• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İDDİA BAGİMLİLİGİ

Maaş arttırır derken borcu borçla kapatıp gitgide eksiye düştü yani birikim yapmaya çalıştı ama olmadı
Bence sizde kumara başlayın. Belki sizin şansınız yaver gider maaş artar, birikim yaparsınız 🤷🏻‍♀️

Konuşmalarınızdan ben o enerjiyi aldım 🤦🏻‍♀️

Hepinizin yorumlarını okuyorum ben eskiden böyle bir şey görseydim çok salak neden hâlâ inanıyor derdim işin içinde olmadan bilemiyorsunuz. Eşimi savunmuyorum sadece çıkış yolu bulamadım. Burda açılan konuları okudum çok baktım çırpınıyorum şuan
Bak güzel kardeşim, çoluğun yok çocuğun yok. Ailene durumu güzelce anlatıp boşanacaksın, hiçbir anne baba evladının bir bataklıkta boğulmasını istemez. Şimdi seviyorum meviyorum deme sakın, o zaman aklından şüphe ederim.

Ayrılmayacaksaniz çok iyi korunun bari.
Kumar oynayan insanların iki lafından biri yalandır.hata bazen hepsi yalandır. Bunu bilerek devam edin, düzelecegone dair büyük umutlar beslemeyin. Siz bu yolu bilerek devam edip evlenmişsiniz. Kandırılma durumunuz da yok. Mağdur değilsiniz. Kendinizi de o psikolojiden çıkartın.

1 milyon için ev mi satılır 😳 evin kalan parasında aklı kalır hanıma söyleyemedim borcun fazlasını der kalanında alır annesinden onla da oynar o adam .sakın itirafçı oldu die iyi niyetli sanmayın hakkından gelememiştir borcun

Bakın bir üyenin aktif konusu var. İki aile de çok dindar, adama kitaba el bastırmışlar yemin etmiş ama hala oynuyor. Siz iyi günde kötü günde kafasındasınız. Bırakıp gitmek olmaz diyorsunuz ama kocanız sizi çoktan bırakmış. Adamın umurunda olsaydınız iddia oynamazdı. Evlenirken söz vermiş ama borcu ikiye katlamış. Bunu nasıl yediriyorsunuz kendinize? Borcu borçla kapatmak vs geçin o işleri, sizden başka inanan olmaz. Bal gibi de oynuyor.

Gelecek hayaliniz yok, anne olsanız çocuğunuzun bir geleceği yok, eğitimi sağlığı yemesi içmesini düşünecek bir babsı olmayacak. Siz şu an inişe geçmiş durumdasınız. Kendinizi kurtarabilecek yerdesiniz daha, ya ayrılır yeni sayfa açarsınız ya da dibi görürsünüz. Çıkış yolu yok anlayın. Her gece yastığa kafanızı koyduğunuzda acaba mı diyeceksiniz. Her arayan bilinmeyen numarayı alacaklı sanacaksınız.

Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim

Size ait olmayan borcla evlenmeyi kabul etmeniz buyuk bir hata. Esinizin ailesinin ev satarak odemesi daha buyuk bir hata.

Yapacaginiz en mantıklı sey bu adami borcuyla basbasa bırakıp terketmek. En önemlisi de bosanana dek birlikte olmayin ki cocuk olmasin, korunma yöntemlerinin bence en etkilisi hic sevismemek.

Ayrica zaten basiretsiz bi adami insanin ici almaz, almamali yani bana kalirsa.

Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Neye şok olduğunu anlamadım bile bile evlenmişsin zaten

Ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum devam etsem mi bilmiyorum her şeyin kontrolü bende olacak öyle diyor arabayı üstüme aldık banka hesabı açma açmama konusunda bile vasi olarak görünecem ama ben böyle bir hayat istemiyorum
Artık masallara yeni nesil çocuklar bile inanmıyor. Siz bu masala inanıyor musunuz? Çocuk olmadan ayrıl. Hâlâ bir umut bekliyorsun. Bir daha olmayacak demiş yine olmuş. Üstelik 1 milyon borç...Yine olmayacağı ne malum..

Neyin şokunu yaşıyorsunuz ? Aşkınızın sihirli değneği mi var saniyordunuz ? Ev satıp borç odenirse o adam daha çok borca sokacak sizi. Çalışıp ödesin essek gibi. Onun yüzünden babasının alın teriyle aldigi ev neden satılıyor ? Çocuğu da ertelersin 3-5 yıl bosanmayacaksin zaten.

İnanmam için her şeyi yapmaya hazır ailesi de konuştu benimle onlar da son şans vermemi istiyor. Bu sıkıntı dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kendisi tedavi olmayı da kabul ediyor destek olmamı istiyor bu süreçte sadece bana inan diyor
Bunun tedavisi çok zor kendisinin istemesi lazım. İstediği her an para bulabilir. Çevreyi dolandırır yine oynar.

Sakin çocuk yapmayın iyi korunun.

Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Akrabalarımdan birinin kızı aynı eşiniz gibi kumar bağımlısı birine aşık oldu, herkes kızın gözünü açmak için seferber oldu ama nafile, seviyorum aşığım evlenince düzelir dedi evlendi.
Şu an 14-15 yıllık evliler sanırım, adam gram değişmedi ailesi defalarca kumar borcu kapadı, tekrar tekrar kumar borcu yaptı, ne kumar oynamaktan vazgeçiyor ne borç yapmaktan, çocuklarının doğumlarında sünnetlerinde takılan altınları bile çalıp kumara yatırdı, kadın adamdan boşanmadı yetmezmiş gibi boy boy çocuk yaptı, o çocuklara anneanne babaanne bakmasa açlar, kadın da çalışıyor ama çalıştığı borçlara gidiyor.

Kumarı yüzünden babasından kalan evi sattırmaya gönlü elveren birisi, size sizin elinizdeki paraya acır mı?
Ömrünüz boyunca kocanıza çocuğunuz gibi vasilik yapmaya değer mi?

Back