• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum cocuk cok cok yakisikli, ben pek güzel degilim :/

ben korkuyorum cidden beni gercekte gördügünde begenmez diye. Sizce bu iliski fikirlerimiz uyuyor diye yürür mü?
Korkuyorsan beğenmeyeceğinden emin ol.
Fikirler uyuşunca ilişki yürümez, arkadaş olarak kalınır.
Dış güzellik şart.Tipini beğenmediğin birine tutku hissedemezsin, tutku yoksa zaten ölsün öyle ilişki.
Ya kendinize güvenin ya da yol yakınken dönün.
Zaten mesafe var adam bu kadar yakışıklıysa ve farkındaysa ki öyledir, rahat durmaz o çocuk.
Çok karamsar değilim gerçekçiyim.net.

Hanimlar bana biraz yardim etseniz, icim icimi yiyor... size yeni konusmaya basladigim kisiyle ilgili bir soru sormak istiyorum izninizle:

Instada tanistik bayaa 3 ay takiplestikten sonra konusmaya basladik. Sonra baktik ki fikirlerimiz ayni, düsüncelerimiz ayni, hayata olan bakisimiz ayni. Oda doga sever ben de.. Aile yapilarimiz da ayni saka gibi mesela beni annem 40 yasinda sonradan dogurdu, o da ayni. anne babasindan sevgi görmüs, hic siddet görmemis ben de.. büyük yasta yegenleri var benim de.. iste bu tür seyler.. ortak noktamiz cok ve yazisirken cok cok anlasiyoruz... ben ama avrupada yasiyorum o İstanbul'da. ise gidip geliyor giderken de takim giyiniyor accayip yakisikli duruyor ya böyle diplomatlar gibi... Anlicaniz her seyi yerinde masallah fakat ben cirkinim. Yani öyle ahim sahim bir seyim yok sadece tatliyim. ama neden benimle konusuyor, ben de cok güzel bir kız olup onun yanında harika gözükmek isterdim ama elimde olan bişey değil. Bizim konusmamiz falan çok güzel ilgiliyizde birbirimize hatta büyük abisine bahsetmis benden. Kötü birisi degil o kadar konustuk kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cok cok cok cok accayip yakisikli ya ama ben korkuyorum cidden beni gercekte gördügünde begenmez diye. Sizce bu iliski fikirlerimiz uyuyor diye yürür mü? acaba avrupadanim diye mi konusuyor? of bilmiyorum!! :KK43:( ama sadece inanamiyorum böylesi yakisikli ve her fikirlerimizin uyustugu birisiyle konusmama.. bir ilk.. hem gözüme hem kalbime hem de mantigima hitab ediyor. ya da ben mi yaniliyorum simdiden bilmiyorum....:/

billigere gelirse ben 25, o 28 yasinda. burclari merak edende olursa o aslan ben yengec :KK70:

Buraya kadarda okdugunuz icin COK TESEKKÜRLER! :)
Pınar Dilek bile Tarkan ı kaptı kendine güven bence

Görmeden inanmam :KK53:

Şeye de mesela "ilerde olur da evlenirsem istanbul'da yaşıycam hayalim o" eğer amacı avrupa ise zaten şekillenir davranışları.

Ben belki sohbetin icine limon sıkarmisim gibi olacak ama sen yurtdışındasin o Türkiye'de. Belki de seninle konusmasinin tek sebebi yurtdisina kapagi atmak? Sen bakma oyle takim elbisesine felan. Hic evlenirsek eger ilerde nerde yasariz diye konusmadiniz mi? Ben guvenemem dogrusu ben de yurtdisindayim cevremde görüyorum.

O senin yanina gelirse onu tamamen bastan egitmen ogretmen gerekecek biliyorsun değil mi? Dili ogrenene kadar sen eli dili olacaksin. Tr den gelenler sabirsiz oluyorlar bu konuda. Kadinin herseyi halletmesini pek hazmedemiyorlar. Kafa yapimiz aynı diyorsun ama gorusun bakalim bu tamamen degisebilir de.

Ben biraz karamsar olabilirim ama dikkatini bu yonlere cekmek istedim. Iyi olc tart bic. Onu yanina aldirdiginda seninde alacagin sorumluluklari dusun. Herseyine sen kosacaksin buna hazir misin? Iyi dusun basina is alma.

