- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.286
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kiz buben, bu Oydarin icinde level updated gaynana yasiyo, tuvalet kagidi icin bile kabul etmem ben olsam, kizinin basini yakar bu gadin bxbzvOğlu olan kadınlara kaynana sürümü otomatik geliyor napalım bir de benim babannem çok huysuzdu genler yani inkar edemeyiz
İyi fikirmiş bunu da listeye alayımGen testi mi yaptıracaksın?
İyiyse cami yaptırsın sdfghjlÖzünde iyidir…. Hshshs
Anaa kız pipili mipili oğlumu veriyorum burda kolay mı ddfghhjkKiz buben, bu Oydarin icinde level updated gaynana yasiyo, tuvalet kagidi icin bile kabul etmem ben olsam, kizinin basini yakar bu gadin bxbzv
İşte burda zorunluluklar devreye giriyor. Buradaki üye zorunluluk belirtmemiş, ev kredimiz var elimize 2bin kalıyor deseydi ben dahil herkes işe başla derdi. Geliri var, maddi problemi yok o yüzden biraz ertelenebilir.10 aylık iyi değil mi ya? Doğum izni 8 hafta zaten. Ücretsiz izin almayan ya da alamayanlar 2 aylık bebeğini bırakıp işe dönüyor. Çok var böyle. Benim kızım 7 aylık ocak-şubat gibi dönmeyi düşünüyorum ben de. Yorumlardan sonra kötü hissettim. Yine baya baktım diye seviniyordumbir de hep şey diyorlar ne kadar küçük bırakırsan o kadar kolay, sonra alışmak iki taraf için de zor oluyor.
Zaten vermiyom kızımı. Bu daha oğluna doğum günü partisi yapmıoo kızıma bilerzik almazSenin oglani da Tarik Mengüç e cevirir en fazla, sevenleri ayirmayin, hain gaynana
ona emmek denmezEmiyor ise anne sütü kesmeden bir yol izlenebilir sanki.
Gönlünüzce olsun
Teşekkür ederimÇok eğlencelisiniz :)
Ben olsam çalışmayı seviyorsam, evde bunaldiysam, çalışma saatleri düzgün olan bir işe girerdim. Düzgünden kastım haftasonu bana kalacak, akşam geç çıkmayacağım vb. gibi.
Çünkü sizinde hayattan zevk almanız önemli ki çocuğunuza da bu yansısın.
Gelecekte kızının konusuZaten vermiyom kızımı. Bu daha oğluna doğum günü partisi yapmıoo kızıma bilerzik almaz
Kizim bence bu kadin seni mor esofman sari kazak sulukuleden el salliyo modda görünce, senden eski pacoz gunlerinin intikamini almak için iş miş dedi, bu boyle ise gelir bana da eglence cikar demis olabilir hain fesat bi kisilik olarak.Teşekkür ederimBazen kaçıklığa yöneliyor eğlencem
Onları hiç sormadım biliyor musunuz ? İşe dönüp o kadını alt etmeyi düşündüm xjjdjd
Ondan galiba Rabbim izin vermeyecek jxjsjd
Yoo ben konu özelinde sormadım. Birçok çalışan anne ilk 1 sene içinde dönmeyi tercih ediyor da çevremde. Zorunlu olmasa bile standartlarını arıyor insan. 2 aylık iznin yanında 10 ay bakabilmiş olmak fena gelmiyor bana o yüzden.İşte burda zorunluluklar devreye giriyor. Buradaki üye zorunluluk belirtmemiş, ev kredimiz var elimize 2bin kalıyor deseydi ben dahil herkes işe başla derdi. Geliri var, maddi problemi yok o yüzden biraz ertelenebilir.
HxhshshsGelecekte kızının konusu
Kaynana sorunsalı, kızlar kaynanam kocama doğum günü yapmamış ve gelinlik giyip sünnet annesi olmamış bana da düğünde altın yerine tuvalet kağıdı taktı oğlunu sevmiyor galiba eşimle normalde aramız iyi ama kaynanam aramızda yatınca bazı sorunlar oldu siz olsanız naparsınız sizce abartıyor muyum bla bla bla
Hergün evine gitmemi istiyo, orda yemezsek ariza cikariyo, kaynanam 2 kisilik yatakta 3 kisi olmaz diye beni odadan atti,ben koltukta yatiyorum hdjdh annemi görmem yasakGelecekte kızının konusu
Kaynana sorunsalı, kızlar kaynanam kocama doğum günü yapmamış ve gelinlik giyip sünnet annesi olmamış bana da düğünde altın yerine tuvalet kağıdı taktı oğlunu sevmiyor galiba eşimle normalde aramız iyi ama kaynanam aramızda yatınca bazı sorunlar oldu siz olsanız naparsınız sizce abartıyor muyum bla bla bla
Dldlflfşgşgi bundan sonra eve peynir alınmıcak dedim kocam da saçmalama dedi çok üzgünüm kızlar xödmföglgHxhshshs
Bir deee şeyyyyyy kaynanam bebeğimiizin yere düşürdüğüü peyniri yaladııııı
Ölcemmmmndjdjjdjdjdkdkkdkd
Kız iyi fikir haa ben oğlumla zor sığarım zaten yatağaHergün evine gitmemi istiyo, orda yemezsek ariza cikariyo, kaynanam 2 kisilik yatakta 3 kisi olmaz diye beni odadan atti,ben koltukta yatiyorum hdjdh annemi görmem yasak
YaparKizim bence bu kadin seni mor esofman sari kazak sulukuleden el salliyo modda görünce, senden eski pacoz gunlerinin intikamini almak için iş miş dedi, bu boyle ise gelir bana da eglence cikar demis olabilir hain fesat bi kisilik olarak.
Kaynana kedi mi ayni zamanda?Hxhshshs
Bir deee şeyyyyyy kaynanam bebeğimiizin yere düşürdüğüü peyniri yaladııııı
Ölcemmmmndjdjjdjdjdkdkkdkd
Peynirle özel bi durumun mu varDldlflfşgşgi bundan sonra eve peynir alınmıcak dedim kocam da saçmalama dedi çok üzgünüm kızlar xödmföglg
Sonuçta kaynana yaladı bundan sonra o gelin nasıl peynir yesin cık cık cıkPeynirle özel bi durumun mu var
Oydar yerlerde peynir mi yaliyosun napiyosun, kafamda degisik görüntüler belirmeye basladi, olay neSonuçta kaynana yaladı bundan sonra o gelin nasıl peynir yesin cık cık cık
Konu vardıya sos yalamış jdjdjjsjdPeynirle özel bi durumun mu var