- 29 Ağustos 2011
- 2.272
- 9.711
- Konu Sahibi bubendegilim
Hem de nasıl yazıyorlarKızım inşallah ettiğim küfürleri ufacık beyinciğine yazmaz
Teşekkür ederim. Aynen öyle yapıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasıl yazıyorlarKızım inşallah ettiğim küfürleri ufacık beyinciğine yazmaz
Teşekkür ederim. Aynen öyle yapıcam.
Hıııh ben söz vermedim daha bir dizi test yapmam lazım senin kızın benim oğluşuma layık mı bakalımEvlenme çağı geldi hatta hshshsh koca da buldum Oydar ın oğlu hshhs
Hamamci teyze ?Hıııh ben söz vermedim daha bir dizi test yapmam lazım senin kızın benim oğluşuma layık mı bakalım
Beni unutursa bu velet inan olsun içime geri sokarım hdjdjdhhdhdhdhBen de özlüyorum o saçları fönlü, sabahları ztrbakızlı, ticketlı hayatı Ama bir yandan da özel sektörden illallah dedim. Çocuğum olsa küçük olsa ihtiyacımız da olmasa çalışmazdım ben Anneden soğumaz ama ben full bakıcıyla büyüdüm annemi küçükken hatırlamıyorum bile. Bence şu zamanlar yanında ol.
Ortada yatacaksın galiba hxhshshhshsHıııh ben söz vermedim daha bir dizi test yapmam lazım senin kızın benim oğluşuma layık mı bakalım
Aslında çocuk ve iş değil çocuk ve zımbırtılı hayat arasında kaldımEki Görüntüle 2972048
Şunu gördüm şimdi buraya iliştireyim belki fikir olur.
Bos bulundum cay burnumdan kopurerek firladiOrtada yatacaksın galiba hxhshshhshs
Kendi anasını 10 ayda yıldız tilbeye çevirmiş geline karşı bazı önlemlerim var tabi dfkflflgşgşOrtada yatacaksın galiba hxhshshhshs
Çocuğunuz kaç aylık ilk ve son sayfayi okudum eğer daha önce yanıtladı iseniz aradaki 8 sayfaya bakamadım.Aslında çocuk ve iş değil çocuk ve zımbırtılı hayat arasında kaldım
Senin oglani da Tarik Mengüç e cevirir en fazla, sevenleri ayirmayin, hain gaynanaKendi anasını 10 ayda yıldız tilbeye çevirmiş geline karşı bazı önlemlerim var tabi dfkflflgşgş
Özünde iyidir…. HshshsKendi anasını 10 ayda yıldız tilbeye çevirmiş geline karşı bazı önlemlerim var tabi dfkflflgşgş
Ay çok kibarsınızÇocuğunuz kaç aylık ilk ve son sayfayi okudum eğer daha önce yanıtladı iseniz aradaki 8 sayfaya bakamadım.
Bende memurum 21 aylık olana kadar kendim bakmıştım ücretsiz izin alıp.
Şartlar, kişinin yapısı her şey etkili.
İşte bende bunu düşündüm. 7 bin alsam neye yetecek ki ? Maalesef artık asla büyük para değil bu paralar…
10 aylık iyi değil mi ya? Doğum izni 8 hafta zaten. Ücretsiz izin almayan ya da alamayanlar 2 aylık bebeğini bırakıp işe dönüyor. Çok var böyle. Benim kızım 7 aylık ocak-şubat gibi dönmeyi düşünüyorum ben de. Yorumlardan sonra kötü hissettim. Yine baya baktım diye seviniyordum bir de hep şey diyorlar ne kadar küçük bırakırsan o kadar kolay, sonra alışmak iki taraf için de zor oluyor.10 aylik kiz daha, cok pıtı pıtı
Emiyor ise anne sütü kesmeden bir yol izlenebilir sanki.Ay çok kibarsınız
Herkes biliyor sanıyorum her hafta konu açıyorum jdjdjd 10 aylık.
Ya imkanlar bizim yerimize karar veriyo bazen, 2 aylik bebegimi birakip ise gitmek hic istemezdim, ama mecburiyet varsa yapacak bisey yok, siz bana bakmayin benim 10 lafimin 8 i gırgır10 aylık iyi değil mi ya? Doğum izni 8 hafta zaten. Ücretsiz izin almayan ya da alamayanlar 2 aylık bebeğini bırakıp işe dönüyor. Çok var böyle. Benim kızım 7 aylık ocak-şubat gibi dönmeyi düşünüyorum ben de. Yorumlardan sonra kötü hissettim. Yine baya baktım diye seviniyordum bir de hep şey diyorlar ne kadar küçük bırakırsan o kadar kolay, sonra alışmak iki taraf için de zor oluyor.
Gen testi mi yaptıracaksın?Hıııh ben söz vermedim daha bir dizi test yapmam lazım senin kızın benim oğluşuma layık mı bakalım
Oğlu olan kadınlara kaynana sürümü otomatik geliyor napalım bir de benim babannem çok huysuzdu genler yani inkar edemeyizSenin oglani da Tarik Mengüç e cevirir en fazla, sevenleri ayirmayin, hain gaynana