- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kızım inşallah ettiğim küfürleri ufacık beyinciğine yazmazÇocukların dil ve beyin gelişiminin en önemli kısmı 0-3 yaş arasında tamamlandığı için çocuğumu en az 3 yaşına kadar kendim büyütmeyi istediğimden işten ayrıldım.
Eğer durumumuz çalışmamı zorunlu kılsaydı ele mahkum çalışırdım tabi. Ama denildiği gibi sadece maddi olarak değil, çalışmak özellikle anneler için terapi niteliğinde. Doğum sonrası depresyonun annenin iş hayatına döndükten sonra azaldığı bile söyleniyor. İtiraf ediyorum çalışmak için de yanıp tutuştum. Çok git gel yaşadım. Ama çocuğumu bırakamadım. Pişman da değilim. Siz de artıları eksileri döküp bir karar vermelisiniz..
Ay napican pasta ye, kafani okşat, pasta ye kafani okşat oyle hayat mi olur beBebeğim 10 aylık. Öyle olunca kreşlerde 5 binden başlıyormuş. Bebek ufak diye
Her türlü çıkmaz sokaktayım ;D
Lütfen tanrımmm bende artık @zorunlualann gibi konular açmak istiyommmm !
Bebe küçük ya sanki. Yani ben çalışmama opsiyonu olan annelerin en azından 18-24 aya kadar kendinin bakması gerektiğini düşünüyorum.Bebeğim 10 aylıkçalışma saatini falan sormadım, o anda bebeğim üzerime püre sürmekle meşguldü
Öv beni ! İşte böyle ! MotiveyşınnÇalış çalışma diyemem bir kadinin karar vereceği en zorlandığı yerdesin
Ben konuya geldim,daha başlıkta hoykurdum okuduktan sonra koptum
Sürtünürüm aradaa ölcemmmm hdjsjjdjdAy napican pasta ye, kafani okşat, pasta ye kafani okşat oyle hayat mi olur be
Merhaba valla sabah bana öpücükler atan bir sıpam olsa töbee bırakmam.Oyun ablası bul bitane günde iki_üç saat baksın.Kuaföre git ,sıpaya ,cilt bakımına git sosyalleş yani.Ayda on bin gelirim olsa çatır çatır yerim kocada baksın bana bebesine eşşek değil ya...Evet şu an maddi olarak toparlama evresindeyizbiraz daha kızımla kalıp, parkta ki kadınlarla görüşmeye devam edersem sanırım bende atarlı giderli sözler paylaşacam
Annemin çalışma şartları zordu.İşte böyle yorumları görünce , 7 bin verip çalışmayasım geliyorkendi kendimi maaşa mı bağlasam acaba ?
10 aylik kiz daha, cok pıtı pıtıYeni anne olduğum için hızlı okuma yaptım
Hatam varsa affola
Git çalış bence
4 bin versen eline yine 3 bin kalıyor
E maddi olarak da rahatsan direkt kâr
Üstelik evden çıkması bi öğle yemeği yemesi kaheivesi sohbeti de artı özellikler bence
Şimdi çalışmasan çocuk için okula gidince seni kullanıp atmış olacak
Her halini gördüğün çocuğunun okula gştmesiyle evde bi başına kalacaksın
Akıllı ol iyi düşün
Kocam para sana kalsın birktir, ben her şeye bakarım diyor. Ama çalışırsan bakıcı falan karşılamam diyorMerhaba valla sabah bana öpücükler atan bir sıpam olsa töbee bırakmam.Oyun ablası bul bitane günde iki_üç saat baksın.Kuaföre git ,sıpaya ,cilt bakımına git sosyalleş yani.Ayda on bin gelirim olsa çatır çatır yerim kocada baksın bana bebesine eşşek değil ya...
İşte bende bunu düşündüm. 7 bin alsam neye yetecek ki ? Maalesef artık asla büyük para değil bu paralar…Gerek maddi, gerekse prim gunu acisindan calisma zorunlulugum yok. Gebelikte emekliligimi ilan ettim, sadece akademik calismalarimi yapma karari aldim.
Lakin oglum 6 aylikken ozel bir projede gorevlendirildim. Hatta bunun icin İstanbul’da gul gibi duzenimi birakip İc Anadolu’ya tasindik. Esim home office calistigi icin ogluma o bakiyor. Calisma saatimi uyku saatine gore ayarladigim icin sadece 2 saat beni gormemis oluyor. Su an 16 aylik bu arada.
Cok sukur ben her “ilk”ine denk geldim. Gelemesem kahrolurdum.
Bebeginiz kac aylik bilmiyorum. Lakin acik soylemek gerekirse 7 bin lira icin is hayatina geri donmem.
E tamam gayet büyük bence bırakmak için10 aylik kiz daha, cok pıtı pıtı
Sen daha dogurali 3 gun oldugu icin 10 aylik bebenin sana universitesi ogrencisi gibi gelmesi normal hdhdjE tamam gayet büyük bence bırakmak için
Benim şu an bile arada işe gidesim geliyor
Belki o arada biraz büyürdü
Gigişi ufakken ben kızımı sıçanım diye svemiştim hdjsjsjjshjshsE tamam gayet büyük bence bırakmak için
Benim şu an bile arada işe gidesim geliyor
Belki o arada biraz büyürdü
Evlenme çağı geldi hatta hshshsh koca da buldumSen daha dogurali 3 gun oldugu icin 10 aylik bebenin sana universitesi ogrencisi gibi gelmesi normal hdhdj
Gordum geline tuvalet kagidi takicakmis, ben olsam boyle bi kismeti tepmemEvlenme çağı geldi hatta hshshsh koca da buldumOydar ın oğlu hshhs