Konum geldi kıazzzz :D

D668CBA3-5385-4AB0-A0F6-E7E92D14CC4C.jpeg
Şunu gördüm şimdi buraya iliştireyim belki fikir olur.

Ben de özlüyorum o saçları fönlü, sabahları ztrbakızlı, ticketlı hayatı 🥲Ama bir yandan da özel sektörden illallah dedim. Çocuğum olsa küçük olsa ihtiyacımız da olmasa çalışmazdım ben 🥲 Anneden soğumaz ama ben full bakıcıyla büyüdüm annemi küçükken hatırlamıyorum bile. Bence şu zamanlar yanında ol.
Beni unutursa bu velet inan olsun içime geri sokarım hdjdjdhhdhdhdh

Aslında çocuk ve iş değil:KK70: çocuk ve zımbırtılı hayat arasında kaldım :KK70:
Çocuğunuz kaç aylık ilk ve son sayfayi okudum eğer daha önce yanıtladı iseniz aradaki 8 sayfaya bakamadım.

Bende memurum 21 aylık olana kadar kendim bakmıştım ücretsiz izin alıp.

Şartlar, kişinin yapısı her şey etkili.

Çocuğunuz kaç aylık ilk ve son sayfayi okudum eğer daha önce yanıtladı iseniz aradaki 8 sayfaya bakamadım.

Bende memurum 21 aylık olana kadar kendim bakmıştım ücretsiz izin alıp.

Şartlar, kişinin yapısı her şey etkili.
Ay çok kibarsınız 💐
Herkes biliyor sanıyorum :KK70: her hafta konu açıyorum jdjdjd 10 aylık.

10 aylik kiz daha, cok pıtı pıtı
10 aylık iyi değil mi ya? Doğum izni 8 hafta zaten. Ücretsiz izin almayan ya da alamayanlar 2 aylık bebeğini bırakıp işe dönüyor. Çok var böyle. Benim kızım 7 aylık ocak-şubat gibi dönmeyi düşünüyorum ben de. Yorumlardan sonra kötü hissettim. Yine baya baktım diye seviniyordum :KK70: bir de hep şey diyorlar ne kadar küçük bırakırsan o kadar kolay, sonra alışmak iki taraf için de zor oluyor.

10 aylık iyi değil mi ya? Doğum izni 8 hafta zaten. Ücretsiz izin almayan ya da alamayanlar 2 aylık bebeğini bırakıp işe dönüyor. Çok var böyle. Benim kızım 7 aylık ocak-şubat gibi dönmeyi düşünüyorum ben de. Yorumlardan sonra kötü hissettim. Yine baya baktım diye seviniyordum :KK70: bir de hep şey diyorlar ne kadar küçük bırakırsan o kadar kolay, sonra alışmak iki taraf için de zor oluyor.
Ya imkanlar bizim yerimize karar veriyo bazen, 2 aylik bebegimi birakip ise gitmek hic istemezdim, ama mecburiyet varsa yapacak bisey yok, siz bana bakmayin benim 10 lafimin 8 i gırgır

Çok eğlencelisiniz :)

Ben olsam çalışmayı seviyorsam, evde bunaldiysam, çalışma saatleri düzgün olan bir işe girerdim. Düzgünden kastım haftasonu bana kalacak, akşam geç çıkmayacağım vb. gibi.

Çünkü sizinde hayattan zevk almanız önemli ki çocuğunuza da bu yansısın.

X