- 7 Mart 2019
- 2.988
- 1.471
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
18. Ayla da ilgili sanırım bu ayda çok kişi böyle şeyler yaşamışBu kısmı aynı benim kızım. Yataktan inip diğer odayı görmek istediğinde orada önceden aklında kalan bir nesne için gidiyoruz , bazen sadece perdeyi aralayıp sokağa bakıyor.
Evde yerini değitirdiğimiz ya da eve yeni aldığımız bir eşyayı da tam uyku saati hatırlayıp göresi geliyor.(Mesela bugün daha önce duvara sabitlediğimiz eşyayı çıkardığımız için duvardaki iki delik farklı geldi, defalarca kez gidip parmaklarını o deliklere soktu. Bunun için her defasında beni de götürdü)
Dışarı da çıkıyoruz genelde her gün işlerimi yapmıyorum sadece yemek ama çıkıyoruz ama bu ara çıkamadık yağmur yağıyor hep uyku saatine yakın diş fırçalama kitap okuma yatış böyle aslında ama direnince direniyoGünaydın arkadaşım.
Öncelikle Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Dönem dönem ben de tek başıma olduğum için az çok tahmin edebiliyorum en azından olayın bu kısmını.
Tabii ki babayı özlüyordur,senin duygularını hissediyordur vs ama bence uyku saatlerini atlıyorsun gibime geldi.
Mesela bizim kız uyku saatini yarım saat gecikse ağlama krizlerini avutmak çok zor oluyor.
Yarım saat erken uyutmayı denesen… Uyku öncesi ılık yıkasan… Yemek az yap ama park seviyorsa parka çıkar bence. Ben günlük yemek yapamıyorum ne yalan söyleyeyim. Bir de bizim kız her gün parkı da istemez,günlerce evden çıkmadan yaşadığımız oldu.
Allahım izin verirse kreş zamanı geliyor yeni bir düzen kurarsın inşallah.
Ben o kadar yalnız kaldım ki kendimce çözümü uyku saatlerini ayarlamakla buldum. Çünkü bebeler uyumazsa biz anneler asla oturamıyoruz.
Çok uzattım.
Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım hepimize.