hazırlamalı strese girmemiş olmak önemli

Back