Konum ne kadar doğru olabilir ?

aksaks123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
18
16
25
Herkese merhaba. Eşimin iş yerinde bir kız var bekar beni tanıştırdı evimize geldi bir kaç kere bizde onlara gittik annesiyle yaşıyor. Herneyse eşimin konum geçmişine baktım 2 kere gittiği gözüküyor haritalardan o zamanda çalışıyorum demişti. Bunları iş dönüşü servis bırakıyor servis bırakırken takılı kalmış olabilir dedi. Gitsem seni neden hayatımda tutayım falan dedi. Ben inanmadım yalan söylediğine eminim sordum da kendisine tabi ki inkar etti gitmedim konum yanlış falan dedi gitsem gittim derim gibi şeyler söyledi konum yanlış olabilir mi diyorum niye başka yer değil de o kızın evi hemde 2 kere gittiyse zaten aldatmış olacak ama kanıtlamam gerekli nasıl kanıtlayabilirim? Kızın evinin orada bir sürü iş yeri var ancak kamera kaydı ile ispat edebilirim oda biliyorsunuz çok zor ispat etmediğim sürece inkar edecek zamana bırak diyor varsa çıkar zaten diyor ama ben zamana bırakmak istemiyorum aynı evde yaşamak bile yaşamak zor geliyor bunları düşündükçe lütfen akıl verin. Telefonunda konum dışında bir kanıt yok.

Servis orda durunca konum takılı kaldıysa (hem de iki kere) neden diğer çalışanların evlerinin önünde değil de o kızın evinin önünde takılı kalıyor sadece? Hem de bir değil iki kere. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Bariz gitmiş kızın evine. Eşinizin mesajlarına, arama geçmişine falan bakma şansınız yok mu?

Servis konusu mantıklı ama bilemedm ya

Eşinizin iş arkadaşları ile hep böyle görüşür müsünüz?
Sizin bir erkek arkadaşınız böyle gidip gelebilir, görüşebilir misiniz?Bunlar da ayrı bir konu.
Konum neden sadece o kızın evinde takılı kalıyor da başkalarında kalmıyor, servis iki kişilik mi?/Hiç inandırıcı değil.

Hepsine bakıyorum ama öyle bir şey olduysa silmiştir arama kaydında da yok.

Aramızda sıkıntı olmasın diye çoğuyla tanıştırdı beni toplu görüşme yapıyorduk zaten

Adi ustunde is yeri boyle evlere gelmeli gitmeli ikiskilere ne gerek var?

Diğerlerinin evi de çıkıyor sıkıntı bu kızın evinde 2 3 saat gösteriyor diğerlerinin en fazla 5 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…