Konya///42

ya bizler niye diğer iller gibi faal diğiliz yaaa.... bizde paylaşımlarda bulunsak ya , bizde buluşup görüşsek ya :KK43:((:-)38:

Günaydın; Bende Konyalıyım ama Konya da oturmuyorum annem ve kardeşim orada oturuyor devamlı gidip gelirim.

oh oh ne guzel :21: slm guzelim konya a$igi desek dogru olur, bende konya a$igiyim fakat orda ikamet etmiyoruz i$te.. Allah mesut etsin yeni evlimisin yoksa bayagi oldumu evleneli ? e$in hanim koylu olmu$ demek :KK19: giz benimkide oyle, benim için teeeee daglari delip buralara geldi :KK1: kiyamam koci$ime ailesini birakip gurbete çikti yaaaa :KK69::KK69::KK69:

evet cnm tam bi konya aşığıyım saolsubenim kocişte benim için geldi :KK69: annesigil pek sıcak bakmasada ve her seferinde maraşa gitmemiz konusunda laf soksalarda:KK20: ben takmamaya çalışıyorum :63:

arkadaşlar yaşlar kaç?nerelerde oturuyorsunuz? ben konya ılgınlıyım sizler nereden?yaşım 23 diyarbakırda ikamet etmekteyiz

alykslm merhaba arkada$lar ho$geldiniz bonjour welcom willkomen vs.. :KK71: nabersiniz neler var neler yok bakim ? guzelim benimde dayim izmir de ikamet ediyor.. geçen yaz gitmeye karar vermi$tik, mersin istanbul derken ramazan ortasini bulmu$tu gezimiz, izmir de mersin kadar sicak oldugundan kararimizdan vazgeçmi$tik.. bu yaz da karde$imin dugunuyle me$gul olacagiz, ba$ka senelere kaldi anlicagin :KK51:
Allah' im nasip ederse. izmir i gerçekten merak ediyorum.

konya da oturan arkada$lar soylermisiniz nereleri me$hur, konya mi çok seviyorum fakat heryerini adim adim bilmiyorum, nerelere varmayi onerirsiniz, "$urasi super mutlaka gormeniz gerek" dediginiz yerler varmi ? konya mizi derinden ke$fetmek istiyorum En Büyük TÜRKİYE

merhaba kızlaarrr
Konya lafı duyunca ya da biyerlerde konya yazısı görünce içim cızlıyo resmen:KK43: ben üniversiteyi konya da okudum konyalı diilim ama konyayı ikinci memleketim illan ettim hatta memleketimden daha da çok seviyorum desem yeridir. 2010 da mezun oldum o kadar çok özledim ki konyayı buram buram burnumda tütüyo resmen hayatımın en güzel, en anlamlı, en eğlenceli günlerini konyada yaşadım. konyaya gittiğim ilk sene hüngür hüngür ağlayan haftasonlarını iple çekip memlekete giden ve zorla geri gönderilen ben dönerken hiç ağlamadığım kadar ağlayıp yasa büründüm resmen, bir zamanlar ağlayarak gittiğim o şehirden ağlayarak ayrıldım.18 imde ayak bastığım o güzel şehir beni büyüttü .. o kadar çokk özledim ki anlatamam meramı, alaaddin tepesini, osmanlıda nargile keyfini, zaferde aylak aylak tur atmayı,rampalı çarşıda kitapların büyüleyiciliğine kaptırıp saatler harcamayı, bosnayı,clubedeki 21 gram gecelerine çoşkuyla gitmeyi,kampüsümü,mevlanayı,en ufak can sıkıntısında kendimizi bulduğumuz kule siteyi, sharlock home cafeye çıkarken 7. katı bulana kadar nefessiz kalmayı ama her defasında yine gitmeyi,
hala konyada bulunan dostlarımı,çevremi,tramvayda tıkış tıkış kalabalık arasında 1 saat yol gidip gelmeyi bile.... herşeyii ama herrrşeyiii çokk özledimm:KK43:(
hayatımın en özel ve en güzel şehri canım konyama inş yakın zamnda tekrar gidebilirm. ayak basıp kokusunu içime çekip derin derin hasret gidermek arkadaşlarımı canlarımı görüp hasret gidermek için can atıyorum..

