Konum geldi kıazzzz :D

Herkes tek yürek oldu geyik kaç para maaş alıyor diye düşünüyor. Gerçi yıl başı geliyor ,ek kazanç çok sana xD işte bak evde kalan kadının şaka anlayışı hdjsjjd

Bu espriye 3 gün gülebilirim.

Ben de çalışmıyorum evde kalan kadının şakası diğer evde kalan kadını çok eğlendirdi

Anneme söyledim sen g*t gezdireceksin diye ben çocu anasından mahrum edemem dedi jdjdjd vay eltim olsa ben 40 çıkmadan başlardım çalışmaya hdjsjjs eltilerin savaşı

Anneme söyledim sen g*t gezdireceksin diye ben çocu anasından mahrum edemem dedi jdjdjd vay eltim olsa ben 40 çıkmadan başlardım çalışmaya hdjsjjs eltilerin savaşı
Ne yapacaksın ?? Kaç para söylesene ?? 3 binden aşağı çalışma otur aşağı.

Özel sektör olsa ne düşünürdüm bilmiyorum ama öğretmenim ve çalışmak benim için sadece para kazanmak demek değil. O yüzden çalışırdım (Ki halihazırda çalışıyorum zaten). Kaldı ki çocuklardan sonra kesinlikle uçarak okula gidiyorum çünkü nefes almaya ihtiyacım var benim de

Demedim mi sanıyorsun hahahha emzirirken acıkıyorum dedim. O da içinden galiba mandıraya süt yetiştiriyor demiştir hxjdjdjdj

Benim arkadaşım öğretmen özelde bebeğini 3 aydan sonra bırakıp 7 binden çok aşağı bir fiyat için çalışıyor ...

Annelik güzel şey, evlat tatlı vss.. ama hayatın gerçekleri de var, ne evlat ne de koca insana baki değil, iş hayatından çok uzak kalırsan elin soğur, dönmesi zor olur. Önce kendi geleceğin için çalışmalısın, sen güçlü olursan zaten evladına faydalı olursun. Kilonu da fazla dert etme, eminim çok tatlısındır, zamanla düzene girer, az değil gebelik, doğum,emzirme, düzensiz uyku harpten çıkmış gibi olur insan

ya o kadar tatlı yazıyosun ki çalışmak zorunda olmasam da çalışırım neden biliyo musun çünkü çalışmak sadece para demek değil, o ortamdan uzaklaşmak sosyalleşmek demek, çocuğunu güçlü ayakları üzerinde duran biri olarak yetiştirmek ve ona örnek olmak demek, sigorta primlerinin yatması demek, psikolojik olarak modunun yükselmesi demek. bi de ülkede önünü görebiliyon mu bacım kocan 20 bin alsa için rahat edicek mi şu hale baksana

Evet o da var. Yani giderek çalışma fikri çok uzak geliyor. Kimse de etrafımda desteklemiyor. Para kazanmayı da istiyorum evet ama daha önemlisi gerçekten artık normalleşmek istiyorum. Ne bileyim şu pijama vari şeyleri atıp, babet giymeye bile razıyım
Teşekkür ederim şişmanların yüzü güzel olur hdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…