Arkadaşlar tam üstüne basmış, buradaki bazı erkekler Avrupa'ya kaçış bileti arıyorlar. Benim de var bu tip bir tanıdığım. Sizinle ilgilenmez diye söylemiyorum yanlış anlamayın, burada çok cibilliyetsiz adam var sadece.

Onun gozu nasil goruyorsa siz oylesinizdir onun nazarinda.
Simdi size o acaip yakisikli geliyor ya, belki bize gore anlattiginiz gibi gelneyebilir, onu yakisikli goren gonul gozunuz.
Eski esim de bana yakisikli geliyordu eskiden, oysa ayni adam simdi cirkin geliyor.
Anladiniz mine demem istedigimi?
Hani demissiniz ya beni begenmezse diye...gonul gozu guzel goruyordur endiselenmeyin.

Görmeden inanmam :KK53:

Şeye de mesela "ilerde olur da evlenirsem istanbul'da yaşıycam hayalim o" eğer amacı avrupa ise zaten şekillenir davranışları.
Duygularima tercuman olmussun.. bi takim goydi yakisikli diye gozunde buyutmussun. Avrupanin nasil bir yer oldugunu bilmeyen bazilari kapagi ne olursa olsun oralara atma derdindeki.. bjnu ssla tavsiye etmem. Sonradan giden damatlar ozellikle cok buldumcuk oluyolar.. birden o ozgurluk filan fazla geliyo onlara

Çok ortak nokta var demişsinizde, yazdığınız ortak noktalar hangi birlikteliği mutlu kılar??

Ortak nokta diye belirttiğiniz şeyler tesadüf..aşk tesadüfleri sever ama

sadece filmlerde :))

Siz kime göre çirkinsiniz
O kime göre çok çok çooook yakışıklı
Bu gibi göreceli kavramlar kişiden kişiye degisir malum...
Bir de sırf meraktan soruyorum,gercek hayattaki haliniz ile insta fotoğraflarınız arasında uçurum yok degil mi ? Hani filtreler egsantrik fotoğraf uygulamaları vs gibi

Ben belki sohbetin icine limon sıkarmisim gibi olacak ama sen yurtdışındasin o Türkiye'de. Belki de seninle konusmasinin tek sebebi yurtdisina kapagi atmak? Sen bakma oyle takim elbisesine felan. Hic evlenirsek eger ilerde nerde yasariz diye konusmadiniz mi? Ben guvenemem dogrusu ben de yurtdisindayim cevremde görüyorum.

O senin yanina gelirse onu tamamen bastan egitmen ogretmen gerekecek biliyorsun değil mi? Dili ogrenene kadar sen eli dili olacaksin. Tr den gelenler sabirsiz oluyorlar bu konuda. Kadinin herseyi halletmesini pek hazmedemiyorlar. Kafa yapimiz aynı diyorsun ama gorusun bakalim bu tamamen degisebilir de.

Ben biraz karamsar olabilirim ama dikkatini bu yonlere cekmek istedim. Iyi olc tart bic. Onu yanina aldirdiginda seninde alacagin sorumluluklari dusun. Herseyine sen kosacaksin buna hazir misin? Iyi dusun basina is alma.
Gayet yerinde bi yorum.

Istanbuldaki bi erkek çakal gibidir :) suya goturup susuz getirir seni demedi deme

Peki eger is ciddiye binerse evlenirseniz sen Tr'ye gelcek misin yoksa o mu senin yanina gelmek istiyor.Eger adam gercekten yakisikliysa netten biriyle uzaktan takilmaz bence bu bir gercek.Belki yurtdisinda yasama hayali vardir seni bu yuzden uygun gormustur.Evlilik muhabbeti acilirsa ben Trye de yasamak istiyorum de bakalim ne tepki verecek.Netten gormeyle sakin karar verme.Yuz yuze gorusmek cok farkli belki hayal kirikligina ugrayacaksin.Kendini cok kaptirma gormeden karar verme.

Kendinizi fazla kptirmayin.
Bi tanidigim 3 ay konustu boyle. Yuzyuze gorusunce kiza sen kamerada farkli gorunuyordun kusura bakma elektrik alamadim demis. Kiz mahvoldu. Erkek bir ay icinde baskasiyla gorusmeye basladi.

