Konum geldi kıazzzz :D

bubendegilim

Görümceleri koruma derneği başkanı🌹
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
7.455
24.752
Merabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lütfen
Kolay değil 5 gün ban almışım ve içimde volkanik yanar dağlar patlamış
Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o günden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kesti Dua ettim hepinize , Allahım böyle güzel bir cezayı hak edecek naaaptım diye hdjdjd
Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızçemle ( görmemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gün bol ağlamalı , ısırmalı ve saç çekmeli bir gündü. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve üzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi çanta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye çalıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini geçirmem bir oldu. Bir döndüm ki arkamı iş yerinde en çok alay ettiğim Rüküş dediğim hatun. Bir baktım ve baka kaldım kadın kendine ne yaptıysa daşş gibi olmuş. Hani hepte o lanet anlarda bi ayna ile göz göze gelirsiniz ya , onu yaşadım. Aslında yalan söyleyip ben o değilim üçüzüyüm diyesim geldi ikizi olmayı bile yakıştıramadım. +10kg almışım birde , maşallah demeyi unutmayın Tabi ben böyle şakalar filan yaptım bu oturmak istedi
Konu konuyu açtı ‘ ayh canım sen nolmuşsun böyle ‘ diye sordu Bende ‘evrim teorisi canım, evrildim. Darısı sana’ dedim
İçinden eminim sövmüştür . Neyse sonrasında bana çalışmayı düşünmüyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan söylediğim belliydi ki kadın güldü Ne deseydim ? Bimden bile teklif yoqmu deseydim
Çalıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını söylediler. Ne kadar para göz olduğumu bildiği için de direkt maaşı söyledi 7.000 alırsın o da sen olduğun için dedi.
Tabi benim gözlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfı Ben bi düşünüp, seni arayacağım dedim. Eve gelir gelmez ‘ şok diyetle 20 kg verme’ enter diye arattırdım
Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun düşündüm. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun süreli de ayrı kalacağız. Me bileyim saçma gelecek ama hiç bir şeyinden haberim olmayacak. Öte yandan maddi olarak rahatlamak üzere olduğunuz bir dönemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi çalışmak ve eski hayatımın hiç olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Çalışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da çalışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızçemle.
Hadi beni bi aydınlatın Ama ampulle değil hdhejjd ( ver mehteri ) hxjsjhdd

NOT : Küçük japon balığım 10 aylık bir kızçe

Son düzenleme:
Neden kopuk iliskiniz olsun ki ?
Türkiye ile benim yasadigim ulke tamamen farkli. Yinede ornek verecegim :)
Biri 9 aylik iken birde 15aylik iken krese basladi. Bende ise devam ettim.
Cocuklar gayet mutlu oluyor. Cocuklarim ile kopuk iliskimiz yok suan 6 ve 9 yasindalar.
Zorunluluk olmasa calisirdim. Hem sosyallesiyor insan hemde kazandigini istedigin gibi harciyorsun

PS : Anne manyagi bir kizim var

kız şahika seviyorum senin yazılarını okumayı çalışıyorum ama anne değilim, he benim annem çalıştı ben 7 yaşındaydım işe girdi, hala çalışır.. Zor oldu mu ? Oldu tabi. Ama iyi ki çalışmış, biz de hayatı erkenden öğrendik (mecburenn) .. E şimdi emekli olacak , o ayrı bir mutluluk :) Sonuçta kimsenin eline bakmayacak yaşlılığında da. Kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli. Oyum çalışman yönünde. Yolun açık olsun canısı

Ben düzenini bozmayı asla düşünmem. Yani yardımcı tutmam şart bu durumda. Eşim asla istemediği için zırnık vermez yardımcıya hatta dur evde ben sana o parayı veririm der Benden soğur mu diye korkuyorum yaw

Canım siz bebelerii de çatlayana kaddar ağlatıonuzz hdjdjdjd
Öyle diyorlar ya hep yabancıların yetiştirdiği bebek diye
Benimki has Türk kızı, hatta tipik anadolu kızı jxjsjjd
Ya benim maddi olarak değilde , manevi olarak Yıldız abladan kurtulmam lazım İstediğim seviye Şevval Şahin falan değil sosyalleşmek lazım cidden. Biraz daha park anneleriyle takılırsam kafayı daha da yicemm

Özet geç hayrına

Eyw iki gözüm okuyun beni. Sevin , sarmalayın 5 gün zor geçti , anlayamazsınız
Orası da öyle tabi. Yani sürekli destekleyerek büyütmek zor. Benim annem mesela hiç çalışmadı. Bize adadı resmen kendini. Ondan dolayı da sanırım bana biraz uzak geliyor

Yok kiz. Tam tersi tipik türk anasiyim. Ih dese kosar alirdim yatakdan. Manyak miyim ne
Hatta bu yuzden minicik cizikleri olsa vucudlarinda,anneeea bak noldu diye gozleri dolu dolu gelirler
Derkeen uykudan uyandi,annea diyor
Basla sen ise.

Çalışmayı istemekle de alakalı.
Ben zorunlu olsam çalışırdım. Değilim ve çalışmıyorum, sevmiyorum mesela. Zaten çocuklarım küçük, bakıcıya vereceğim para için mi çalışayım falan diye düşünüyorum.
İlerisini bilemem ama şuanda çalışmam.
7bin fena değilmiş. Ama çocuk da küçük.
4 bin bakıcıya, geri kalanı bakımdı, kıyafetti gitse sırf sosyalleşmek için çalışmış gibi olacaksınız sanki.

Bizim tatlı belamızı gelmiş.
Ya bdv de bizi tek güldüren sensin.
Benim rükuş ,gözü kara ,azıcık uçuk kaçık ,manyak arkadaşım.
Kızını bakıcıya bırak ve çalış.
Diyet konusuna gelince bol hareket,
az yemek tamam oldu da bitti maşallah de geç.

Zorunluluk olmasa 1.5-2 yaşından sonra çalışırım. Çünkü çalışmadığım zamanlarda kendimden tamamen vazgeçiyorum. Ne kendimi önemsiyorum ne görüşünüşümü ne ruh halimi.
Sosyallik diye de bişey kalmıyor.
Çalışmanın da zorlukları var çalışan anne olmak da kolay değil asla. Ama ben seviyorum. Beni hayata bağlıyor.

Bu arada bakıcılar asgari ücretten az almamalı diyenler şimdi ne diyo merak ettim. Örneğin kadın öğretmen zaten alıyor 5500 bunun 4250 sini bakıcıya verince nolcak. Yeni bir fikriniz var mı?
Kamu çalışanlarına ve beyaz yakalılara asgari ücret oranında zam yapılmadığı takdirde kimse bakıcı tutamaz

Bu sorunun muhatapı her çalışanın en azından -adı üstünde- asgari ücret alması gerektiğini savunanlar olmamalı. Öğretmen asgari ücretin bir tık üstünü alırken niye öğretmenlik yapsın olmalı asıl soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…