Konum ne kadar doğru olabilir ?

Takılı kalmış olabilir o konuda bir şey diyemem.
Ama bekar bir kız evli bir adamın evine gidemez nokta senin arkadasın olur anlarım
Ne münasebet ya.
Bekarım hiçbir iş arkadaşımın evine gitmedim gitmem .
Bu ne laçka ilişkiler.
Kız utanmadan sizin evinize nasıl gelir ne mana ya.
Evli olur eşiyle gelir anlarım da .
İnsanlar kafayı yemiş artık .

Sende iş arkadasını getir evine erkek.
Kocan demez mi ne alaka diye.
Kızın rahatlığına bak .
Gerçekten inanılmaz yani.
Hiç eşi rahatsız olur tanımam etmem ne işim var demiyor.
Ben iş yerinde bilmem kaç yaşında abilerin evine bile gitmem yani ya niye gideyim.
Gidecek yer mi kalmadı.
Gerçekten tuhaf ilişkiler

İş yerinden bekar kızla görüşmesi ve annesi ile yaşadığını hiç sanmıyorum evine gidip 2-3 saat kalması hiç ama hiç akıl karı değil.

Benim arkadaşımın evine aynı şekilde evin kızı diye espri yaptıkları kız girip çıkıyor, bunlara yemeğe gidiyor ama kadının üstüne ikinci ec açtırma mantığında. Kız evli olduğunu bildiği için gelip gitmiş, rahat yani.

Eşinizin odasına eve ses kayıt cihazı koyun. Gidin iş yerlerinden görüntü isteyin. Videoyu alın başınızın çaresine bakın. Günahını almak istemem ama konum asla yalan söylemez. Adam aslında sizin bulmanızı istemiş bilinçaltından bir şekilde

Aramızda sıkıntı olmasın diye çoğuyla tanıştırdı beni toplu görüşme yapıyorduk zaten
Bence alaka aranızda sıkıntı olmasın diye iş arkadaşlarıyla tanıştırması?Başka sıkıntılar da mi yaşadınız?
Diğer arkadaşlarım evinde 5 dakika, o kızın evinde 2-3 saat hemde 2 defa takılmış demek uygulama😒

Konum sadece kızın evinin önünde takılı kalıyorsa demek🙄

Arkadaslarmis ama hemen kotu dusunmeyelim 🙄 konu sahibi kizi evinde davet ederken, kizin evine giderken ne mana demiyor konuma takilmis. Madem boyle seyler sana ters hayirdir ne alaka demiyor ama konum onemli cunku esine cok guveniyor bu arkadaslik onun icin gayet normal ve siradan ama konum takip ediyor. Celiskiye gel.

bazen telefonda olduğu konumda 1 dk dan fazla beklediği zaman, o konumda kalmışsın gibi hafızaya kaydediyor, bu sürekli olmuyor ,mesela ;arabayla gittiğim yerlerde ,ışıklarda beklerken, bulunduğum bir mağazaya sanki gitmişim gibi konum bilgisiyle ilgili sorular soruyor örn; bu mağazanın kapıdan satışı var mı gibi sorular ekrana çıkıyor . bunu yaşadım ben ama eşiniz doğru söylüyor mu yine bilemem

Bence whatsapp web indirip eşinizin telefonundan kendi telefonunuza giriş yapın ve takip edin.. ben öyle yapmıştım kendi telefonuma yükledim QR kodla giriş yaptım ve hiçbir şekilde ona bildirim falan gitmiyor.. mesafe de fark etmiyor farklı bir şehire gitse bile onun whatsappı bende açık kalıyor ruhu bile duymadan takip edebiliyorum.. evet kötü birşey belki ama bazı şeyleri netleştirip ona göre hareket etmek adına maalesef bazen gerekiyor böyle takipler

X