• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum cocuk cok cok yakisikli, ben pek güzel degilim :/

Neden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz? Begenmediginiz, çirkin bulduğunuz, değiştirmek istediginiz yonlerinizi yazabilir misiniz? Güzellerin çoğu kendine ,kilosuna, kıyafetine, saçına başına cok dikkat eden kızlar.
hmm özgüvenim fazla yok cok yumusak gözüküyorum ve havali degilim :/ buda bence güzel gelmiyordur karsiya

:KK70: yok kiz öyle degil. Tabiki istedigim gibi yasiyorum, seviyorum ama belli bir yastan sonra durgunluk geliyor :KK70: Bu arada bende yurtdisinda erkek arkadasim istanbul´da. Kuzenimin arkadasi olmasina hatta ailesini bilmeme ragmen ilk gün arabasina binmedim :KK70:
hahah iyi yapmissiniz "elin" arabasinda ne isiniz var :P :D haahaha cok iyi yaaa

iste ben de tipik bir yengecim ! :KK70: hassas iyi niyetli iyi kalpli kendinden cok digerlerini düsünen amaan offf özgüven kazamaliyim acilen :KK70:
evet ise saçları istediğiniz modele vermekle başlayın:KK58:
sonra kendinden emin konuşmak.
karşıdakini gözde bu kadar büyütmemek:p
ben dünyanın en guzel kadiniyim edalarında bakışlar, havalar:KK53:
ve acilen daha fazla ve geçerli ortak bularak:KK48:

evet ise saçları istediğiniz modele vermekle başlayın:KK58:
sonra kendinden emin konuşmak.
karşıdakini gözde bu kadar büyütmemek:p
ben dünyanın en guzel kadiniyim edalarında bakışlar, havalar:KK53:
ve acilen daha fazla ve geçerli ortak bularak:KK48:
ah o saclar :D hahaha ben konusurken iste hic emin duramiyorum fazlaca gülümserim :)) bunun üzerinde calismam lazim cok sagolsun gercekten hem diger sorumda hem de bu sorumda bana cok yardimci oldunuz :)

normalde de her yakışıklının yanında gördüğümüz kızlara ;” bu çocuk bu kızın neresine aşık olmuş alaasen “ dediğimiz bir eşitsizlik var:KK53:yani demek istediğim çok zor bir şey değil .
Yüzyüze görüşmekte fayda var .

Hadi ikinizin de resmini atın bakalım kim güzel kim yakışıklı :KK53:

Böyle konularda tipleri çok merak ediyorum yaw.. Bi ben miyim meraklı köfte :KK70:

haha benim oo :KK70: kiz sinsi seni şu herifin resimleri için takip ediyodum hatırlıyo musun :KK70: adam iç açıyo yaw.. Allah sana böyle bi herif versin içi de güzel olsun ama..
Öyle miydi canım :)) aynen sabah güneşi gibi adam yaa :oops: Aminnnn inşallah canım benim saol :KK19:

Bu kadar abarttığın kişinin nedense çok fazla yakışıklı olduğunu düşünmüyorum. Siz fazla hoşlanıyorsunuz o yüzden gözünüz de büyütmüşsünüz

Yakisiklilikla olmuyor bu isler bende esimi ilk gordugumde cok yakisikli bana bakmaz dedim ozaman 73 kiloydim guncel 52.3 ama malesef esim zamana yenildi yuzu gozu burustu saclari beyazladi bana gelince hala ayniyim kirisik yok beyaz yok hala ilk tanistigimizdan daha genc duruyorum tipin onemi yok yani gerci biz bosaniyoruz ex diyim artik

Ben belki sohbetin icine limon sıkarmisim gibi olacak ama sen yurtdışındasin o Türkiye'de. Belki de seninle konusmasinin tek sebebi yurtdisina kapagi atmak? Sen bakma oyle takim elbisesine felan. Hic evlenirsek eger ilerde nerde yasariz diye konusmadiniz mi? Ben guvenemem dogrusu ben de yurtdisindayim cevremde görüyorum.

O senin yanina gelirse onu tamamen bastan egitmen ogretmen gerekecek biliyorsun değil mi? Dili ogrenene kadar sen eli dili olacaksin. Tr den gelenler sabirsiz oluyorlar bu konuda. Kadinin herseyi halletmesini pek hazmedemiyorlar. Kafa yapimiz aynı diyorsun ama gorusun bakalim bu tamamen degisebilir de.

Ben biraz karamsar olabilirim ama dikkatini bu yonlere cekmek istedim. Iyi olc tart bic. Onu yanina aldirdiginda seninde alacagin sorumluluklari dusun. Herseyine sen kosacaksin buna hazir misin? Iyi dusun basina is alma.

Konu sahibi senin hesap öyle biriyle konusuyordum netten 1 yıl önce cocuk komser okdar yakısıklıydı ki hele o üniformalı hali resmen aklımı almıştı ben cok yansıtmamaya calısıyordum cogu şeyi içimde yasadım bu bir resimler videolar atıyo görüntülü konusuyoruz hersey mükemmel buraya kadar aradan aylar gecti biz yüz yüze görüştük.. Allahım inanamadım aynı kişi olduguna bu bi geldi neyse sohbet muhabbet yemek yedik öyle bi yemek yiyişi vardıki şappıdı şappıdı :D işin özeti birebir görüşmeden karar verme derim :)

Insan hep kusurlu yerlerini görür.Büyütür gözünde.Senin durumunda bence öyle.Çirkinim deyip deyip gömüyosun kendini.Özgüvenli ol.Ona sorsan onunda beğenmediği çok şey vardır kendinde.Aman sakın ola onun da yanında sen yakışıklısın,sana layık değilimlere filan girme.Havalandırma boş yere.

Bence abartiyorsunuz, gozunuzde cok buyutmussunuz. Ne kadar iyi anlaşsanizda adam begenmeseydi konusmazdi bile, bu boyledir.

Sizin gibi bir arkadasim vardi. Anlata anlata bitiremezdi ama karsima getirdigi tiplerde gayet ortalama tipler olurdu. Yani size cok yakisiklii gelebilir ama herkes sizin kadar begenip havada kapişmiyordur adami. Size bakar yani niye bakmasin, bakmis zaten.

Hatta burada biri daha konu acmisti sizin gibi. O da kendini begenmiyordu ve fotograf koymustu sevgilisiyle...kiz çok daha güzeldi. :)))) bence sen de cirkin degilsin. Sadece asiri ozguven sorunun var.

ayyy cok merak ettim valla. gerci guzellik goecelidir ama eger istersen bana ozelden resmini atbilirmisin ? vallahi cokmerak ettim :) bu arada ben nice ciftler gordumkendi kendime nasil oldu da bunun ikisi beraber dedigim.

Back