- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Bekar kizlarla arkadaşlık edilemez mi? Adam aldatır ama hata gene kadında. Hem de eşinin iş arkadaşı, bekar bir kızla arkadaş olduğu için.Bekar kızı niye evinize alipta kendiniz aile dostu olup ona gidiyorsunuz? Sizce bu ne kadar mantıklı? Adam kızla sevgili bence tanıştırma gelme gitme de paravan. Üzgünüm.
Evli bir erkek arkadaşlık edemez hanımefendi.Bekar kizlarla arkadaşlık edilemez mi? Adam aldatır ama hata gene kadında. Hem de eşinin iş arkadaşı, bekar bir kızla arkadaş olduğu için.
Benim arkadaşlarım genelde bekar gelip evimde de kaliyorlar sürekli bir arayada geliyoruz mesela biri komşumda oluyor nerdeyse 7/24 birlikteyiz kocam bekar diye aldatacaksa aldatsın zaten güvenmediğiniz adamlarla evli kalmayınEvli bir erkek arkadaşlık edemez hanımefendi.
Ve evli bir çift evine bekar kız alipta gidip gelme yapamaz. Suç iki kişiliktir. Birisi el kızı birisi kocası. Madem öyle alın evinize bekar bekar kadınları eşinizle kaynasip anlassin
Alırım tabi ki, ben de evliyim, evli, bekar bir sürü erkek arkadaşım var, kimsenin de koynuna girmedim. Erkeklerinizi böyle zapdedeceginizi mi zannediyorsunuz? Yapacak olan yapar, ben eve almıyorum diye yapmayacaksa yapmamasinin anlamı yok zaten. Siz alın kocanizi ve kendinizi kafese kapatın, o zaman kocişiniz ve siz birbirinizi aldatmazsiniz, kesin çözümEvli bir erkek arkadaşlık edemez hanımefendi.
Ve evli bir çift evine bekar kız alipta gidip gelme yapamaz. Suç iki kişiliktir. Birisi el kızı birisi kocası. Madem öyle alın evinize bekar bekar kadınları eşinizle kaynasip anlassin
Gerçekten çok haklısınız. Bir an gaflete düşüp diğer arkadaşlara hak verecek gibi oldum. Dünyadaki tüm bekar kadınların g.tü başı dağıtıp hımbıllık eden kocalarımızda gözleri olduğunu unutmuşum. Derhal eşimin telefonunu alıp tüm genç kadınlara engeli basıyorum. Gözümü açtınız Allah razı olsun.Evli bir erkek arkadaşlık edemez hanımefendi.
Burda konu farklı amaAlırım tabi ki, ben de evliyim, evli, bekar bir sürü erkek arkadaşım var, kimsenin de koynuna girmedim. Erkeklerinizi böyle zapdedeceginizi mi zannediyorsunuz? Yapacak olan yapar, ben eve almıyorum diye yapmayacaksa yapmamasinin anlamı yok zaten. Siz alın kocanizi ve kendinizi kafese kapatın, o zaman kocişiniz ve siz birbirinizi aldatmazsiniz, kesin çözüm
Eşi vasitasyla arkadaş olmuşlar ben öyle anladım. Yoksa sokaktan geçen kadına hadi gel denmemistir heralde. Bu kadın o kızla arkadaş olmasa aldatilmayacak mı?Burda konu farklı ama
Tanımıyor konu sahibi kızı.
Tanımadığım bir kız niye gelsin evime ne münasebet.
Yada ben tanımadığım bir kadının evine neden gideyim gidecek yer mi yok
Sosyal bir insanım bir sürü arkadasım var bana yine de tuhaf geliyor.
Aman aldatır beni olayı da değil.
Tanımadığım bir insanı evimde agırlamak zorunda değilim bekar evli farketmez.
Kadın adam evde tekken gitmemiş karısıyla birlikteyken gitmiş. Kadına hafif kadın muamelesi yapmışsınız resmen. Asıl sizin sözleriniz ne münasebet ne ayıp.Takılı kalmış olabilir o konuda bir şey diyemem.
