Konum geldi kıazzzz :D

Şu an her meslek hakettiğinden az alıyor zaten. Ama piyasa kötü en ucuza çalıştırdıklarını işe alıyorlar sadece her sektör. Asgari ücreti bile ödeyip elden geri alacaklar bir kısmını

O kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecek

Gözümü nasıl devirdim bilio musun Nihal gibi ;D aşkı memnuda ki hxjdjd
Ben pozisyonu anlamadım
İş tanımı ne?
Ona göre az veya iyi diyebilirim
Ben genel olarak bakıcadan arta kalan ücrete az dedim.
Hani desenizki elime 10 bin kalacak ozaman belki ama 3 bin için çocuğu bakıcaya bırakmazdım ben. Kreş yaşına kadar kendim bakardım bu durumda

Şu an her meslek hakettiğinden az alıyor zaten. Ama piyasa kötü en ucuza çalıştırdıklarını işe alıyorlar sadece her sektör. Asgari ücreti bile ödeyip elden geri alacaklar bir kısmını
İş işi bence kısmet işi. O konuda bi dönem çok kısmetliydim. Maalesef şartlar o kadar kötü ki moto kurye olmuş çoğu genç arkadaş

İk da çalışacağım kısaca. Yıllarca halkla ilişkiler ve ik da çalıştım.

İk da çalışacağım kısaca. Yıllarca halkla ilişkiler ve ik da çalıştım.
Yani sabancı, koç holdingde değilse bu teklif, bulunmayacak bir iş değil 1-2 sene sonra
Oralarda zaten 7bin vermezler bu pozisyona
Yani demem o ki 7 bin ik için az sayılmaz, fena değil ama ben bakıcı olayına sıcak bakmıyorum o yüzden. 7 değilde 17 olsaydı ancak düşünürdüm şuanki durumda.

17 alsam karavan alırım bebeğime hdjdjd içini döşer yanına da kadın tutarın
Sabancı olsa hakanı kafalar evlenirdim djjdjdj
En abazasıno hahhaha
Ayy bana dava mava açardaa, bebeğim var hakan bey , anayım

Atart ozeline bakabilir misin rica etsem

Allah ne komşu veriyor nasıl bir şans, biz ekmeğe mi bastık ne yaptık bir selamı zor alıp veriyoruz…
İmrenildiniz!

Allah ne komşu veriyor nasıl bir şans, biz ekmeğe mi bastık ne yaptık bir selamı zor alıp veriyoruz…
İmrenildiniz!
Komşu yönünden çok şanslıyım gerçekten . Çocuğuma baktığı gün kadar para teklif ettim ne parası tabiki birbirimize destek olacağız dedi, ben çocuğumu haftada 1-2 gün bırakacağım diye yürüme mesafesindeki okula oğlunu servise verdi, öğlenleri eve gelmek zorunda kalmayayım diye.

İnşallah sizin karşınıza da kafa denginiz olan gözünüzün arkada kalmadan çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir komşunuz olur

İmrenildiniz!
Benim komşularımdan Allah razı olsun , kapıyı iyigözetlerler evime gelen misafire evimin yolunu gösterirler bebeğim çok ağlayınca sen galiba bakamıyonn derler dhjdjd AŞIRI ŞANS

Çalışın. İnsan sadece para için çalışmaz, üretmek, kendi körelmesin diye için çalışır.
Doğumdan sonra en kısa zamanda part time dahi olsa işime dönmeyi düşünüyorum. Kendimi bildim bileli çalıştım. Evde sadece bebeğe adanan bir hayat beni mutsuz eder. Ben mutlu olmak ve çocuğumu da mutlu etmek peşindeyim.

Bence çalışın kaçırmayın bu fırsatı. Kısçeyide bakıcıya bırakın. Kısçenin sizden soğuyacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…