ben konyada doğdum büyüdüm üniversiteyide orda okudum ama şimdi başka bir şehirde evliyim.. çoooook özlüyorum konyayı çoooook..... anamı babamı ne kadar özlüyorsam konyayıda okadar özlüyorum hayatımın en güzel günleri orda geçti.. düşününce bile içim sızlıyor.. meramı, zaferi, mevlanası, sokakları, herşeyi gözümde tütüyor.. o kadar çok anım varki konya benim canım memleketim benim:KK5:

merhaba kızlaarrr
Konya lafı duyunca ya da biyerlerde konya yazısı görünce içim cızlıyo resmen:KK43: ben üniversiteyi konya da okudum konyalı diilim ama konyayı ikinci memleketim illan ettim hatta memleketimden daha da çok seviyorum desem yeridir. 2010 da mezun oldum o kadar çok özledim ki konyayı buram buram burnumda tütüyo resmen hayatımın en güzel, en anlamlı, en eğlenceli günlerini konyada yaşadım. konyaya gittiğim ilk sene hüngür hüngür ağlayan haftasonlarını iple çekip memlekete giden ve zorla geri gönderilen ben dönerken hiç ağlamadığım kadar ağlayıp yasa büründüm resmen, bir zamanlar ağlayarak gittiğim o şehirden ağlayarak ayrıldım.18 imde ayak bastığım o güzel şehir beni büyüttü .. o kadar çokk özledim ki anlatamam meramı, alaaddin tepesini, osmanlıda nargile keyfini, zaferde aylak aylak tur atmayı,rampalı çarşıda kitapların büyüleyiciliğine kaptırıp saatler harcamayı, bosnayı,clubedeki 21 gram gecelerine çoşkuyla gitmeyi,kampüsümü,mevlanayı,en ufak can sıkıntısında kendimizi bulduğumuz kule siteyi, sharlock home cafeye çıkarken 7. katı bulana kadar nefessiz kalmayı ama her defasında yine gitmeyi,
hala konyada bulunan dostlarımı,çevremi,tramvayda tıkış tıkış kalabalık arasında 1 saat yol gidip gelmeyi bile.... herşeyii ama herrrşeyiii çokk özledimm:KK43:(
hayatımın en özel ve en güzel şehri canım konyama inş yakın zamnda tekrar gidebilirm. ayak basıp kokusunu içime çekip derin derin hasret gidermek arkadaşlarımı canlarımı görüp hasret gidermek için can atıyorum..

konyamiza bir giden, bir daha ve birdaha gitmek istiyor.. her ko$esi ile o kadar guzel ki.
in$allah guzelim, konyamiza tekrar varirsin..
bu arada senin memleket neresi ?

merhaba kızlaarrr

duygularıma tercüman olmuşsunnnn, yoksa sen benmisin:KK36::KK36::KK36:

herkese slm kızlar nagish konyayı sevdiğini bilmiodum ben konyalıyım tertip :)))

selam konyalılar:KK64:. ben sizden yardım isteyecektim. üniversitedeyken yurttan bir arkadaşla mutfakta karşılaştığımızda bana turşu ikram etmişti. istemeye istemeye bi tane aldım hatır için. ömrümde yediğim en güzel turşuydu. sanırım konya ereğlidendi kendisi. (yemek hazırlarken siyah havuç doğruyordu ve turuncu havucu ilk defa burda-ankarada- gördüm demişti). gerçi hüyük turşusu varmış meşhur. belki de hüyük turşusuydu..

ARANIZDA KONYA EREĞLİNİN TURŞU TARİFİNİ (veya hüyük turşusu?) BİLEN VARSA LÜTFEEEEENNNNN YAZSIN.. LÜTFEN LÜTFEN LÜTFENN.....

selamlar hemşerilerim :KK3: bu topiğin eski günlerini çok özlüyorum nerdesiniz gelin artık:2:

X