- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
- Konu Sahibi bubendegilim
Sen ki 10k gelirin var, 7 bine nasıl gözünden dolarlar çıktı anlamadım. Bir dk 7 bin türk lirasından bahsediyoruz dimi, dolar değil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de planım 1 yaşına kadar ücretsiz alıp kendim bakmaktı. Şimdi ehonomi zorluyor. Bir de hakikaten bunalıyor insan, hele benim gibi tek başınaysa. Yakınlarda ailem akrabam vs biri olsa çaya kahveye gidebilsem yine bu kadar bunalmam. Bu konuyu bir de ben açayımBen çalışırdım. Benim doğum yapıp 2 yıl ücretsiz alıcam diyen arkadaşlarım işe 1 sene dolmadan başladılar. Neden dediğimde de işte daha çok dinleniyoruz dediler flgöglkfkf (nöbetli işte çalışıyoruz ve onların birimi çok yoğun düşün)
Çocuğum yok ama yaparsam 2sene ücretsiz alıp kreşle devam etmeyi düşünüyorum.
Ben burda zayifim nasilsa işim iş, sen de orda sisman sisman ugras dur diye siritiyoKız lesli de zaten sinir bozdu. Hepsi sırıtıyor neye gülüyor acaba denyolar hHahha VARKİ YEDİK KNK
Maddi olarak gelirim var evet. Ama inan bana sürekli bir bebekle aynı evde kalmak çok zormuş bazen gece geldiğinde sevindiğim oluyor ve yalvarıyorum uyu diye hxhshxhsjdHerkesin durumu bir degil. Oteki konudan hatirladigim kadariyla calismasaniz da kazandiginiz iyi bir geliriniz var. Hiç bir koşulda ortada kalacak biri de degilsiniz.
Eger 6526292626 tane gelirim olsa da, arkam saglam olsa da, milyonlar da yuzseeeemmm de illa ben sabah kalkip milletin işine gidecegim diyen biriyseniz bir şey diyemem zaten o durumda biri konu acmazdi galiba. O ablalar bana kizmasin, isteyen ölene kadar calişsin valla kimseyi işten cikartmiyorum zorla ama malum fikir yaziyoruz.
Benim annem calisiyordu, calismak durumundaydi.
Ama benimle daha fazla ilgilenmesini isterdim biraz eksikligini hissetmiştim zamaninda.
Belki de cevremdeki arkadaslarimin cogunun anasi ev hanimiydi veya rahat calisiyorlardi ve devamli cocuklarinin herseylerine katiliyorlardi, devamli okula geliyorlardi ondan oyle hissettim belki o donem bilmiyorum. Bir de benim ki vardiyali vs yogun calisiyordu yuzunu goremedigim oluyordu belki o yuzdendir sadece gunduz calissa nasil olurdu bilemedim.
AMA
Tercih lüksü olanlar için cocukla daha fazla birlikte olmak daha onemli diyorum.
Çünkü 17 bin lirasi olcak bxbbzhSen ki 10k gelirin var, 7 bine nasıl gözünden dolarlar çıktı anlamadım. Bir dk 7 bin türk lirasından bahsediyoruz dimi, dolar değil?
Anneme para teklif etsem söver zaten adımız para göze çıkmış ciciş jxjsjd halbu ki ben ? Asla ?Yok benim kafam kaldırmaz, çocuğum yok, meraklısı değilim;ama yaparsam bir veled, kaynanam çok meraklı, ona baktırırım gündüz akşam da eşimle ben ilgilenirim. Çalışmadan kafayı yerim. Bakıcıya vereceğim parayı da kaynanama veririm
geriye kalan para inan benzinime yetmez hdjshshhshdhdhdhYani bilmiyorum ben çalışmasam da olur kesiminden değilim. Tek maaş bizi zorlar o sebeple belki böyle düşünüyorum. Ama 5 bin bakıcıya vereceksem de 7 bin için çalışmazdım sanırım ay benim de kafam karıştı ve kocama bilendim şu an. Neden çalışmam gerekmiyor dedirtmiyor bana ha neden? Pis fakir.
