- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Konumu sürekli açıktırKonum yanlış göstermez. Ama servis bırakırken sonuçta oradan geçmiş ve eşinizin konumu iki kez açık kaldıysa onu gösteriyor olabilir.
Tanistirmayinca sıkıntı çıkarıp, şüpheler geliştiren birimisiniz???Aramızda sıkıntı olmasın diye çoğuyla tanıştırdı beni toplu görüşme yapıyorduk zaten
Biraz takıntılarım varTanistirmayinca sıkıntı çıkarıp, şüpheler geliştiren birimisiniz???
Bana saçma geldi eşimin her iş arkadaşını bilmem,o da benim tüm arkadaşlarımı bilmez......
Keşke bunu konunuzun en başına yazsaydınız. Kesinlikle takipte kalın. Bir iş var bence.Diğerlerinin evi de çıkıyor sıkıntı bu kızın evinde 2 3 saat gösteriyor diğerlerinin en fazla 5 dk
Takintilariniz yüzünden gereksizce insanlarla muhatap olmak sizi daha fazla takıntılı yapmış .Daha fazla sıkıntı çıkmadan tedavi olmalısınız.....Biraz takıntılarım var
Bence alaka aranızda sıkıntı olmasın diye iş arkadaşlarıyla tanıştırması?Başka sıkıntılar da mi yaşadınız?Aramızda sıkıntı olmasın diye çoğuyla tanıştırdı beni toplu görüşme yapıyorduk zaten
Konum sadece kızın evinin önünde takılı kalıyorsa demek
bunu şimdi gördüm, bu sıkıntı .Diğerlerinin evi de çıkıyor sıkıntı bu kızın evinde 2 3 saat gösteriyor diğerlerinin en fazla 5 dk