Hanimlar bana biraz yardim etseniz, icim icimi yiyor... size yeni konusmaya basladigim kisiyle ilgili bir soru sormak istiyorum izninizle:
Instada tanistik bayaa 3 ay takiplestikten sonra konusmaya basladik. Sonra baktik ki fikirlerimiz ayni, düsüncelerimiz ayni, hayata olan bakisimiz ayni. Oda doga sever ben de.. Aile yapilarimiz da ayni saka gibi mesela beni annem 40 yasinda sonradan dogurdu, o da ayni. anne babasindan sevgi görmüs, hic siddet görmemis ben de.. büyük yasta yegenleri var benim de.. iste bu tür seyler.. ortak noktamiz cok ve yazisirken cok cok anlasiyoruz... ben ama avrupada yasiyorum o İstanbul'da. ise gidip geliyor giderken de takim giyiniyor accayip yakisikli duruyor ya böyle diplomatlar gibi... Anlicaniz her seyi yerinde masallah fakat ben cirkinim. Yani öyle ahim sahim bir seyim yok sadece tatliyim. ama neden benimle konusuyor, ben de cok güzel bir kız olup onun yanında harika gözükmek isterdim ama elimde olan bişey değil. Bizim konusmamiz falan çok güzel ilgiliyizde birbirimize hatta büyük abisine bahsetmis benden. Kötü birisi degil o kadar konustuk kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cok cok cok cok accayip yakisikli ya ama ben korkuyorum cidden beni gercekte gördügünde begenmez diye. Sizce bu iliski fikirlerimiz uyuyor diye yürür mü? acaba avrupadanim diye mi konusuyor? of bilmiyorum!!
( ama sadece inanamiyorum böylesi yakisikli ve her fikirlerimizin uyustugu birisiyle konusmama.. bir ilk.. hem gözüme hem kalbime hem de mantigima hitab ediyor. ya da ben mi yaniliyorum simdiden bilmiyorum....:/
billigere gelirse ben 25, o 28 yasinda. burclari merak edende olursa o aslan ben yengec
Buraya kadarda okdugunuz icin COK TESEKKÜRLER! :)