Ama bekar bir kız evli bir adamın evine gidemez nokta senin arkadasın olur anlarım
Ne münasebet ya.
Bekarım hiçbir iş arkadaşımın evine gitmedim gitmem .
Bu ne laçka ilişkiler.
Kız utanmadan sizin evinize nasıl gelir ne mana ya.
Evli olur eşiyle gelir anlarım da .
İnsanlar kafayı yemiş artık .
Ya olay aldatma değil ki .Eşi vasitasyla arkadaş olmuşlar ben öyle anladım. Yoksa sokaktan geçen kadına hadi gel denmemistir heralde. Bu kadın o kızla arkadaş olmasa aldatilmayacak mı?
Burayı gerçekten anlamadım. Adamın kadını bu kızla aldatmasiyla, kadının bu kızla tanışmasının alakasını anlamadım.İş arkadası olan bayanı evine getirip tanıştırmış adamda
İkisi arasındaki güvensizlik problemi yüzünden o kız şu an ne konumda .
İşte böyle durumlar için bekar bir bayan uzak durmalı
Kadın kendini o konuma sokuyor işteKadın adam evde tekken gitmemiş karısıyla birlikteyken gitmiş. Kadına hafif kadın muamelesi yapmışsınız resmen. Asıl sizin sözleriniz ne münasebet ne ayıp.
Adam kadını aldatmış değil ki.Burayı gerçekten anlamadım. Adamın kadını bu kızla aldatmasiyla, kadının bu kızla tanışmasının alakasını anlamadım.
Anladım . Hiç bugüne kadar bakmamışım onu anladımgoogle kendisi , uygulama değil ,google haritalar .
Tamam aldatma yoksa sorun yok, aldatma varsa zaten var yani. Kızla kadının tanismasiyla ne alakası var bu durumun? Bazen kadının kardeşiyle aldatıyor mesela kocası bazen başka şehirden bir kadınla. Yani bu durumun tanismakla falan alakası yok. Hayatımıza o ne der, o hassas, bu bunu anlar, bu laf eder diye devam edemeyiz.Adam kadını aldatmış değil ki.
Bundan emin değiliz yani
Eğer hem aldatmış hem evine getirdiyse zaten birşey diyemiyorum.
Ben tanımadığım bir kızı evimde agırlamam.Tamam aldatma yoksa sorun yok, aldatma varsa zaten var yani. Kızla kadının tanismasiyla ne alakası var bu durumun? Bazen kadının kardeşiyle aldatıyor mesela kocası bazen başka şehirden bir kadınla. Yani bu durumun tanismakla falan alakası yok. Hayatımıza o ne der, o hassas, bu bunu anlar, bu laf eder diye devam edemeyiz.
Tamam işte siz agirlamazsiniz başkası ağırlar, siz tanismazsiniz başkası tanışır. Konunun kocanın aldatıp aldatmamasiyla alakası yok. Konu sahibine bu konudan neden yuklenildi onu anlamadım.Ben tanımadığım bir kızı evimde agırlamam.
Belki mesafeli bir insanım o yüzdendir.
Burda aldatıp aldatmama ayy aldatır benim kocam olayı değil.
Gereksiz samimiyetleri sevmem.
Kendi çevrem arkadaslarım var.
Eşimin iş arkadaşıyla tanışmasam da olur yani.
İş ve sosyal hayatım farklıdır.
Özelime iş çevresinden hemde eşimin iş çevresinden bir bayanı sokmak zorunda degılım öyle değil mi?
Bunun aldatılmaktan korkmakla ilgisi yok .
Herkes aldatılabilir sen de bende.
İşte böyle durumlar oluyor ama.Tamam işte siz agirlamazsiniz başkası ağırlar, siz tanismazsiniz başkası tanışır. Konunun kocanın aldatıp aldatmamasiyla alakası yok. Konu sahibine bu konudan neden yuklenildi onu anlamadım.
Yoksa herkesin kendi sosyal hayatı. İsteyen tek başına yaşar, isteyen yüzlercesiyle arkadaş olur, tanışır
Nasıl durumlar ?İşte böyle durumlar oluyor ama.
O yüzden mesafe iyidir her konuda