• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum cocuk cok cok yakisikli, ben pek güzel degilim :/

Valla sen işi garantiye al bence video filan .. Hepsi kolay işler .. Canlı canlı kamara ile konuş bence .. Emin ol öyle olduğundan ... Ve kendini küçümseme sakın neden çirkinmişsin sen ?
Videoda ismimi söylemisti ve hep konular hakkinda konusuyorduk. aktüel seyler vardi hep videoda konusurken yani o evet :D ben de galiba özgüven yok ya :/

Videoda ismimi söylemisti ve hep konular hakkinda konusuyorduk. aktüel seyler vardi hep videoda konusurken yani o evet :KK70: ben de galiba özgüven yok ya :/
Arkadaşına felan cektirtebilir. Siz yine de güvenmeyin. İkibinde birdir belki internetten doğruyu konuşan erkek.

Görüntüye değil de,aynı görüşü,duruşu,yaşam enerjisini önemseyen insanlar da hala var..
Kendinizi dış görünüş olarak mükemmel bulmayabilirsiniz ama onu size çeken bişeyler hatta harika şeyler belli ki var..
Kendinizi hafife almayın,herkes içi kadar güzeldir
Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın..
Mutluluklar

Görüntüye değil de,aynı görüşü,duruşu,yaşam enerjisini önemseyen insanlar da hala var..
Kendinizi dış görünüş olarak mükemmel bulmayabilirsiniz ama onu size çeken bişeyler hatta harika şeyler belli ki var..
Kendinizi hafife almayın,herkes içi kadar güzeldir
Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın..
Mutluluklar
cok tesekkür ederim bu tatli yorumunuz ricin :)

Yazının sonunda yaşını görmesem 15 yaşında biri yazmış derdim

Aşık olmak güzel de daha yüzyüze görmemişsin

Aklıma direkt şu laf geldi " armudun iyisini ayılar yer" :)))
Şaka bir tarafa da gayet normal dediğin şey. Mesela burak deniz yakışıklı ama sevgilisi busra güzel değil bence. Ya da gupse özay güzel değil ama sevgilisi yakışıklı.
Örnekler uzar gider ayrıca bir giderin olmasaydı fiziksel olarak emin ol ne kadar çok ortak noktanız olsada olmazdı. Yani oğlan seni fiziki anlamda da beğenmiş.
Devam et kendini aşağıda görme. Estetikli süs bebeklerine benzemeye çalışma ayrıca.

aslinda gözüme sevimli göründü ama biraz daha sakin olmalisin :KK70: Görüsme sansiniz yokmu?
evet ya biraz daha sakinlesmeliyim benim yapim maalesef böyle mutlu olunca yerimde duramiyorum :D görüsme sansimiz var aslinda ben istanbula gittigimde anca ya da o buraya gelirse gezmeye fln ama anlicaniz cok yok :)

Neden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz? Begenmediginiz, çirkin bulduğunuz, değiştirmek istediginiz yonlerinizi yazabilir misiniz? Güzellerin çoğu kendine ,kilosuna, kıyafetine, saçına başına cok dikkat eden kızlar.

evet ya biraz daha sakinlesmeliyim benim yapim maalesef böyle mutlu olunca yerimde duramiyorum :KK70: görüsme sansimiz var aslinda ben istanbula gittigimde anca ya da o buraya gelirse gezmeye fln ama anlicaniz cok yok :)

anliyorum aslinda bende duygularini ucta yasayan bir insan(dim) ama benim yas geldi 30a bitti artik o drumlar :D Istanbula gitme imkanin varsa görüsebilirsin ama yinede sen temkinli ol kötü zamanlardayiz :D

anliyorum aslinda bende duygularini ucta yasayan bir insan(dim) ama benim yas geldi 30a bitti artik o drumlar :KK70: Istanbula gitme imkanin varsa görüsebilirsin ama yinede sen temkinli ol kötü zamanlardayiz :KK70:

ya sacmalamayin ne olmus 30 a geldiyseniz icinizden geldigi gibi yasayin, sevinin :) bi daha gelmeyeceksiniz dünyaya:))) evet cok dikkat etmek gerek kulagima küpe eyledim :))

bir yengeç olarak size diyorum ki
"özgüven".
malesef tipik yengeç burclarinda özgüven sorunu vardır genelde.ve karşıdakini abartma:KK70:
bunun dışında gersini akışına bırak.
ayrıca yengeçler seksi değil tatlı oluyor malesef genelde:sus:
iyi mi kötü mu bilemiyorum ama sempatik olduğumuz kesin:süslü:

Eminim çocuk anlattığınız kadar yakışıklı değildir ve eminim siz anlattığınızdan daha güzelsinizdir. Ondan hoşlanıyorsunuz diye
size olduğundan daha yakışıklı geliyor. Bu durumu ona belli etmeyin.

bir yengeç olarak size diyorum ki
"özgüven".
malesef tipik yengeç burclarinda özgüven sorunu vardır genelde.ve karşıdakini abartma:KK70:
bunun dışında gersini akışına bırak.
ayrıca yengeçler seksi değil tatlı oluyor malesef genelde:sus:
iyi mi kötü mu bilemiyorum ama sempatik olduğumuz kesin:süslü:
iste ben de tipik bir yengecim ! :D hassas iyi niyetli iyi kalpli kendinden cok digerlerini düsünen amaan offf özgüven kazamaliyim acilen :D

ya sacmalamayin ne olmus 30 a geldiyseniz icinizden geldigi gibi yasayin, sevinin :) bi daha gelmeyeceksiniz dünyaya:))) evet cok dikkat etmek gerek kulagima küpe eyledim :))

:D yok kiz öyle degil. Tabiki istedigim gibi yasiyorum, seviyorum ama belli bir yastan sonra durgunluk geliyor :D Bu arada bende yurtdisinda erkek arkadasim istanbul´da. Kuzenimin arkadasi olmasina hatta ailesini bilmeme ragmen ilk gün arabasina binmedim :D

Back