Konum ne kadar doğru olabilir ?

Cevap verdiği kişi zaten arkadaşıda olamaz diyor yoksa kim sokaktan birini evine getiriyor ne alaka

Tamam da her tanıdığınızla arkadasınızla önceden tanışmıyordunuz zaten bi şekilde tanıştınız yakın oldunuz başka türlü nasıl olacak

Öf bu nasıl saygısızca birşey ya bi an düşündümde eşim bütün arkadaslarımla konuşmalarımı okuyacak ne iğrenç bir düşünce Allah akıl fikir versin size
Aklım da fikrim de var merak etmeyin. Bende çok mutlu değilim böyle bişey yapmaktan.. karşı taraftan şüpheli bir davranış şüpheli bir mesaj gördükten sonra netleştirmek öğrenmek adına yapmış olduğum birşey. Hiç kimse memnun olmaz bu tarz araştırmalardan.. Allah size akıl fikir versin de kimin ne yaşadığını bilmeden başınıza gelmeden anlamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın.

Ben bugüne kadar böyle birşey yapmadım ama çok ciddi şüphelenirsen başka çare kalmıyor. Bu sebeple kimseyi kınamak istemem bu konuda. Umarım şüpheleriniz bitmiştir.

Öf bu nasıl saygısızca birşey ya bi an düşündümde eşim bütün arkadaslarımla konuşmalarımı okuyacak ne iğrenç bir düşünce Allah akıl fikir versin size
Ben bugüne kadar böyle birşey yapmadım ama çok ciddi şüphelenirsen başka çare kalmıyor. Bu sebeple kimseyi kınamak istemem bu konuda. Umarım şüpheleriniz bitmiştir.
Evet işte ortada ciddi şüpheler olunca başka seçenek kalmıyor ya kanıtlamam gerekiyor yada susup oturmam gerekiyor.. net birşey görmeden sadece şüpheyle yargılayamadıgım için bunu yapmak zorunda kalıyorum.. ve sırf whatsappına girdim diye tüm mesajlarını okumak zorunda değilim zaten.. özellikle de arkadaşlarıyla olan konuşmalarına bakmak zorunda değilim.. neden bu kadar tepki aldım anlamadım gerçekten.. şüphelerim bitti çok şükür.. üstelik 15 haftalık hamileyim netleştirmek zorundaydım..

Valla kimse kusura bakmasın. İsteyen istediğini düşünebilir, saygısızca olduğunu kabul eden yapmayabilir. Başka türlü ispatlama şekli varsa yapsın. Benimde aklıma bu gelirdi bir kızın evinde konumu gözükse 2 kez ve 2-3 saat. Avukat arkadaşımın baktığı davalarda genellikle bu yöntem kullanıldığına şahit oldum. Bana saygısızlık yapıp mikrop bulaştırmadan korkmayan adama özel alanına müdahale etmeyeyim diye düşünemem gibi geliyor buradan baktığımda. Yaşadığımda neler hissederim bilemiyorum tabi. Şüphelerinizin bitmesine sevindim.

Çok teşekkür ederim akıl mantık diye buna denir işte.. o kadar iyi yazmışsınız ki keşke herkes böyle anlayabilse

Şey de saçma değil mi ya ? Eşinizin zamana bırak demesi bir şey varsa çıkar zaten demesi ne ya bu ne rahatlık ? Neden zamana bırakılıyor? yoksa yoktur? rahat bir cümle olarak geldi bu bana,sevmedim!

peki ögrenmis olsan ne degisecek hayatinizda ögrendin ve birsey yapmadin koca yapmissa bi halt sende birsey yapmaz affettim dersen adami arsiz ve muhtemelen dahada cesaretlendirmis olursun buda senide süphe varsa evliliginide yipratir bilmiyorum bilmekmi dogru bilmiyormus gibimi davranmak hakkinizda hayirlisi olsun

Bende hoşlanmam tabiki kocam gelsin telefonumu kurcalasın ama adamda bir şeyler seziyorsam kimle konuşup,konuşmadığına bakmadan nasıl yakalayacam Allah aşkına?
Şu durumda da yok onun özeli,yok ayıp bilmem ne gibi şeyleri düşünmek bana saçma geliyor. Adam beni aldatırken hiç etik metik işlerine takılamam kimse kusura bakmasın yani. Adam beni aldatırken düşünmüş mü de ben ayıp olur ya diye düşüncem?

Son düzenleme:
Bu arada bu konu sayesinde öğrendim bende Google haritalarda böyle bir şey olduğunu Ve baktım benim konumlarımın hepsi doğru. Saatine kadar. Eşinin dediği gibi olabilir servis güzergahı diyelim. E neden diğerlerinin konutlarında 5 dk kalırken kızın evinde 2 saat gösteriyor?

Kızın ağzını falan mı arasan? Keşke izlemede kalsaydın bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…