Benim annem çalışırdı. Ben yokluğunu hissettim açıkçası en azından çocuklar biraz ele avuca gelene kadar anneyle kalmalı benceMerabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lütfen
Kolay değil 5 gün ban almışım ve içimde volkanik yanar dağlar patlamış
Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o günden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kesti Dua ettim hepinize , Allahım böyle güzel bir cezayı hak edecek naaaptım diye hdjdjd
Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızçemle ( görmemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gün bol ağlamalı , ısırmalı ve saç çekmeli bir gündü. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve üzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi çanta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye çalıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini geçirmem bir oldu. Bir döndüm ki arkamı iş yerinde en çok alay ettiğim Rüküş dediğim hatun. Bir baktım ve baka kaldım kadın kendine ne yaptıysa daşş gibi olmuş. Hani hepte o lanet anlarda bi ayna ile göz göze gelirsiniz ya , onu yaşadım. Aslında yalan söyleyip ben o değilim üçüzüyüm diyesim geldi ikizi olmayı bile yakıştıramadım. +10kg almışım birde , maşallah demeyi unutmayın Tabi ben böyle şakalar filan yaptım bu oturmak istedi
Konu konuyu açtı ‘ ayh canım sen nolmuşsun böyle ‘ diye sordu Bende ‘evrim teorisi canım, evrildim. Darısı sana’ dedim
İçinden eminim sövmüştür . Neyse sonrasında bana çalışmayı düşünmüyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan söylediğim belliydi ki kadın güldü Ne deseydim ? Bimden bile teklif yoqmu deseydim
Çalıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını söylediler. Ne kadar para göz olduğumu bildiği için de direkt maaşı söyledi 7.000 alırsın o da sen olduğun için dedi.
Tabi benim gözlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfı Ben bi düşünüp, seni arayacağım dedim. Eve gelir gelmez ‘ şok diyetle 20 kg verme’ enter diye arattırdım
Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun düşündüm. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun süreli de ayrı kalacağız. Me bileyim saçma gelecek ama hiç bir şeyinden haberim olmayacak. Öte yandan maddi olarak rahatlamak üzere olduğunuz bir dönemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi çalışmak ve eski hayatımın hiç olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Çalışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da çalışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızçemle.
Hadi beni bi aydınlatın Ama ampulle değil hdhejjd ( ver mehteri ) hxjsjhdd
Bebeğim 10 aylık çalışma saatini falan sormadım, o anda bebeğim üzerime püre sürmekle meşguldü2 sene sonra görüşürüz o zaman dlgöglggkkg beben kaç yaşında veya kaç aylık? İşin çalışma saatleri vs nasıl
Keşke aldatsa da o son donunuda alsammmmm ayyyuuuuYok artık, eşiniz de az anasının gözü değil yani ben sana çok güzel rusça bilen bir teyze bulurum deseydiniz
Benzin 11 lira oldu sanırım, muhtemelen yetmez evetgeriye kalan para inan benzinime yetmez hdjshshhshdhdhdh
Orasını cevaplamıcam hxhshshsjjdjs kız 7 bin dolar alsam bebeği yanımda taşır ve her ortama dadı ve bakıcı tutarımjdjsjjdjdSen ki 10k gelirin var, 7 bine nasıl gözünden dolarlar çıktı anlamadım. Bir dk 7 bin türk lirasından bahsediyoruz dimi, dolar değil?
