- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Hamdolsun iyi ama işte ev aldık sizin gibi onu tek ödedi eşim şimdi içini yaptırıyor yani üzülüyorum. Aslında söyle ben hep çalıştım kimseye ihtiyacım yoktu bu aralar eşime doktora gidelim diyince bile sanki yük hissediyorum kendimi bilemiyorum ama kötü hissediyorum....Seneye kadar epey düzene oturmuş olur bence düzelmezse ve ihtiyacın yoksa kendini yıpratmana değmez ekstra bir sorumluluk daha biniyor sırtına çünkü
Şansıma hep nerede denişik var bana denk geliyorGülerek okudum ( çok içtensiniz) bence çalışın bebişte bu tempoya yavaş yavaş alışacaktır, bakıcı ayarlarsınız sıkıntı olmaz inşallah
Bütün kk biliyor , her hafta konu açıyorum hxjshdh bi Z zorunlualann bi ben hdhshshhskonuda göremedim, çocuğun yaşı kaç olduğuna göre değişir bu. ilk 2 yaş çocuğun gelişimi ve güven duygusu için çok önemli mesela.
Öyle gaza geldim kiii… acaba ünlü düşünür gibi filan mı olsam
Bakiciya 4,5 versen 2.5 sana kalir, 1 i yol parasi ivir kivir, 1.5 kalir, onu da kuafordu kiyafetti harcasan, oglen yemek cikiyo mu orda? Valla cebinden uste para verirsin hsbsh, asgari ucret 4 un ustune cikti, bakicilar kac para olucak meraktayimYazdım ya konuya kıazzz 7 bin olur diye.3 e ben kirpiğime rimel sürmem jxjdjdj
Yani bilmiyorum ben çalışmasam da olur kesiminden değilim. Tek maaş bizi zorlar o sebeple belki böyle düşünüyorum. Ama 5 bin bakıcıya vereceksem de 7 bin için çalışmazdım sanırımO konuda kafam hiç rahat olamıyor. Ne bileyim eşek sabahları bana öpücük atarak uyanıyor
Bence çalış hxhxhEvet şu an maddi olarak toparlama evresindeyizbiraz daha kızımla kalıp, parkta ki kadınlarla görüşmeye devam edersem sanırım bende atarlı giderli sözler paylaşacam
Yok artık, eşiniz de az anasının gözü değil yaniŞansıma hep nerede denişik var bana denk geliyoreşim de şaka yaptı göyaaaa diyor ki rus bulalım çocuk rusça öğrenir. He dedim bulalım da seni de dilsiz bırakayım jxjsjdjdj
Kız lesli de zaten sinir bozdu. Hepsi sırıtıyorCok ihtiyacin yoksa 3 yasina gelene kadar bekle sekerim, ben oyle yaptim, cocuk 8 yasinda hala bekliyorum bxhxhz, ayrica bu karda kıyamette kilo verilmez, tereyaginin, siviyagin kilosu kac para olmus haberin var mi? Yag kiymetli, koru yagini ki üsümeyesin, dogalgaz faturalarindan da haberin yok senin. Zayiflamak usumektir, cografyan kaderindir, yemisim Lesliyi.
Ben iş yerinde hani o yalandan yoğunluk taklidi yapmayı bile özledim hxjsjdjdjjdjsjd yaptıktan sonra konuma kop gelBen çalışırdım. Benim doğum yapıp 2 yıl ücretsiz alıcam diyen arkadaşlarım işe 1 sene dolmadan başladılar. Neden dediğimde de işte daha çok dinleniyoruz dediler flgöglkfkf (nöbetli işte çalışıyoruz ve onların birimi çok yoğun düşün)
Çocuğum yok ama yaparsam 2sene ücretsiz alıp kreşle devam etmeyi düşünüyorum.
Bu hesapla sefer tası taşımam lazım hxjsjdjjsBakiciya 4,5 versen 2.5 sana kalir, 1 i yol parasi ivir kivir, 1.5 kalir, onu da kuafordu kiyafetti harcasan, oglen yemek cikiyo mu orda? Valla cebinden uste para verirsin hsbsh, asgari ucret 4 un ustune cikti, bakicilar kac para olucak meraktayim
2 sene sonra görüşürüz o zaman dlgöglggkkg beben kaç yaşında veya kaç aylık? İşin çalışma saatleri vs nasılBen iş yerinde hani o yalandan yoğunluk taklidi yapmayı bile özledim hxjsjdjdjjdjsjd yaptıktan sonra konuma kop gel