Buarada bole keklersen once evet tr de yasayalim der is ciddiye binince yan cizer.. var bole ornekler

Bide sey derler ya cirkinse kiz... ayyy yazik cocugaaaa :)))) ya da ayyyy bu kiz buna nasil baktiki ? :)))

Hanimlar bana biraz yardim etseniz, icim icimi yiyor... size yeni konusmaya basladigim kisiyle ilgili bir soru sormak istiyorum izninizle:

Instada tanistik bayaa 3 ay takiplestikten sonra konusmaya basladik. Sonra baktik ki fikirlerimiz ayni, düsüncelerimiz ayni, hayata olan bakisimiz ayni. Oda doga sever ben de.. Aile yapilarimiz da ayni saka gibi mesela beni annem 40 yasinda sonradan dogurdu, o da ayni. anne babasindan sevgi görmüs, hic siddet görmemis ben de.. büyük yasta yegenleri var benim de.. iste bu tür seyler.. ortak noktamiz cok ve yazisirken cok cok anlasiyoruz... ben ama avrupada yasiyorum o İstanbul'da. ise gidip geliyor giderken de takim giyiniyor accayip yakisikli duruyor ya böyle diplomatlar gibi... Anlicaniz her seyi yerinde masallah fakat ben cirkinim. Yani öyle ahim sahim bir seyim yok sadece tatliyim. ama neden benimle konusuyor, ben de cok güzel bir kız olup onun yanında harika gözükmek isterdim ama elimde olan bişey değil. Bizim konusmamiz falan çok güzel ilgiliyizde birbirimize hatta büyük abisine bahsetmis benden. Kötü birisi degil o kadar konustuk kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cok cok cok cok accayip yakisikli ya ama ben korkuyorum cidden beni gercekte gördügünde begenmez diye. Sizce bu iliski fikirlerimiz uyuyor diye yürür mü? acaba avrupadanim diye mi konusuyor? of bilmiyorum!! :KK43:( ama sadece inanamiyorum böylesi yakisikli ve her fikirlerimizin uyustugu birisiyle konusmama.. bir ilk.. hem gözüme hem kalbime hem de mantigima hitab ediyor. ya da ben mi yaniliyorum simdiden bilmiyorum....:/

billigere gelirse ben 25, o 28 yasinda. burclari merak edende olursa o aslan ben yengec :KK70:

sen nede cocugu yuceltip kendini kucuk goruyosun hem ne malum fotolarin ona ait oldugu dogrulari soyledigi diyelim ki dogru seni begenmiski konusuyorsunuz kendine saygin guvenin olsun bu kadar kapilman iyi degil ustelik yetiskinsin biraz mantigini kullan... sevgiler

Bende yengec burcuyum kocam aslan:KK68: bazen banada oluyo öyle acaba kocam yakısıklı ben cirkin miyim diye. Ama Şirine birde Ferhatın gözünden bakıcak sın :) ayrıca aylardır sadece net üzerinden görüşerek gercek bir ilişki yasamanız zor. Buna yüzyüze görüşünce karar verin bence. Belki canlı görüştüğünüzde bu kadar albenili gelmetecek zat-ı muhterem.

Eyvah Aslan mı ? Kaç kaç kaç :)
Herşeyi burca dayandırmak istemiyorum ama bu Aslanlar en çakal burçlardan diyeyim de ben de kalmasın.
Ayrıca ben de Eminim ki siz sevdiğiniz için ekstra yakışıklı geliyor gözünüze :)
Yüz yüze iletişimin gücüne ve farklılığına inanıyorum. Eğer böyle özgüvensiz bir görüntü sergilersen yüksek ihtimalle ilk görüşmeniz olduğunda çuvallayacaksın ve bu kişi sana sen telefondaki gibi değildin diyecek.
Kendini bu kadar kasma, rahat ol yakışıklıysa da yakışıklı.
Ama internet ortamı ortak bir tanıdık olmadığı sürece sakat iş, kumar gibi oluyor bana göre. Kazanan da var kaybeden de :)

Güzellik gözünün gördüğüdür
Benim eşim yakışıklıdır, hem de epey yakışıklı, bende koca burunlu, tombul, orta yaşlı bir kadınım ama ona sorsan dünyada benden güzeli yok =))) Yerçekiminin ve yaşlanmanın olduğu bir dünyada çok da önemli değil bunlar. Başka bir niyeti varsa zaman içinde anlarsın zaten ama adam samimi ise güzellik falan boş, takma kafana

Back