Hahahha bi zenci var ( ırkçı değilim ) o hem şişman , hem yaşlı hem mutluBen burda zayifim nasilsa işim iş, sen de orda sisman sisman ugras dur diye siritiyo
En azından dürüstsünOrasını cevaplamıcam hxhshshsjjdjs kız 7 bin dolar alsam bebeği yanımda taşır ve her ortama dadı ve bakıcı tutarımjdjsjjdjd
Evet 7 sevindim 1 liraya bile sevirim kız ben para gözümmmm hahahha
Çocukların dil ve beyin gelişiminin en önemli kısmı 0-3 yaş arasında tamamlandığı için çocuğumu en az 3 yaşına kadar kendim büyütmeyi istediğimden işten ayrıldım.Merabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lütfen
Kolay değil 5 gün ban almışım ve içimde volkanik yanar dağlar patlamış
Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o günden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kesti Dua ettim hepinize , Allahım böyle güzel bir cezayı hak edecek naaaptım diye hdjdjd
Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızçemle ( görmemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gün bol ağlamalı , ısırmalı ve saç çekmeli bir gündü. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve üzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi çanta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye çalıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini geçirmem bir oldu. Bir döndüm ki arkamı iş yerinde en çok alay ettiğim Rüküş dediğim hatun. Bir baktım ve baka kaldım kadın kendine ne yaptıysa daşş gibi olmuş. Hani hepte o lanet anlarda bi ayna ile göz göze gelirsiniz ya , onu yaşadım. Aslında yalan söyleyip ben o değilim üçüzüyüm diyesim geldi ikizi olmayı bile yakıştıramadım. +10kg almışım birde , maşallah demeyi unutmayın Tabi ben böyle şakalar filan yaptım bu oturmak istedi
Konu konuyu açtı ‘ ayh canım sen nolmuşsun böyle ‘ diye sordu Bende ‘evrim teorisi canım, evrildim. Darısı sana’ dedim
İçinden eminim sövmüştür . Neyse sonrasında bana çalışmayı düşünmüyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan söylediğim belliydi ki kadın güldü Ne deseydim ? Bimden bile teklif yoqmu deseydim
Çalıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını söylediler. Ne kadar para göz olduğumu bildiği için de direkt maaşı söyledi 7.000 alırsın o da sen olduğun için dedi.
Tabi benim gözlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfı Ben bi düşünüp, seni arayacağım dedim. Eve gelir gelmez ‘ şok diyetle 20 kg verme’ enter diye arattırdım
Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun düşündüm. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun süreli de ayrı kalacağız. Me bileyim saçma gelecek ama hiç bir şeyinden haberim olmayacak. Öte yandan maddi olarak rahatlamak üzere olduğunuz bir dönemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi çalışmak ve eski hayatımın hiç olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Çalışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da çalışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızçemle.
Hadi beni bi aydınlatın Ama ampulle değil hdhejjd ( ver mehteri ) hxjsjhdd
Bebeğim 10 aylık. Öyle olunca kreşlerde 5 binden başlıyormuş. Bebek ufak diyeÇalışma saatleri ne?
Sabah 9 akşam zorunlu mesailerle 19.30'sa, bir saat yolun varsa, cumartesi yarım gün ayağına öğleden sonra hep çalışacaksan ihtiyacın yoksa gitme bence. Çünkü o kadar çalışan insanın ne kendine hayrı dokunur,ne eve. İnsanın kafası patlıyor, ruhen çöküyor,tek isteği uyumak oluyor. Çok zor olur hem senin için hem bebek için.
Ama işin evine yakinsa, 5-6 dedi mi evde oluyorsan neden olmasın ki?
Bakıcı ablayla aynı paraya geliyorsa eve bakici gelmesin,siz kreşe verin hatta. Çocuk en azından sosyallessin, oynasın, öğrensin. Gerçi kreşte ilk yıllar çok sık hasta oluyorlar. O yüzden anneden kaynanadan böyle zamanlarda destek alabilirsiniz,gelip hasta çocukla ilgilenmeleri için. Benim de dünyada enn sinir oldigum şey bir çocuğa bakmak onu hevesle bekleyen anne baba için bile zorken,bir bakıcıya bu iş için milyarlar verecekken anane babaannenin emeğinin hiçe sayılması,onlara bedava tam zamanlı çocuk baktırmak ve sonrasında bir seylerden (elbette ki) memnun kalmamak:) bu konuda hemfirikiriz.
Ama hasta çocuğa bakmaya gelmelerinde sıkıntı yok,ayda birkaç defa. O kadar da değil:))
İşte böyle yorumları görünce , 7 bin verip çalışmayasım geliyor kendi kendimi maaşa mı bağlasam acaba ?Benim annem çalışırdı. Ben yokluğunu hissettim açıkçası en azından çocuklar biraz ele avuca gelene kadar anneyle kalmalı bence
Insan gibi insan işte nxhzhHahahha bi zenci var ( ırkçı değilim ) o hem şişman , hem yaşlı hem mutlu
Babam diyor kiiii tamam bende para severim ama sen bildiğim bağımlısın. bazen para kokuluyorum djjdjdj ölcemömEn azından dürüstsün