- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Şu an her meslek hakettiğinden az alıyor zaten. Ama piyasa kötü en ucuza çalıştırdıklarını işe alıyorlar sadece her sektör. Asgari ücreti bile ödeyip elden geri alacaklar bir kısmınıEn son 2 sene evvel yani işten 5.500 e çıktım. Ve o zaman ekonomi böyle değildi. En aşağı 10 almam lazım aslında :) her şey 2 katı. Ayrıca ben 10 yıldır tecrübesi olan biriyim. Departman yönetmek çok zordu hele ki Halkla ilişkiler birimi çok çok daha zor.
Cey cey işte bende bunu anlamıyorum. Ülkede sadece doktor ve mühendis mi yüksek maaş almalı ? Diğer bölümler niye var o zaman ?
Ben pozisyonu anlamadımO kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecek
Gözümü nasıl devirdim bilio musun Nihal gibi ;D aşkı memnuda ki hxjdjd
İş işi bence kısmet işi. O konuda bi dönem çok kısmetliydim. Maalesef şartlar o kadar kötü ki moto kurye olmuş çoğu genç arkadaşŞu an her meslek hakettiğinden az alıyor zaten. Ama piyasa kötü en ucuza çalıştırdıklarını işe alıyorlar sadece her sektör. Asgari ücreti bile ödeyip elden geri alacaklar bir kısmını
İk da çalışacağım kısaca. Yıllarca halkla ilişkiler ve ik da çalıştım.Ben pozisyonu anlamadım
İş tanımı ne?
Ona göre az veya iyi diyebilirim
Ben genel olarak bakıcadan arta kalan ücrete az dedim.
Hani desenizki elime 10 bin kalacak ozaman belki ama 3 bin için çocuğu bakıcaya bırakmazdım ben. Kreş yaşına kadar kendim bakardım bu durumda
Yani sabancı, koç holdingde değilse bu teklif, bulunmayacak bir iş değil 1-2 sene sonraİk da çalışacağım kısaca. Yıllarca halkla ilişkiler ve ik da çalıştım.
17 alsam karavan alırım bebeğime hdjdjd içini döşer yanına da kadın tutarınYani sabancı, koç holdingde değilse bu teklif, bulunmayacak bir iş değil 1-2 sene sonra
Oralarda zaten 7bin vermezler bu pozisyona
Yani demem o ki 7 bin ik için az sayılmaz, fena değil ama ben bakıcı olayına sıcak bakmıyorum o yüzden. 7 değilde 17 olsaydı ancak düşünürdüm şuanki durumda.
Burayi takip etmiyordur bence rahat olun17 alsam karavan alırım bebeğime hdjdjd içini döşer yanına da kadın tutarın
Sabancı olsa hakanı kafalar evlenirdim djjdjdj
En abazasıno hahhaha
Ayy bana dava mava açardaa, bebeğim var hakan bey , anayım
O kadar apaçi ki tik tok kızlarına yürüyoBurayi takip etmiyordur bence rahat olun
Hayatında çok fazla bilgim yokO kadar apaçi ki tik tok kızlarına yürüyo
Burada kendisini tanıyan üye var anlatmıştı bana. Gayet kaliteli bir genç adammış.Hayatında çok fazla bilgim yok
Aygülle falan takılıyor ve influcerlarla ay bilemedim ;DBurada kendisini tanıyan üye var anlatmıştı bana. Gayet kaliteli bir genç adammış.
Atanmış öğretmenlere de7bin ucuz mu? Bu ekonomi de mühendislere atanamamış öğretmenlere verseler mutlulukla işe başlarlar. Asgari ücrete çalışıyor çoğu
Atart ozeline bakabilir misin rica etsemKızımda 6 aylikken baslamistim ilaç gibi gelmişti hic de aramız soğuk olmadı şimdi 3 yaş kreşe gidiyor 10 aylık ikizlerim var ben hamilelikten beri evdeyim ve ciddi bunalıma giriyorum, bi kere hiç is bitmiyor sürekli mutfak çamaşır bulaşık vs vb.
