- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
hmm özgüvenim fazla yok cok yumusak gözüküyorum ve havali degilim :/ buda bence güzel gelmiyordur karsiyaNeden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz? Begenmediginiz, çirkin bulduğunuz, değiştirmek istediginiz yonlerinizi yazabilir misiniz? Güzellerin çoğu kendine ,kilosuna, kıyafetine, saçına başına cok dikkat eden kızlar.
hahah iyi yapmissiniz "elin" arabasinda ne isiniz varyok kiz öyle degil. Tabiki istedigim gibi yasiyorum, seviyorum ama belli bir yastan sonra durgunluk geliyor Bu arada bende yurtdisinda erkek arkadasim istanbul´da. Kuzenimin arkadasi olmasina hatta ailesini bilmeme ragmen ilk gün arabasina binmedim
evet ise saçları istediğiniz modele vermekle başlayıniste ben de tipik bir yengecim !hassas iyi niyetli iyi kalpli kendinden cok digerlerini düsünen amaan offf özgüven kazamaliyim acilen
ah o saclarevet ise saçları istediğiniz modele vermekle başlayın
sonra kendinden emin konuşmak.
karşıdakini gözde bu kadar büyütmemek
ben dünyanın en guzel kadiniyim edalarında bakışlar, havalar
ve acilen daha fazla ve geçerli ortak bularak
Kiz kuzuuuo avatar mi ne ordaki kasli afet i devran adam kim :)Görmeden inanmam
Şeye de mesela "ilerde olur da evlenirsem istanbul'da yaşıycam hayalim o" eğer amacı avrupa ise zaten şekillenir davranışları.
Benim gurbetteki herüfKiz kuzuuuo avatar mi ne ordaki kasli afet i devran adam kim :)
haha benim ooBenim gurbetteki herüf
Öyle miydi canım :)) aynen sabah güneşi gibi adam yaahaha benim ookiz sinsi seni şu herifin resimleri için takip ediyodum hatırlıyo musun adam iç açıyo yaw.. Allah sana böyle bi herif versin içi de güzel olsun ama..
Valla ha, ruha huzur veren bisey, acep kim gercek huzuru buluyo suan :))Öyle miydi canım :)) aynen sabah güneşi gibi adam yaaAminnnn inşallah canım benim saol
Rahat bırakmazlar bunuValla ha, ruha huzur veren bisey, acep kim gercek huzuru buluyo suan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?