Kendime çalışırken daha çok bakıyordum ve her şey daha düzenli idi şimdi şubatta başlıcam gün sayıyorum. Evlât harika bi olay ama önce ben ve benim ic huzurum beden ve ruh sağlığım önemli .bakımlı olduğum kendime ayırdığım zaman ölçüsünde mutlu olurum obur türlü hep evde hep evde aksi nalet çekilmez bi kadın oluyorum özlemek istiyorum yani evi ve evlatları
Çalış bacım:)))
Allah ne komşu veriyor nasıl bir şans, biz ekmeğe mi bastık ne yaptık bir selamı zor alıp veriyoruz…Zorunlu değilim ama çalışıyorum. Çocuğumu imkan dahilinde anneme imkanım yoksa komşuma bırakıyorum. Vicdan azabı duymuyorum çünkü sosyal hayat beynimi boşaltıp, kafamı toplamama yardımcı oluyor, çocuklarımla daha keyifli ve kaliteli zaman geçiriyorum
Komşu yönünden çok şanslıyım gerçektenAllah ne komşu veriyor nasıl bir şans, biz ekmeğe mi bastık ne yaptık bir selamı zor alıp veriyoruz…
İmrenildiniz!
Benim komşularımdan Allah razı olsun , kapıyı iyigözetlerlerAllah ne komşu veriyor nasıl bir şans, biz ekmeğe mi bastık ne yaptık bir selamı zor alıp veriyoruz…
İmrenildiniz!
Bence çalışın kaçırmayın bu fırsatı. Kısçeyide bakıcıya bırakın. Kısçenin sizden soğuyacağını sanmıyorum.Merabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lütfen
Kolay değil 5 gün ban almışım ve içimde volkanik yanar dağlar patlamış
Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o günden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kestiDua ettim hepinize , Allahım böyle güzel bir cezayı hak edecek naaaptım diye hdjdjd
Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızçemle ( görmemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gün bol ağlamalı , ısırmalı ve saç çekmeli bir gündü. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve üzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi çanta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye çalıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini geçirmem bir oldu. Bir döndüm ki arkamı iş yerinde en çok alay ettiğimRüküş dediğim hatun. Bir baktım ve baka kaldım kadın kendine ne yaptıysa daşş gibi olmuş. Hani hepte o lanet anlarda bi ayna ile göz göze gelirsiniz ya , onu yaşadım. Aslında yalan söyleyip ben o değilim üçüzüyüm diyesim geldi ikizi olmayı bile yakıştıramadım. +10kg almışım birde , maşallah demeyi unutmayın Tabi ben böyle şakalar filan yaptım bu oturmak istedi
Konu konuyu açtı ‘ ayh canım sen nolmuşsun böyle ‘ diye sorduBende ‘evrim teorisi canım, evrildim. Darısı sana’ dedim
İçinden eminim sövmüştür . Neyse sonrasında bana çalışmayı düşünmüyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan söylediğim belliydi ki kadın güldüNe deseydim ? Bimden bile teklif yoqmu deseydim
Çalıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını söylediler. Ne kadar para göz olduğumu bildiği için de direkt maaşı söyledi7.000 alırsın o da sen olduğun için dedi.
Tabi benim gözlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfıBen bi düşünüp, seni arayacağım dedim. Eve gelir gelmez ‘ şok diyetle 20 kg verme’ enter diye arattırdım
Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun düşündüm. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun süreli de ayrı kalacağız. Me bileyim saçma gelecek ama hiç bir şeyinden haberim olmayacak. Öte yandan maddi olarak rahatlamak üzere olduğunuz bir dönemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi çalışmak ve eski hayatımın hiç olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Çalışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da çalışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızçemle.
Hadi beni bi aydınlatınAma ampulle değil hdhejjd ( ver mehteri ) hxjsjhdd
NOT : Küçük japon balığım 10 aylık bir kızçe